2009 Kasm Anneleri

aynen yaaa kaydirigubbakcemile5 bu aralar benim herif bile daha iyi görünmeye başladı gözüme kaydirigubbakcemile3

dün akşam bi tabak sarma ardıım. tabi bebeyi uyutupta başladım ama yinede 3 defa ellerimi yıkamak zorunda kaldım :bbo: sararkende bisürü yediim. ben çok severüm çiğ çiğ yemeyiii. çoğ sütüüm oldu amma gazda olduuuu

slm kasım annişler

nazlıcım gelmiş bende arada girip okuyorum ama yazmaya gelince oğluşla ilgilenmem gerekiyor kalıyor uyuyor şimdi kuzucuk

Canımmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Hoşgeldin

Nasıl özlemişim senidee napıyor bakalım Denizim yakışıklım???Yok ben vakit buldukça hemen bakıcam artık sizler başkasınız benim için a.s. a.s.
bende buraya takildim mi rahatliyorum nazlim. yoksa aksama kadar evde bebeyle yalniz kafayi yiycem.

benim gelen gidenimde yok. annemlerde yakin degil.mafoldumben

:sinifsinif::sinifsinif:
Canım yaaaböyle anlarda işte hep yanımda olsalardı diyorum ama nerdeee gurbet eller hep olsun varsın kk kasım anneleri bizi bir araya getirip sıkıntıları unutturuyor kaydirigubbakcemile5

bilmembilmiyorumkismile onuda derim soora. wannoş senin oğlanla kızın arası 9 yıl mı? niye okaa çok bekledin. bende 2. ne zaman yapsak diye düşünüyom

evet canim, tam 9 sene. baslarda istemedik daha dogrusu ben istemedim. tek basima bakiyorum, yardim edecek kimsem yoktu. cok agir gelmisti bana.

sonra oglum 6 yasina girdiginde istemeye basladik ama bu seferde 3 sene ugrastik canim. aradaki farkta 9a cikti.

ama ben memnunum aradaki yas farkindan. simdi bile cok zor, daha kucuk olsaydi kafayi yerdim herhalde.

vallahi tebrik ederim. ben bebeyi uyuttuktan sonra anca kendimi uyutuyorum.:bbo:

Slm kızlarrr a.s.
Nazlımmmm nerdesin senn yaa çok özlediimm cnm :1hug: iyileştimi eniştemizin eli :uhm:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyy oyyyyy Canımm Edammm bende çok özledim seniii olumunekankayizsmile
Yarın çıkartacak alçıyı tek elle bir sürü iş yapmayı öğrendi buda ona ders olsun kaydirigubbakcemile3
Yağmurrrrrrrrr uyandııııııııııııııııı emzireyim bakalım geliyorummmmm

:sinifsinif::sinifsinif:
Canım yaaaböyle anlarda işte hep yanımda olsalardı diyorum ama nerdeee gurbet eller hep olsun varsın kk kasım anneleri bizi bir araya getirip sıkıntıları unutturuyor kaydirigubbakcemile5
insanin ailesinden uzak olmasi cok zor ya. boyle zamanlarda cok ariyorum annemi. cat kapi annem gitmek istiyorum.

yariyil tatilinde anneme gitsemmi diye dusunuyorum. sadece Naz'a koca bir bavul esya toplamam lazim.:bbo:

insan aynı şeyleri yaşayanlarla konuştukça kendini daha iyi hissediyor birbirimizi anlıyoruz olumunekankayizsmile

Şeniz

esin naparken kirdi elini nazlim?

iyi teyzesi büyüyor yeni resmini ekledim kıyafet sayfasına yağmurum nasıl yeni resmini koyda görelim bak herkez gelin buluyor kendine ben senin kıza talibim ona göre hemşeriyiz nede olsa hem izmir kızı bayanssulusmile

benim oğluş emerken bazen öğürüyor sizinklerde yapıyormu onu başta değil ama sonlara doğru karnı doyduğu içinmi acaba :uhm:

Şeniz yağmurumuda öp benim için nazlımm oda bugün 90 günlük olduu :lepi::lepi: maşallahh kuzularımızaaa
ayy benimde elim çok kez alçıya alındı çok zor bişee :sinifsinif: ama beni sol elimle tanıştırmıştı alçıı kaydirigubbakcemile3 allahtan yaz değildi nasıl kaşınırdı yaz olsaaaa -tatlicadiarzu-

ben yaklasik 3.5 senedir agzima kola koymuyorum. ama emzirme bitsin dogru McDonaldsa gidicem, koca bi bardak kolayla menu yiycem.cokacimcoook

bendeeeeeeeeee bendeeeeee delikafaduldendelikafadulden

aynen yaaa kaydirigubbakcemile5 bu aralar benim herif bile daha iyi görünmeye başladı gözüme kaydirigubbakcemile3

:roflol: nan 40ın çıktı diye olmasın oo :roflol::roflol:

:roflol: nan 40ın çıktı diye olmasın oo :roflol::roflol:

ben hamileyken içtim ya kola:sinifsinif: :sinifsinif: ama doğumdan sonra ağzıma koymadım. çok vicdan azabı çekiyom oyüzden zaten.
bazen oyüzden mi erken doğum oldu diyom hatta :çok üzgünüm:

ben hamileyken içtim ya kola:sinifsinif: :sinifsinif: ama doğumdan sonra ağzıma koymadım. çok vicdan azabı çekiyom oyüzden zaten.

yok zannetmiyom
bende içtim ama benimkide geç geldi
hatta gelmedi:))))))))))

delikafaduldendelikafadulden

iki menumu yesem

yok daha neler.
koladan erken dogum olurmu kiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…