2009 Kasm Anneleri

ben kaçtım kızlar akşam oldu kızımı özledim hepiniz vede bebişleri kocaman öptüm.
yarın size zeytün karısının evinden canlı yayın yaparım

ben canlı yayın sesli yayında isterim Durumu öp cnm bnm için kısa kısa yazıyorum malum Yağmurcuk kucağımda oyy çok zor böyle ohaoldumsmile

wannam sen kundak yapıyon mu ben kundak yaptığım zaman rahat ve uzun uyuyoo alkisalkisalkis

ben geceleri yapiyorum kundak. sinir oluyo zaten, bide gunduz canini sikmayim benim kizin.kaydirigubbakcemile3

Evett cnm çıngıraktan daha çok benim ellermle uğraşmayı seviyor uzatıyor parmaklarıma dokunuyo merakla kendi ellerini izliyo kendi elleriylede epey bi oynuyo:1hug:

ayy buyuyolar ya. cingiraga elini uzatip elliyo, dondurmeye calisiyo.opuyorumnanaktan

kız burda zor profiterol bulmak
ne zamandır bakınıyoz hiç görmedim daha

benim çatlaklar aynen duruyo
kantoronda arada sürüyomn Aklıma gelmiyo

tubişim doğduktan 2 sonra başladık yüzüstü yatırmaya çokta rahat oldu valla
kundak yapmaya gerek kalmıy böyle uyuyunca gerçi bide mecburiyetten yatırdım öbür türlüsünü hiç kabul etmedi:ecrin_bebek:
ilk başlarda eşim gece nöbet tutuydu sonra baktıki ipek kafasını çok rahat sola sağa çeviriyo sonra nöbeti bıraktı
şimdiki aklım olsaydı hiç nöbet tutmama gerek yokmuş diy haklı
böle daha güvende asıl.tükrüğü genzine gitmez kussa zarar yok üstü açılmıy ve böle daha uzun uyuyo işteezemuszemus

wannacım git nan anana tebialsanaalsanasmile
ben de gidecem oturmalara ama 1.5 saat sonra himen dönecem evime
yoksam bu kız hiç uyumuyeyvahedigeldismile

yaa su yediklerinizi söylemeseniz olmuyomu
insanın canı cekebilir hadi hazır alınan bişi neysede
yapılması zor ve hemen bulunabilecek bişi değilse söylemeyelim
hepimiz emziriyoruz sonucta lmaz:

ne bilem valla benim dediğimi diyonuz sandım olsun ben bidaha demem

iyi sevindim olsun ben bi daha demeyemem belki ister canım

bosver canım önemli deil annemden isterim yapar öbürünüde
sadece biraz daha dikkatli olalım diyorum hepimiz emziriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…