falla pek bi sevdi hacı normalde kayanamlara gidince uyumuyodu huysuzlanıyodu yerini yadırgadığından ama burda heeeç öle olmadı bi mutlu ki sorma tabii sürekli kucakta seviliyo ya sevgi mannaaa oldu gıı anneannesi dedesi dayısı teyzesi e bi de konu komşuuu
aaa bu arada komşulardan biri bunda kız güzelliği var 2.beben kız olur didi bilmioom gariii 2. de dötüm yemiii emme senden naber cicimm prenses iyimi?
ayşecim yat uyu zaten ateşi neen olursa huysuzlanır biz aşı olduğumuzda ateşi olmadı ama bacağı ağrır calpol verin yarım ölçü dedidi dr. bende verdim gece hiiiçbişi olmadı içini ferah tut cnmohh canim masallah bebelerde anliyor bu ananene babane meselesini demekkaydirigubbakcemile3
prenses bugün asi oldu..baktim atesi var fitil kodum simdi uyuyor yavrum.. gece uyusammi uyumasammi diye düsünüyom bende.. gece hafif giydirem dimi bacim?
banada tam tersi bu kiz oglana benziyo arkasi oglan diyorlar.. ama benimd yemiyo valla haciyi ikinciyi yapmakdelikafadulden
yaa ben anlamadım ki kabak niye benim başıma patlıyooyok canım tuba bunu hep yapıyo ama soylememesi lazımlmaz:
sen en fazla bamya diyosun opuyorumnanaktan
ben cıkıyorum canım gorusuruz
dimi ama cerinimom kaydirigubbakcemile5ne var beeee valla ben can bebeden memnun kaldım yaaaaa
geçen 8 de değiştim bizim ki 11 gibi uyudu anam uyancak deyu korkuma deyiştirmedim gecede almadım sabah 7 de uyandı hemen değiştim valla balon gibi şişmiş uçacamış bebe ama bi damlacık bilene sızdırmamışşşşşşşşş
burdayım gıı özledim walla gel bi öpem Şeniztuuuuuuuubaaaaaaaaa burdamııınnn akannehir
beni özledin miii bayanssulusmile
maşşallah yavrumakizlar napiyosunuz? zeynep nilay bugün asi oldu.. masallah kizim anasi gibi dayanikli cikti ve hic aglamadi az bi ih mih etti ikinci bacagina vurunca agladi az emzigi agzina verince sustu.. babamiz igneden koktugu icin ben tuttum ama kizim koca bi maasallah aldi benden.. babayi mahcup etti:)
aksam atesi 38olmustu fitil koydum insallah gece yükselmez tekrar..
buarada eliften haber varmi neymis o kan meselesi? girmedimi bugün hic?
tamam canim.. simdiye kadar huysuz degildi simdiden sonrada olmaz insallah.. fitil verdim ya agrisini alir sanirsam.. hadi yat uyu bakim.. iyi geceler.. öp ardayi benim yerime
geçmiş olsun aşı olalı 12 saat olduysa daha ateş yapmaz rahat ol cnm
oldu canim gecti bile 12 saati.. saol canim yaa rahat rahat uyuim bende o zaman.opuyorumnanaktan senin oglus napiyo
babasıyla kurtlar vadisine bakıııı kaydirigubbakcemile3
hee güzelmiss:roflol:
bende kizi aldim odaya gectim..erkekler baksin vadiye.. zaten aski memnu yalan oluyo izleyemiyorum onun yüzündenklava:
hu huuu naber
ben geldimmm tam yatacaadim ayse mesaj atti da aklima geldi size habee etmek
dün nisanin kakasindan kan gelmisti ya yarem beni korkuttu onun bebesinde amip diye bisey varmis anlatti benzer bulgular nisada da var bizde hemen cocuk klinigine gittik gece ordaki doktor bakti anne sütü ictigi icin su anda bebeklerin bagirsaklari kirmizi kirmizi oluyomus ve kilcal damar kanamasi yapabilirmis.
ben yanimda o kanli bezinide götürmüstüm fotograflarinida cekmistim doktor bakti önemli bisey degil dedi, kusmasi yok atesi yok istahi yerinde sorun yok yani cok sükür
iyilik senden uyudumu beben
dün nisanin kakasindan kan gelmisti ya yarem beni korkuttu onun bebesinde amip diye bisey varmis anlatti benzer bulgular nisada da var bizde hemen cocuk klinigine gittik gece ordaki doktor bakti anne sütü ictigi icin su anda bebeklerin bagirsaklari kirmizi kirmizi oluyomus ve kilcal damar kanamasi yapabilirmis.
ben yanimda o kanli bezinide götürmüstüm fotograflarinida cekmistim doktor bakti önemli bisey degil dedi, kusmasi yok atesi yok istahi yerinde sorun yok yani cok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?