- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ben yemeğe gidem kıslar
çınarım uyudu kızlar ben b gidem evi toparlıyım bari her yeri mok götürüyo
evet ya bizde akıllı insanlarız bebek büyütme konusunda akıl vermesine deli oluyom
ben şöle yapıyodum böle yapıyodum eskidenmiş onlar
sanki 2.5 aydır 2.5 saatlik bakmışlığı varda :umursamaz:
ayyy sorma. ben hamileyken oğluma burun aspiratorü alcaktım. gelmiş diyo biz diyo çengelli iğneyle çıkarırdık. tabii böyle bana gülüyo bunu derken. bende 25 sene önce bilgisayar bile yoktu şimdi onsuz bişey olmuyo. bitti sizin devir dedim. mağazacıda baya bişe söylediii. sustu pustu kaldı. çatlicaktı kadın nerdeyse. ayyy sevmiyorum ya hanımı. uff. gelip gördün işte bida niye geliyo anlamadım.
bakıcı tuttuk ya biz onu bozmaya geliyodur.
hanım 2 yıl bizde kalıp torununa bakacakmış.
ya kadında bi çene var. kocası bile kaçıp gdiyo eve gelmiyo
ayyy bunların hepsi aynı bende gazı için çıra isi vercekmişim hangi devirdeyiz ya
dilmuh nereye gittin tatlım
canım çok üzüldüüüüüm ah yavrum benim
bişeyu sorcam ağlatmak için daha çok erken değilmi
yani o anlamazki daha
neyse canım sen üzme kendini benimki kucağımdayken bile kusunca tıkanıyo oluyo bebeklerde sıkma canını sen bebek bu denemişsin olmamış işte geçti
dün bende aynı sorunu yaşadım kusmuğu ağzından burnundan geldi nefes alamadı
ömrümden ömür gitti ağladım ne zormuş bu işler sonrada 10 dk bıngıldağı gözle görülecek kadar çöktü ve ordaki nabız deli gibi attı sonra toparlandı normale döndü ama
o 15-20 dk gel bana sor seni çok ii anlıyom
sagol canimgeçimşolsun wannacım
evet canim, aslinda hissettigim sucluluk. kuzumu niye aglattim diye agliyorum. yavrum bana sabah beri bana bakip bakip gulucukler atiyo, bense ona bakip bakip agliyorum.canım ya biraz erken başlamışsın ağlatma yöntemine sanırım bunun içinde suçluluık hissediyosun ama böyle düşünme bence geçti gitti artık sen şimdi ona bir kaç gün sıkı sıkı sarıl sev okşa öp kokla bak hemen düzelir annesi bide Nazın gözlerinin içine bakarak ben seni çok seviyorum annecim de bak sana nasıl tepkiler verecek opuyorumnanaktan
wannacım Duruda ben bir gun evdeyken uykuda kusmuştu öyle ağzı burnu kulakları dolmuştu ben içerde mutfaktaydım bir çığlık attı koşa koşa yanına geldim elim ayağım titriyodu onu hemen nasıl kucağıma aldım sırtına vurdum o an neler hissettin anlıyorum yani canım çok kötü bişey:sinifsinif:
çıra isimiiakannehir
kendisi kullansın o çırayıı Çok üzgünüm çoook
ayy kızlar kaynan diyince ben kendimi taıyamıyom. off allhım eşimin hatırı için seveyim diyom ama olmuyo ya
sabah beri iki gogusten toplam 50ml sut cikaramadim ya.mafoldumben
sabah beri iki gogusten toplam 50ml sut cikaramadim ya.mafoldumben
kızlar benim bir sorunum var hoş çok varda :sinifsinif:
aynı evlenmeden önceki gibi adet sancısı çekiyorum
belim karnım dünden beri kopuyo evlenince biraz hafiflemişti
şuan ilk regl olduğum gün kadar fenayım
sizdede aynı sorunu yaşayanlar varmı normal mi acaba
hani doğumdan sonra geçecekti Çok üzgünüm çoook
selam kızlar
yine kaynanalardan şikayetler var herhal. benim kaynanam tam bir melek. para biriktirir bana gönderir. şimdi 2 hafta sonra ben işe başlayacam kadın izmirden kalkıp yanımıza gelecek ki ben küçük bir ilçedeyim. çok iyidir valla. her dediğimi yapar. tek kusuru çok konuşur o da olsun artık bende iyi dinleyiciyimdir zati geçinip gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?