2009 Kasm Anneleri

anladınızmı kızlar şimdi ben neden kaynanama kaynanatör diyom terminatör gibi karı uyuz şey
ay ben bide işe başlayınca oda bakıcak çocuğa ne yapıcam ya mafoldumben
kendince sıra koydu 1 hafta benim annem 1 hafta o bakıcakmış zaten hasta kayınpedere güveniyo uyuz şey
bide hasta olmasa siz düşünün bana yapıcaklarını artık

evet ya bizde akıllı insanlarız bebek büyütme konusunda akıl vermesine deli oluyom
ben şöle yapıyodum böle yapıyodum eskidenmiş onlar
sanki 2.5 aydır 2.5 saatlik bakmışlığı varda :umursamaz:

ayyy sorma. ben hamileyken oğluma burun aspiratorü alcaktım. gelmiş diyo biz diyo çengelli iğneyle çıkarırdık. tabii böyle bana gülüyo bunu derken. bende 25 sene önce bilgisayar bile yoktu şimdi onsuz bişey olmuyo. bitti sizin devir dedim. mağazacıda baya bişe söylediii. sustu pustu kaldı. çatlicaktı kadın nerdeyse. ayyy sevmiyorum ya hanımı. uff. gelip gördün işte bida niye geliyo anlamadım.
bakıcı tuttuk ya biz onu bozmaya geliyodur.
hanım 2 yıl bizde kalıp torununa bakacakmış.
ya kadında bi çene var. kocası bile kaçıp gdiyo eve gelmiyo

ayyy bunların hepsi aynı bende gazı için çıra isi vercekmişim hangi devirdeyiz ya

ayyy bunların hepsi aynı bende gazı için çıra isi vercekmişim hangi devirdeyiz ya

çıra isimiiakannehir
kendisi kullansın o çırayıı Çok üzgünüm çoook
ayy kızlar kaynan diyince ben kendimi taıyamıyom. off allhım eşimin hatırı için seveyim diyom ama olmuyo ya

altını biraz açık bırakayım da keyif yapsın dedim. kendi ayağı benim ayağım ve halıyı suladı oğluşumdelikafadulden

evet canim, aslinda erken. dr. hemen gitme biraz aglasin dedi, bende demek ki bi sorun yaratmaz dedim ama cok kotu oldum.mafoldumben

sizede gecmis olsun canim.

geçimşolsun wannacım
sagol canim

evet canim, aslinda hissettigim sucluluk. kuzumu niye aglattim diye agliyorum. yavrum bana sabah beri bana bakip bakip gulucukler atiyo, bense ona bakip bakip agliyorum.

oglumu 6.ayda aglatmistim. bakalim bir daha denermiyim bilmem. isterse universiteye kadar yatsin koynumda kuzum.opuyorumnanaktan

sizede cok gecmis olsun.:sinifsinif:

çıra isimiiakannehir
kendisi kullansın o çırayıı Çok üzgünüm çoook
ayy kızlar kaynan diyince ben kendimi taıyamıyom. off allhım eşimin hatırı için seveyim diyom ama olmuyo ya

al bendende o kaaa
kaygana diyince hangi birini anlatayım şaşırıyom karı beni deli ediyo tabi kızıda benim bide 37 yaşında bekar görümcekim varda

kızlar benim bir sorunum var hoş çok varda :sinifsinif:
aynı evlenmeden önceki gibi adet sancısı çekiyorum
belim karnım dünden beri kopuyo evlenince biraz hafiflemişti
şuan ilk regl olduğum gün kadar fenayım
sizdede aynı sorunu yaşayanlar varmı normal mi acaba
hani doğumdan sonra geçecekti Çok üzgünüm çoook

selam kızlar
yine kaynanalardan şikayetler var herhal. benim kaynanam tam bir melek. para biriktirir bana gönderir. şimdi 2 hafta sonra ben işe başlayacam kadın izmirden kalkıp yanımıza gelecek ki ben küçük bir ilçedeyim. çok iyidir valla. her dediğimi yapar. tek kusuru çok konuşur o da olsun artık bende iyi dinleyiciyimdir zati geçinip gideriz

aslında benimki düzelmiştti ama bukez günüm geçti yaaabilmiyorumkismile

maşallah ya canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…