vallaha yemekten değel galiba canım zira ben almışım kilo bebek pek alamamışayy essah mı gııı nerde oturuyonus sizz?
oğluşu babama bıraktımdı da ondan kaçtım hemen bide kırkyılın başı gelmişim onnarı bırakıp bilg. vakit geçiremiom ayıp olur die emme aklım sizde haaa wannamm oğlum o kadar mutlu kii dedesi anneannesi çok ilgileniilerr biri aliyo biri bırakıyo çok mutlu yavruşum yaa dedesinin kucağında bi yatışı var sanırsın alçak dağları o yaratmışşş
ay sorma hacııı ne edecüük gııı haftaya belki düzelir ha hacııı belki görüşebiliris o zaman
canısı üzülme yaa sütün daha kaliteli olması için beslenmene dikkat et olmadı mama verirsin dünyanın sonu diil ya bebeğin sağlıklı olsun da :)
cnm üsülme ya 15 günde toparlarsın yine furkanımı sen:teselli:
kız cuma karakızım bağa geliy sende gelseneŞeniz
dur nan ipeşimi emziriyom
20 dk sonra görüşek
yada şimdi msn açam
ama ya bende istiyom tüh be uzaktayız yaaa ...wannacım losyonun ismini söyleyeyim hatta link vereyim bundan vardı evde görümcem almış yeni farkettik bunu neydi diye baktıkta kullanmaya başladık..Johnson's Baby Bedtime Losyon 300 ml | Kalede.com |
tack teyzeden bilgiler verin bakayım siz bende kitabımı okuyom ara ara..
Geceleri memede uyuyor odamıza alıyorum onu sadece gece lambası uyuyunca hemen parkyatağa açıyorum müzğünü iyice dalıyor..
Sabah emiyor yine uyuyor 10 gbi kalkıyor uyanık duruyor bir süre sonra istiyor arabasında öyle alıştırdım evin içinde bir iki tur attırıyorum dalıyor ..1 saat kadar uyuyor..
Öğlen derin uykusuda genelde memede bazense araba bu 2 sık kullandığım arada şansımı deniyorum götürüp park yatağa bırakıyorum müzik ve titreşimi açıyorum bi bakıyorum dalıyor böyle böyle gidiyoruz cnm
Gecede bi 3,30 gibi emiyor birde sabah ezanı hiç kaçırmıyor 2 kez %100 kalkıyor karnı doyuyor ve uyuyor ezandan sonraaa komik fasıl ıkınıyodaa ıkınıyor 1 saat uğraşıyo işlem başarıyla bitince hoppp uykuya:ecrin_bebek::asigim:
1.5 saat sonra zaten uykusu geliyo, huysuzlaniyo. ben yatagina hemen koyuyorum. uyanikken koymak lazim ya bide. bak yarim saat oldu uyandi hemen. gidip alim bari.
vallaha yemekten değel galiba canım zira ben almışım kilo bebek pek alamamış
anam ben heç bi yeri bilmeyen karu nasıl gelsin kartala hacı hemide iki bebeynen:1shok::1shok:
ay evet evde yiycek beni haaa dede çıldırıyo oğluşumaaebişşşşşşş ayy eve dönunce çok zor olcak oğlan alıştı kalabalığa ilgiye dönunce yicek seni zira ablamlardan biliom laelaelaelaelae
ama şimci ne keyiflidirrr onu geçtim dede kafayı yiyodur arda içinn opuyorumnanaktan
havalar ii olursa buluşuruk gıı işallahhh :Saruboceq:
abaaooowww eccük daa gitsek ankara ya varırık iimii şekerim çok isterim emme oğluşla perişan oluruk gıııebişim
anadolu yakası,kartal
soğanlıktayım canım
e-5 üstü himen
hadi ayarlada geliverin gııı
cnm çörek otu ii gelio sütü kesilen bi arkadaş denedi 1 haftada sütü geldihoş bulduk canım aynı gün hıımm ben 4,40ta doğum yaptım canım bende her duyduğumu yaptım soğan,tahin,pekmez,hurma,boza,rezene,bol bol yeşillik ve humana emziren anneler için onuda denedim ama yok olmayınca olmuyor bu arada deli gibi boza içiyorum bozada içiyorum bozada içmesem sanırım hiç bir damla olmayacak hala pes etmedim anlayacağın
bende aptamil kullanıyorum ve memnunuz:dance:
gündüz çoğu zaman bende de öle de
aynı şeyi gecede yapıyosa kötü
uzun uyuması lazım dimi ben de şaşırdımakannehir
inşallah düzelir cnm ya:Saruboceq:
gelmezsen nasıl öğrencen gızzz:mymeka::mymeka:
ya rebbi bugun özgenin emesi var bende süt yok akannehir
süt olur emmez töbe töbeee ne iş annamadım haaa dunden beri sütte çılgınlar gibi bi azalma var sağmaya çalıştım çıkmadı desem yeri :umursamaz:
daldım nutella falan yidim ama bi halta yararmı bilmem
bağa gel de pastalar çörekler yaparım sanahava soğuk ya su içesim gelmio iştahımda yok pek ondan hemen etkilendi süt yauww alsanaalsanasmile
yok nan ağlatmagece ne guzel uyutuyorum. yerine koyuyorum, yarim saat icinde uyaniyo. yerinde susturayim diyorum kiyamet kopuyo. mecbur yanima aliyorum tekrar uyumasi 1,5-2 saat. mafoldumben
bugun dr. aglat hemen alma dedi ama cok kucuk, kiyamiyorum.opuyorumnanaktan
oldu canım 2 bebeynen kolay geli sağa galibaalsanaalsanasmile
yok nan ağlatma
ben o hatayı yaptım heç bi poka yaramadı
valla gece uykusuz kalmaktansa bende hep kucamda yatırdım
en azından ikimizde uymuş olduk
gündüze çare bulmak lazım yoksam bütün işler kalıy
krispi, ikinci bebek isteyenler sayfasinda dogurdugunu soylememisin. adinin yani bos duruyo.
bağa gel de pastalar çörekler yaparım sana
sütünü artırıveirim gız himenzemuszemus
yok nan ağlatma
ben o hatayı yaptım heç bi poka yaramadı
valla gece uykusuz kalmaktansa bende hep kucamda yatırdım
en azından ikimizde uymuş olduk
gündüze çare bulmak lazım yoksam bütün işler kalıy
furkanımı yaza kadar büyüt o zaman alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?