2009 Kasm Anneleri

vallaha yemekten değel galiba canım zira ben almışım kilo bebek pek alamamış

cnm üsülme ya 15 günde toparlarsın yine furkanımı sen:teselli:
kız cuma karakızım bağa geliy sende gelseneŞeniz

dur nan ipeşimi emziriyom
20 dk sonra görüşek
yada şimdi msn açam

anam ben heç bi yeri bilmeyen karu nasıl gelsin kartala hacı hemide iki bebeynen:1shok::1shok:

bende var bundan. bi ise yaramiyo.klava:

aman masallah canim.

1.5 saat sonra zaten uykusu geliyo, huysuzlaniyo. ben yatagina hemen koyuyorum. uyanikken koymak lazim ya bide. bak yarim saat oldu uyandi hemen. gidip alim bari.

gündüz çoğu zaman bende de öle de
aynı şeyi gecede yapıyosa kötü
uzun uyuması lazım dimi ben de şaşırdımakannehir
inşallah düzelir cnm ya:Saruboceq:

bu arada kızlar bebişlerinizin son kiloları nasıl paylaşırmısınız benimki 3.340 doğdu 50cm boy 5 gün sonra gittiğimizde 3,040 düşmüştü çok üzüldüm tabi sonra 1 aylık olduğunda 3850 kilosu 2 aylık olduğunda da 5,150grm dı bakalım kontrolümüzü sabırsızlıkla bekliyorumsositososito

ya rebbi bugun özgenin emesi var bende süt yok akannehir
süt olur emmez töbe töbeee ne iş annamadım haaa dunden beri sütte çılgınlar gibi bi azalma var sağmaya çalıştım çıkmadı desem yeri :umursamaz:
daldım nutella falan yidim ama bi halta yararmı bilmem

hava soğuk ya su içesim gelmio iştahımda yok pek ondan hemen etkilendi süt yauww alsanaalsanasmile

ay evet evde yiycek beni haaa dede çıldırıyo oğluşumaa
ebişim
anadolu yakası,kartal
soğanlıktayım canım
e-5 üstü himen
hadi ayarlada geliverin gııı
abaaooowww eccük daa gitsek ankara ya varırık iimii şekerim çok isterim emme oğluşla perişan oluruk gııı
cnm çörek otu ii gelio sütü kesilen bi arkadaş denedi 1 haftada sütü geldi

gündüz çoğu zaman bende de öle de
aynı şeyi gecede yapıyosa kötü
uzun uyuması lazım dimi ben de şaşırdımakannehir
inşallah düzelir cnm ya:Saruboceq:

gece ne guzel uyutuyorum. yerine koyuyorum, yarim saat icinde uyaniyo. yerinde susturayim diyorum kiyamet kopuyo. mecbur yanima aliyorum tekrar uyumasi 1,5-2 saat. mafoldumben

bugun dr. aglat hemen alma dedi ama cok kucuk, kiyamiyorum.opuyorumnanaktan

bi ortasını bulamadınız jhacı:roflol::roflol:

kartanesi kipadan aldıgın sarı mıydı dışı primanın papatya özlümü neydi 13,50 aldık bizde pazar günü 3 numerosunu 2 tane.normalde dışı mavi olandn kullanıyoduk oda aloe veralıymış bişe olmaz herhalde dim aldık .çünkü 2 tane..

istanbullu gacılar bi buluşamadınız haaaaa
bekleyin nan temmuzda falan gelcem o zaman buluşun
gerçi siz beklersiniz zaten:))))))))

ceriiiiin annen geldimi gııı buraya

hava soğuk ya su içesim gelmio iştahımda yok pek ondan hemen etkilendi süt yauww alsanaalsanasmile
bağa gel de pastalar çörekler yaparım sana
sütünü artırıveirim gız himenzemuszemus
yok nan ağlatma
ben o hatayı yaptım heç bi poka yaramadı
valla gece uykusuz kalmaktansa bende hep kucamda yatırdım
en azından ikimizde uymuş olduk
gündüze çare bulmak lazım yoksam bütün işler kalıy
oldu canım 2 bebeynen kolay geli sağa galibaalsanaalsanasmile

furkanımı yaza kadar büyüt o zaman alsanaalsanasmile

yok ya, kiyamiyorum zaten. ben kiysam babasi kiyamiyo, kiyamet kopuyo kizimi niye aglatiyosun diye. alirim kuzumu koynuma, o mutlu ben mutlu napim ya.opuyorumnanaktan

gunduz bi yemek koyabilirsem ne ala. islerimide toptan pazar gunleri yapiyorum. veriyorum kizi kocisin kucagina bende islerime bakiyorum.

emredersin komutanımvereliniortakvereliniortak

bide zeytinim, bu duzen olayi guzelde, ben bu duzenimiz bozulmasin diye oglusta 2 sene bir yere gidemedim. ayaginda sallayip, her yerde bebelerini uyutan insanlara ozendim valla.

simdide tabiki duzen olsun isterim ama bir yere gitmeden de olmaz. oglus alisik, yazin yazliga gitmek ister, gitmesen olmaz. valla gece gunduzu ayirsin, bide yarim saat sonra uyanmasin bana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…