2009 Kasm Anneleri

maşallah bugün benimki uslu beb oldu umarım gecede devaö eder bu uslulugu öglenden sonra uyuttum 2 saat kadar uyudu uyandı sonra yatagında oyuncaklarına bakarak durdu 15 dk falan sonra cırlamaya başladı emziridim geri uyudum ama kıpır kıpır sürekl,i yanımda oturma odasında yatiyyy...

masallah. bi gunleri digerine uymuyo iste.

zeytin sana bisey daha sorcam.
simdi sen ipeki gece 1de yatiriyosun ya, dogal olarak arada uyuyor.
ama hava erken karariyor. karanlikta uyutup sonra salonami getiriyorsun?

mesela Naz aksam saatlerinde uyuyacaksa salonda isikta uyutuyorum ben.

kızlar merhaba ,bende kasım annesiyim kızım 9 kasımda dünyaya geldi ...sizlere sormak istediğim kızımı gündüz 7-8 kez emziriyorum gece de 1 de uyuduysak 6 gibi kaldırıyorum emzirmek için ama uyandırmasam uyumaya devam edicek herkes uyuyan cocuğu neden uyandırıyosun falan diyolar bu ay doktor kontrolümüz var onada sorucam ama siz ne yapıyosunuz gece kaç saat aralıkla emziriyosunuz şimdiden teşekkürler...

merhaba canim
6-7 saat emmeden durabiliyolarmis. sen yinede 6 saat sonra kaldirip emzir. masallah kizina.

bebişin kaaç kg bizim doktor uyandırma sende dinlen keyfini çıkar diyo

kızım 3kilo 200 gr. doğdu ana sağlık da ölçüldü en son 1 kilo almışdı 5 kilo 100 gr oldu bu ay itibariyle ana sağlık da ölçüldü,kilosu iyi dendi doktor kontrolümüz bu hafta bakalım o ne dicek

bence kilosuda iii acıksa uyanır cnm ya bence dert etme
o kadar uyuyan beben varsa öp başına koy

bence kilosuda iii acıksa uyanır cnm ya bence dert etme
o kadar uyuyan beben varsa öp başına koy
teşekkür ederim canım son bişey daha sorayım gaz problemimiz var çok kıvranıyo gün içinde yastığa kapatıyorum karnımı ısınıyo artık anlamış değilim bütün gazını çıkarıyo arka arkaya, yanlış bişey mi yapıyorum acaba cocuğu zorluyomuyum ama o gazı çıkarınca gecede ii uyuyor.

max canım ne güzel uyuyor bebişin benimki gece 2 saatte bir zırlıyor
gaz sorunumuz biizmde vardı colinox diye damla verdi doktorumuz şuan gaz sorunumz yok bu damlanın sayesinde, dene derim
bu arada kilosu güzel kızının benimkide aynı sayılır
diğer arkadaşlarının bebişleri nasıl aslında öğrenmek isterdim ama henüz soruma cvp gelmedi :bbo:

cnm benimki şuan 6300 ama çok benle kıyaslamayın zaten 3700 doğmuştu
anne baba tombili olunca geneti yani kaydirigubbakcemile3
muhabbet yoğun olunca bazen gözden kaçıyo

canim kasim bebeklerinin gelisimi diye bi sayfa var. orda var gelisimler.

cnm yanlış olurmu ilaçsız falan çıkarttırıyon daha bile ii bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…