2009 Kasm Anneleri

bosver canım önemli deil annemden isterim yapar öbürünüde
sadece biraz daha dikkatli olalım diyorum hepimiz emziriyoruz

doğru diyon canım
benim yapacak kimsemde yok ben dikkat edeyim söylemeyeyim
neyse annene söylede yapsın ohhhhhh afiyetle ye

bende gece kullanmıyom
bitsin bi<daa almam
kim önerdi nan burda bende gittim aldım
o duba danasıynan cerün garusu :mymeka:
kızlar dünde söledim duydunuzmu bilmem ben Carrefourdan Prima 98 li 3-6 kg bebek bezi aldım hemde 19,9 a
hee o da iimişşş
ben de 78 lisini kipada 13.5a aldım uyu ve oyna olanını ama zemuszemus
prima da sanki badisi nemleniyo gibi
sen ne kullanıyon canım

canım primanın uyu ve oyna olanından al onda nemlenmiyo
aktif bebede nemleniyo ben bezimi buldum prima uyu ve oynaaa

bosver canım önemli deil annemden isterim yapar öbürünüde
sadece biraz daha dikkatli olalım diyorum hepimiz emziriyoruz

boşuna istemesin gız gaz yapar o delikafadulden
ya bende tek süt yapan şey rezene oldu bunu farkettim bulgur falan anca gaz yapıyo bende yaaa bebişim heç rahat olmuyo ertesi gün
kenyaa sen soğan suyuna devam ediyonmuuu

kızlar kızımı yıkadım az önce bi güzel de uyuttum mis gibi tam yatırdım mutfakta yemeğe bakarken nasıl gür bir ses siren gibi alarm gibi allam kızım nasıl korktu yaaa nolduunu da annamadım kapıyı açsam daha beter geliyo açamıyom kız durmuyo kuaama aldım koridordan geçerken kucamda bile irkiliyo
meğer yangın alarmıymış haberim yok yaw aşağıda kırmışlar mı ne gerizekalılar
anam yangın olsa da annamıcaktım ya ilk defa duydum önce matkap falan sandım
ayy aklıma geldi gerçi de allah korusun yaaaw bebekleee ne zormuşş yavrum yaaa

canlar bişe diceeem.
az önce havuç rendeliyodum. oğlum bana melül melül bakınca sıktım 3 4 çay kaşığı verdim. alllam bi rahat gaz çıkarıyokii.
şimdi nette araştırdım zaten gaz için bu çok etkili bi yöntemmiş. allahım tesadüfen bulmuş oldum ben. tavsiye ediyoom bi deneyin

boşuna istemesin gız gaz yapar o delikafadulden
ya bende tek süt yapan şey rezene oldu bunu farkettim bulgur falan anca gaz yapıyo bende yaaa bebişim heç rahat olmuyo ertesi gün
kenyaa sen soğan suyuna devam ediyonmuuu

yok canım etmiyorum bana agır geldi basım donmeye basladı bıraktım 3 gun yaptım o kadar

bi de dün komşu geldi minik oğlu var beroşun da tam uyuma saati mızmızlanıyo neyse o sırada tel çaldı komşu dedi ben bakem verdim ona sonra durmadı tab aldım uyuttum kucağımda yatağa bi yatırdım ne görem göbeğinin olduğu kısım sırılsıklam sanki üstüne bişey dökülmüş gibi içten dışa değil yani dış taraf daha ıslak
nolduunu annamadım değiştirirken bi daha uyandı tabi
ama ne zaman oldu ben onu öyle ıslak ıslak mı uyutmaya çalıştım bilmiyom
süt damlamış falan olamaz çünkü benden o kadar süt akmaz durduk yere
çocuk mu döktü acaba annesi alınca falan anlamadım yaa aklıma takılıyoo
ama annesinden alınca hiç farketmedim töbe tööbeee

erken degilmi ya?

ay kıyamadınmı kaydirigubbakcemile3
biz de yemek yerken onu koyuyoz anakucağına garibim ööle seyrediyo boğazımdan geçmiyo :sinifsinif:
yok canım etmiyorum bana agır geldi basım donmeye basladı bıraktım 3 gun yaptım o kadar

hımm anladım benim de tansiyonum düşer hemen ben de denemiim o zaman

bende küçük çocuklar gelince denizin yaına korkuyom. çocuk yani sonuçta onlar naptığını bilmeden zarar verebilirler.
geçen de misafirlerle bıgıldaktan bahsediyoduk baktım arkadaşın çocuğu oğlumun kafasını eliyo. tedbirli olmak lazım

yürü be kim tutar seni koçum :lepi: olumunekankayizsmile:enbuyukkk:

bizde de var ama suc. bebeler uyurken buraya takiliyoruz, sonra da isler yetismiyo diyoruz.kaydirigubbakcemile3

ev darmadagin, esimin yengesi geldiginde bebeden yapamiyorum diycem. kk dan dersem anlamaz.kaydirigubbakcemile3

ayy hep aynı şey falla evi mok göturuyo ya özge ya kk yada boğazımnan uğraşıyom soranlara kızdan diom affet beni yiwrrrrıııııııııımm delikafadulden

ya bide az önce bi baktım bebeğimin bıngıldağı sanki biraz çökmüş. ufff. çok korktum ya. doktoru aramadan bi araştırim dedim. su kaybedince olurmuş öyle. aslında anne sütü alan bebeye gerekmez diyolar ama bizim ev 30 derece oluyo. demekkki terleyipte kaybediyo yavrum. su vercem artık günde 2 defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…