ben buraya zor gelim gıııı
hem şimdi beni kim hatırlıycak bebem yaaa:1no2::1no2:
maşallah bugün benimki uslu beb oldu umarım gecede devaö eder bu uslulugu öglenden sonra uyuttum 2 saat kadar uyudu uyandı sonra yatagında oyuncaklarına bakarak durdu 15 dk falan sonra cırlamaya başladı emziridim geri uyudum ama kıpır kıpır sürekl,i yanımda oturma odasında yatiyyy...
listede adin duruyo kiz.kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba ,bende kasım annesiyim kızım 9 kasımda dünyaya geldi ...sizlere sormak istediğim kızımı gündüz 7-8 kez emziriyorum gece de 1 de uyuduysak 6 gibi kaldırıyorum emzirmek için ama uyandırmasam uyumaya devam edicek herkes uyuyan cocuğu neden uyandırıyosun falan diyolar bu ay doktor kontrolümüz var onada sorucam ama siz ne yapıyosunuz gece kaç saat aralıkla emziriyosunuz şimdiden teşekkürler...
kizin bagira bagira sesi geliyo. agliyo diye kostum meger abisine laf yetistiriyomus.opuyorumnanaktan
ben seni hatırlıyom ordan oraya takılmışmıytdın sen :uhm::uhm:
kız link versene nerdeydi o topic
kizin bagira bagira sesi geliyo. agliyo diye kostum meger abisine laf yetistiriyomus.opuyorumnanaktan
kızlar merhaba ,bende kasım annesiyim kızım 9 kasımda dünyaya geldi ...sizlere sormak istediğim kızımı gündüz 7-8 kez emziriyorum gece de 1 de uyuduysak 6 gibi kaldırıyorum emzirmek için ama uyandırmasam uyumaya devam edicek herkes uyuyan cocuğu neden uyandırıyosun falan diyolar bu ay doktor kontrolümüz var onada sorucam ama siz ne yapıyosunuz gece kaç saat aralıkla emziriyosunuz şimdiden teşekkürler...
kızım 3kilo 200 gr. doğdu ana sağlık da ölçüldü en son 1 kilo almışdı 5 kilo 100 gr oldu bu ay itibariyle ana sağlık da ölçüldü,kilosu iyi dendi doktor kontrolümüz bu hafta bakalım o ne dicek
teşekkür ederim canım son bişey daha sorayım gaz problemimiz var çok kıvranıyo gün içinde yastığa kapatıyorum karnımı ısınıyo artık anlamış değilim bütün gazını çıkarıyo arka arkaya, yanlış bişey mi yapıyorum acaba cocuğu zorluyomuyum ama o gazı çıkarınca gecede ii uyuyor.bence kilosuda iii acıksa uyanır cnm ya bence dert etme
o kadar uyuyan beben varsa öp başına koy
max canım ne güzel uyuyor bebişin benimki gece 2 saatte bir zırlıyor
gaz sorunumuz biizmde vardı colinox diye damla verdi doktorumuz şuan gaz sorunumz yok bu damlanın sayesinde, dene derim
bu arada kilosu güzel kızının benimkide aynı sayılır
diğer arkadaşlarının bebişleri nasıl aslında öğrenmek isterdim ama henüz soruma cvp gelmedi :bbo:
max canım ne güzel uyuyor bebişin benimki gece 2 saatte bir zırlıyor
gaz sorunumuz biizmde vardı colinox diye damla verdi doktorumuz şuan gaz sorunumz yok bu damlanın sayesinde, dene derim
bu arada kilosu güzel kızının benimkide aynı sayılır
diğer arkadaşlarının bebişleri nasıl aslında öğrenmek isterdim ama henüz soruma cvp gelmedi :bbo:
teşekkür ederim canım son bişey daha sorayım gaz problemimiz var çok kıvranıyo gün içinde yastığa kapatıyorum karnımı ısınıyo artık anlamış değilim bütün gazını çıkarıyo arka arkaya, yanlış bişey mi yapıyorum acaba cocuğu zorluyomuyum ama o gazı çıkarınca gecede ii uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?