bosver canım önemli deil annemden isterim yapar öbürünüde
sadece biraz daha dikkatli olalım diyorum hepimiz emziriyoruz
annen yapinca bende isterim ama.cokacimcoook
tamam canım ne zaman istersen yakınız zaten opuyorumnanaktan
yeni açılkan bi kanal var tr1 bizimkiler var
hehe ben daha çocuktum vardı bu dizi:)))))))))
o duba danasıynan cerün garusu :mymeka:bende gece kullanmıyom
bitsin bi<daa almam
kim önerdi nan burda bende gittim aldım
hee o da iimişşşkızlar dünde söledim duydunuzmu bilmem ben Carrefourdan Prima 98 li 3-6 kg bebek bezi aldım hemde 19,9 a
prima da sanki badisi nemleniyo gibi
sen ne kullanıyon canım
bosver canım önemli deil annemden isterim yapar öbürünüde
sadece biraz daha dikkatli olalım diyorum hepimiz emziriyoruz
boşuna istemesin gız gaz yapar o delikafadulden
ya bende tek süt yapan şey rezene oldu bunu farkettim bulgur falan anca gaz yapıyo bende yaaa bebişim heç rahat olmuyo ertesi gün
kenyaa sen soğan suyuna devam ediyonmuuu
boşuna istemesin gız gaz yapar o delikafadulden
ya bende tek süt yapan şey rezene oldu bunu farkettim bulgur falan anca gaz yapıyo bende yaaa bebişim heç rahat olmuyo ertesi gün
kenyaa sen soğan suyuna devam ediyonmuuu
canlar bişe diceeem.
az önce havuç rendeliyodum. oğlum bana melül melül bakınca sıktım 3 4 çay kaşığı verdim. alllam bi rahat gaz çıkarıyokii.
şimdi nette araştırdım zaten gaz için bu çok etkili bi yöntemmiş. allahım tesadüfen bulmuş oldum ben. tavsiye ediyoom bi deneyin
ay kıyamadınmı kaydirigubbakcemile3canlar bişe diceeem.
az önce havuç rendeliyodum. oğlum bana melül melül bakınca sıktım 3 4 çay kaşığı verdim. alllam bi rahat gaz çıkarıyokii.
şimdi nette araştırdım zaten gaz için bu çok etkili bi yöntemmiş. allahım tesadüfen bulmuş oldum ben. tavsiye ediyoom bi deneyin
yok canım etmiyorum bana agır geldi basım donmeye basladı bıraktım 3 gun yaptım o kadar
erken degilmi ya?
erken degilmi ya?
bi de dün komşu geldi minik oğlu var beroşun da tam uyuma saati mızmızlanıyo neyse o sırada tel çaldı komşu dedi ben bakem verdim ona sonra durmadı tab aldım uyuttum kucağımda yatağa bi yatırdım ne görem göbeğinin olduğu kısım sırılsıklam sanki üstüne bişey dökülmüş gibi içten dışa değil yani dış taraf daha ıslak
nolduunu annamadım değiştirirken bi daha uyandı tabi
ama ne zaman oldu ben onu öyle ıslak ıslak mı uyutmaya çalıştım bilmiyom
süt damlamış falan olamaz çünkü benden o kadar süt akmaz durduk yere
çocuk mu döktü acaba annesi alınca falan anlamadım yaa aklıma takılıyoo
ama annesinden alınca hiç farketmedim töbe tööbeee
walla burası olmasa kafayı yerdim herhalde
hamileliğimde 9 ay nası geçti anlamadım
şimdide bi bakcazki bebelerimiz kocaman olmuş biz hala burdayızolumunekankayizsmile
misafir falan gelince ben dayanamayıp yıne kkya giriyorum kızıyolar bende hiç kusura bakmayın siz kırk yılda bir geliyounuz ordakı arkadaşlarım hergün burdaa siz yarın yoksunuz ama onlar yarın yine burda onları ihmal edemem diyorumm :lepi:
bizde de var ama suc. bebeler uyurken buraya takiliyoruz, sonra da isler yetismiyo diyoruz.kaydirigubbakcemile3
ev darmadagin, esimin yengesi geldiginde bebeden yapamiyorum diycem. kk dan dersem anlamaz.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?