2009 Kasm Anneleri

ohh canim masallah bebelerde anliyor bu ananene babane meselesini demekkaydirigubbakcemile3

prenses bugün asi oldu..baktim atesi var fitil kodum simdi uyuyor yavrum.. gece uyusammi uyumasammi diye düsünüyom bende.. gece hafif giydirem dimi bacim?

banada tam tersi bu kiz oglana benziyo arkasi oglan diyorlar.. ama benimd yemiyo valla haci ikinciyi yapmakdelikafadulden

ayşecim yat uyu zaten ateşi neen olursa huysuzlanır biz aşı olduğumuzda ateşi olmadı ama bacağı ağrır calpol verin yarım ölçü dedidi dr. bende verdim gece hiiiçbişi olmadı içini ferah tut cnm

yok canım tuba bunu hep yapıyo ama soylememesi lazım lmaz:
sen en fazla bamya diyosun opuyorumnanaktan
ben cıkıyorum canım gorusuruz
yaa ben anlamadım ki kabak niye benim başıma patlıyoo
bide tuğba bunu hep yapıyoo falan demişsin sanki ben hergün burda yemek adı veriyorum hayret valla sen sevdiğin yemeklerden bi liste yap o zaman o yemeklerin adını vermeyelim
dimi ama cerinimom kaydirigubbakcemile5
benim herifte canbebenin fabrikasından birini bulmuş 4 paket almış ama orjınal paket değil bide kalın yaa karton gibi kazık gibi walla :sinifsinif: 2. kalıte galiba :sinifsinif: gerçi oda sızdırmıyoo bugün ölee bi zıçtıkii bezinde heç boş yer yoktu ama yinede sızdırmamıştı :lepi: ama çok kalın :1no2: bide 4 paket almışş off bitir bi daha almam dedi ama o kaa bez bitermi bee :1no2:
tuuuuuuuubaaaaaaaaa burdamııınnn akannehir
beni özledin miii bayanssulusmile
burdayım gıı özledim walla gel bi öpem Şeniz
kız o berayın fotolarını koyma mazaallah nazar değicek hee her görmemde maşşallah diyom ama seven insanında nazarı değermiş
maşşallah yavruma bakalım benim kız netcek :uhm: ilk aşıda çok ağladıydı yavrum senağlama
eliften haber yok yaa merak ediyik walla :uhm:

tamam canim.. simdiye kadar huysuz degildi simdiden sonrada olmaz insallah.. fitil verdim ya agrisini alir sanirsam.. hadi yat uyu bakim.. iyi geceler.. öp ardayi benim yerime

tugba gii sen koymuyuon bebenin resmini millete ne karisiyon.. hem belki biz görmek istiyoz güzel berosumuzu.. hem masallahta diyoz bikerem.kaydirigubbakcemile

sizin asi ne zaman olcak.. beyzada kolay atlatir insallah canim..

elife mesajta attim ama cevap gelmedi insallah kötü bisey yoktur yaa.. elifte ne kadar korkmustur kimbilir..

ben geldimmm tam yatacaadim ayse mesaj atti da aklima geldi size habee etmek
dün nisanin kakasindan kan gelmisti ya yarem beni korkuttu onun bebesinde amip diye bisey varmis anlatti benzer bulgular nisada da var bizde hemen cocuk klinigine gittik gece ordaki doktor bakti anne sütü ictigi icin su anda bebeklerin bagirsaklari kirmizi kirmizi oluyomus ve kilcal damar kanamasi yapabilirmis.
ben yanimda o kanli bezinide götürmüstüm fotograflarinida cekmistim doktor bakti önemli bisey degil dedi, kusmasi yok atesi yok istahi yerinde sorun yok yani cok sükür

ayy çok şükür yaaa :Saruboceq: çok merak ettiydik elifim opuyorumnanaktan

geçmiş olsun elifcim ya. merak ettik bizde ne oldu diye. şükür yokmuş bişy

canim benim tekrar gecmis olsun.. bende yaticaktim ama merak ettim.. dua et aramadim bu saatte:) gerci alistin artik benim seni rahatsiz etmelerimekaydirigubbakcemile3

anam kiz durmuyoo yarin görüsürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…