2009 Kasm Anneleri

süt yapsın diye bulgur yedim oğlum kıvranıyo
yime bacımm acaip gaz yapii
kızlar ben bu hafta kilo almışım ya ((((((((((((
ayyyhh ne kaa üzüldüüümmm sositososito
ben su veriom zaten 15-20 gündür 2 günde 1-2 tatlı kaşığı kadar bilmiyorumkismile

o duba danasıynan cerün garusu :mymeka:

ne var beeee valla ben can bebeden memnun kaldım yaaaaa
geçen 8 de değiştim bizim ki 11 gibi uyudu anam uyancak deyu korkuma deyiştirmedim gecede almadım sabah 7 de uyandı hemen değiştim valla balon gibi şişmiş uçacamış bebe ama bi damlacık bilene sızdırmamışşşşşşşşş

iyidir tatlım ya. gız noldu senin diyet. ben saldım ya napim bebeye süt olsunda çalışmaya başlayınca nasılsa gider diyee düşünüyom
aynen devam her gün koşu bandında 45 dk yürüyom 1 ay oldu hiiiç eksilme yookk bu işte bi gariplik var yaaaa nerelere gidem bilmiom kii bi de doğumdan beri bitkin halsiz ve yorgunum

aynen devam her gün koşu bandında 45 dk yürüyom 1 ay oldu hiiiç eksilme yookk bu işte bi gariplik var yaaaa nerelere gidem bilmiom kii bi de doğumdan beri bitkin halsiz ve yorgunum

evet tuhaf. yaktığından fazla yiyo olmayasnCADIARZU:roflol:

ya sızdırmıyo ama sanki bebeğe ıslaklık hissi veriyo gibi çiş yapar yapmaz belli oluyo dokununca ıslak gibi primada pek annaşılmıyodu bilmiyorumkismile

tuuuuuuuubaaaaaaaaa burdamııınnn akannehir
beni özledin miii bayanssulusmile

kizlar napiyosunuz? zeynep nilay bugün asi oldu.. masallah kizim anasi gibi dayanikli cikti ve hic aglamadi az bi ih mih etti ikinci bacagina vurunca agladi az emzigi agzina verince sustu.. babamiz igneden koktugu icin ben tuttum ama kizim koca bi maasallah aldi benden.. babayi mahcup etti:)
aksam atesi 38olmustu fitil koydum insallah gece yükselmez tekrar..

buarada eliften haber varmi neymis o kan meselesi? girmedimi bugün hic?

selam ayşeciiiiimmmm
geçmiş olsun niloşaaa
elif gelmedi yaa ben de ona bakıyodumm geldimi acep diyee

hemso gi kazim kazim alistimi istanbulakaydirigubbakcemile3

sen bidaha ankaraya nasil geliceksin bakalim.. sizinkiler torunu yiyip bitirmedilermi?

evet tuhaf. yaktığından fazla yiyo olmayasnCADIARZU:roflol:
nan diet yapiom daaaa ne yemesi sabah peynir kibrit kutusu kadar şekersiz çay 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yımırta arada elma öğlen salata ve sebze yimee ekmek 2 dilim arada elma 3 adet ceviz yoğurt akşam çorba ve salata 3 lt de su bu kaaa
herkeş aşkı memnu izliyo galibaa akannehir
ben islemiommmm

hemso gi kazim kazim alistimi istanbulakaydirigubbakcemile3

sen bidaha ankaraya nasil geliceksin bakalim.. sizinkiler torunu yiyip bitirmedilermi?
falla pek bi sevdi hacı normalde kayanamlara gidince uyumuyodu huysuzlanıyodu yerini yadırgadığından ama burda heeeç öle olmadı bi mutlu ki sorma tabii sürekli kucakta seviliyo ya sevgi mannaaa oldu gıı anneannesi dedesi dayısı teyzesi e bi de konu komşuuu
aaa bu arada komşulardan biri bunda kız güzelliği var 2.beben kız olur didi bilmioom gariii 2. de dötüm yemiii emme senden naber cicimm prenses iyimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…