max canım ne güzel uyuyor bebişin benimki gece 2 saatte bir zırlıyor
gaz sorunumuz biizmde vardı colinox diye damla verdi doktorumuz şuan gaz sorunumz yok bu damlanın sayesinde, dene derim
bu arada kilosu güzel kızının benimkide aynı sayılır
diğer arkadaşlarının bebişleri nasıl aslında öğrenmek isterdim ama henüz soruma cvp gelmedi :bbo:
bebişin kaaç kg bizim doktor uyandırma sende dinlen keyfini çıkar diyo
canim kasim bebeklerinin gelisimi diye bi sayfa var. orda var gelisimler.
yeni olunca böle oluyo kendimden biliyom banada sizler sölediydiniz kaydirigubbakcemile3
benimkine kalsa 2 saatte bir uyandir diyo.:bbo:
fatoooomm onu hiç dert etmeeeyaaa 600 gr çok az geli bağa 2 ay boyunca 1,5 kilo alan bebek niye 600 gr alsın demi
2 aya kadar gece uyumuyodu ondan sonra düzeldi şimdide kilo alamadı ne olduysa gecesi gündüzü dödüğünde oldu çok şaşkınım yetmiyo galib
iyi almış özge hemen hemen 1 kiloya yaklaşmış oli
eskisi gibi emmiyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
mamayı doktor ver demedi ben öle düşünüyom yaaa
bide ben kendi tartımda tarttım çıplaktı bebek kucağıma aldım öle tarttım
bencede uyandırmamak lazım acıkırsa uyanır ben acıkınca nasıl mutfağa dalıyosam oda memeye dalsın kaydirigubbakcemile3
selam kıslarrrrrrrr
nan tracy mannakları siziiiiii elin kavur karısı ne dese yapisiizz
kaynananız bişe yap dese kıyamet kopartırsınız demiii kaydirigubbakcemile3
ya hikaye bunnar bacım o tracy dirilse gelse özge onu tekrar mezara kor valla 5 dakkada delikafadulden
kaynanam tracy olsaydı hayatta yapmazdım gelip bi de size şikayet ederdim kadın rutin dii deli mi ne derdim :roflol: :roflol:
kaynanam kundak yap sar dese kundaklamam emzik ver dese evdeki emzikleri atarun :roflol:
ne 2 ay 4 günü gııı bugün 89 günlük olduk hacıı bide bunun 3 ay evveli var alsana 6 ay laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zati muro enişte koşar gıı emzirmeyee
edoş nan bişe okudum ben anne sütüynen ilgili isterse erkekler de emzirebiliyomuş link veremmi enişte okusun kaydirigubbakcemile3
gerçek haa bu :1ninca:
bu karda kıyamette mi gezmeye dittiniz :1shok:
o çocuk bi hasta olsun ben sorarım sanaklava:
(kaynana gibi konuştum demi delikafadulden)
canim kasim bebeklerinin gelisimi diye bi sayfa var. orda var gelisimler.
kartanesi kipadan aldıgın sarı mıydı dışı primanın papatya özlümü neydi 13,50 aldık bizde pazar günü 3 numerosunu 2 tane.normalde dışı mavi olandn kullanıyoduk oda aloe veralıymış bişe olmaz herhalde dim aldık .çünkü 2 tane..
fatoooomm onu hiç dert etmeee
bi kerem o ölçümler tutmuyo gııı
ben de ölçüp duruyodum öle zannettimki hiç kilo almadı dra gidince 800 gr çıktı ondan şimdi tartıp ta hiç moralimi bozmuyom
sağol canım biliyorum o sayfayı sadece sizlerin bebişlerini öğrenmek istedimCADIARZU
hakketmi diiin gııı ay inşallah yannıştır yoksam 15 günde 300 gr yaa çok kafama taktım yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hee gıı ben de öle ölçtüm 15 günde 200 mü 300 mü ne çıktı çok üzüldüm hatta buraya da yazdımdı
sonra dra gittimde normal didi doktor ben de ölçmüuom şimcii
aaaaa
evet hatırladım inşallah benimkide yannış çıkarr ööfff şimdi 15 güne kaa kudururum ben haaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
saglik ocagina git tarttir.
anam bu soğukta vallaha tartı için gidemem yavrum yaa
hem doktorun tartısıynan ordaki aynı tartmaz o zaman hepten çıldırırım delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?