2009 Kasm Anneleri

canım çok şükür ama belli olmuyo biliyosun huyları değişiyo ..bizim doktorumuz da om-x diye bitkisel bir şurup verdi o an kızımın sıkıntısını alıyo uyutuyo çünkü ama çok üzülüyorum kıvrandıkça ...

fatoooomm onu hiç dert etmeee
bi kerem o ölçümler tutmuyo gııı
ben de ölçüp duruyodum öle zannettimki hiç kilo almadı dra gidince 800 gr çıktı ondan şimdi tartıp ta hiç moralimi bozmuyom

:roflol::roflol::roflol:

kaynanam tracy olsaydı hayatta yapmazdım gelip bi de size şikayet ederdim kadın rutin dii deli mi ne derdim :roflol: :roflol:
kaynanam kundak yap sar dese kundaklamam emzik ver dese evdeki emzikleri atarun :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne 2 ay 4 günü gııı bugün 89 günlük olduk hacıı bide bunun 3 ay evveli var alsana 6 ay laelaelaelaelae

ayyy edoş bi ikimiz kaldık galiba kafamçokkarıştı valla biz an son 4. ayda yapmıştık... nerde bi sene olucak bee...:1shok:
kontrolden sonra yapıcam demiştim ama ordada o kadar canım yandı ki bide dr kayganlaştırıcı verdi falan iice stres oldum...eşim de o kadar canın acıycaksa gerek yok falan dedi... :kedi: nolucak bu işin sonu bilmiyorum...bi de normal doğursam nolucaktı acaba bilmiyorumkismile

işte o benim kocaya lazım...ahh şu memelr bende olucaktı ki diyip duruyo :roflol::roflol::roflol:

bu karda kıyamette mi gezmeye dittiniz :1shok:
o çocuk bi hasta olsun ben sorarım sana klava:
(kaynana gibi konuştum demi delikafadulden)

yok kıs benim kaynana ameriakdan yetişiyo çocuğu sokağa çıkarın kar havası alsın diye :lepi: kaynanalık sınavını veremedin hacı...zaten ondan kızın oldu...allah biliyomuş senin beceremiceğini :roflol::roflol::roflol:

hee aynen ondaan bence güzell bişe olmaz merak etme süper

fatoooomm onu hiç dert etmeee
bi kerem o ölçümler tutmuyo gııı
ben de ölçüp duruyodum öle zannettimki hiç kilo almadı dra gidince 800 gr çıktı ondan şimdi tartıp ta hiç moralimi bozmuyom

hakketmi diiin gııı ay inşallah yannıştır yoksam 15 günde 300 gr yaa çok kafama taktım yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hakketmi diiin gııı ay inşallah yannıştır yoksam 15 günde 300 gr yaa çok kafama taktım yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hee gıı ben de öle ölçtüm 15 günde 200 mü 300 mü ne çıktı çok üzüldüm hatta buraya da yazdımdı
sonra dra gittimde normal didi doktor ben de ölçmüuom şimcii

hee gıı ben de öle ölçtüm 15 günde 200 mü 300 mü ne çıktı çok üzüldüm hatta buraya da yazdımdı
sonra dra gittimde normal didi doktor ben de ölçmüuom şimcii

aaaaa
evet hatırladım inşallah benimkide yannış çıkarr ööfff şimdi 15 güne kaa kudururum ben haaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…