yime bacımm acaip gaz yapiisüt yapsın diye bulgur yedim oğlum kıvranıyo
ayyyhh ne kaa üzüldüüümmm sositosositokızlar ben bu hafta kilo almışım ya((((((((((((
ben su veriom zaten 15-20 gündür 2 günde 1-2 tatlı kaşığı kadar bilmiyorumkismileya bide az önce bi baktım bebeğimin bıngıldağı sanki biraz çökmüş. ufff. çok korktum ya. doktoru aramadan bi araştırim dedim. su kaybedince olurmuş öyle. aslında anne sütü alan bebeye gerekmez diyolar ama bizim ev 30 derece oluyo. demekkki terleyipte kaybediyo yavrum. su vercem artık günde 2 defa
hoşbulduk cnm nabersinizz? ayhh tam bilg. tamir oldu bu sefer annem hasta oldu giremiom çok fazlahoşgeldin ebiscee
o duba danasıynan cerün garusu :mymeka:
hoşbulduk cnm nabersinizz? ayhh tam bilg. tamir oldu bu sefer annem hasta oldu giremiom çok fazla
yime bacımm acaip gaz yapii
ayyyhh ne kaa üzüldüüümmm sositososito
ben su veriom zaten 15-20 gündür 2 günde 1-2 tatlı kaşığı kadar bilmiyorumkismile
aynen devam her gün koşu bandında 45 dk yürüyom 1 ay oldu hiiiç eksilme yookk bu işte bi gariplik var yaaaa nerelere gidem bilmiom kii bi de doğumdan beri bitkin halsiz ve yorgunumiyidir tatlım ya. gız noldu senin diyet. ben saldım ya napim bebeye süt olsunda çalışmaya başlayınca nasılsa gider diyee düşünüyom
aynen devam her gün koşu bandında 45 dk yürüyom 1 ay oldu hiiiç eksilme yookk bu işte bi gariplik var yaaaa nerelere gidem bilmiom kii bi de doğumdan beri bitkin halsiz ve yorgunum
ne var beeee valla ben can bebeden memnun kaldım yaaaaa
geçen 8 de değiştim bizim ki 11 gibi uyudu anam uyancak deyu korkuma deyiştirmedim gecede almadım sabah 7 de uyandı hemen değiştim valla balon gibi şişmiş uçacamış bebe ama bi damlacık bilene sızdırmamışşşşşşşşş
nan diet yapiom daaaa ne yemesi sabah peynir kibrit kutusu kadar şekersiz çay 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yımırta arada elma öğlen salata ve sebze yimee ekmek 2 dilim arada elma 3 adet ceviz yoğurt akşam çorba ve salata 3 lt de su bu kaaaevet tuhaf. yaktığından fazla yiyo olmayasnCADIARZU:roflol:
ben islemiommmmherkeş aşkı memnu izliyo galibaa akannehir
falla pek bi sevdi hacı normalde kayanamlara gidince uyumuyodu huysuzlanıyodu yerini yadırgadığından ama burda heeeç öle olmadı bi mutlu ki sorma tabii sürekli kucakta seviliyo ya sevgi mannaaa oldu gıı anneannesi dedesi dayısı teyzesi e bi de konu komşuuuhemso gi kazim kazim alistimi istanbulakaydirigubbakcemile3
sen bidaha ankaraya nasil geliceksin bakalim.. sizinkiler torunu yiyip bitirmedilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?