2009 Kasm Anneleri

ayyyy öp başına koy
akşam yemeğimi yaptım salatamıda
çamaşırları astım evi süpürdüm bir yandanda size yazdım
bende acayip gelişme var maşallah diyin kızlar
birazdan oğlumda uyanır

ayyyy öp başına koy
akşam yemeğimi yaptım salatamıda
çamaşırları astım evi süpürdüm bir yandanda size yazdım
bende acayip gelişme var maşallah diyin kızlar
birazdan oğlumda uyanır

benm oğlum gündüz enfazla 20 dk uyuyo snra uyanıyo kurulu saat gibi

selam kızlar geçmış cok uzunmus walla tam bakamadım bakıcam en kısa zamandakaydirigubbakcemile2
saabah kalk ortalıgı topla kahwaltı et cocugun keyfın yap derken
banyo yaptırdım kuzuya emzırdım uyudu sımdı bende mutfaga gırdım
banyodada ısım war
kocada sabah bı zılgıt cektı ew almıs basını gıdıyomus
bende wer para temızlıkcı tutak dedım aaaaa sankım keyfımden yapamıyom
cocuk yokken gece gunduz ıs yapardım oda batardı...
neyseee yarın ası gunumuz cok korkuyorum kızlar cokkkmafoldumben kuzum bugun tam 2 aylık olduzemuszemus

kızlar kabak lifi,kırmızı kantaron yağı ve yosun sabunu aldırdım kullanayım bakalım benim çatlaklar düzelirse herkesinki düzelir kaydirigubbakcemile3
canlı yayınla bilgilendirme yaparım canlarım

wannacım sen 4 aydan sonra başlıcam diyodun dimi ek gıdaya

evet canim, baslarim derken elma suyu, 4.5 ayliga dogru azar muhallebi falan veririm ben. sende mi baslamayi dusunuyosun?

benm oğlum gündüz enfazla 20 dk uyuyo snra uyanıyo kurulu saat gibi

benimki 10 dakikayla fark atiyo demek. benimki de uykuya dalmadan once saatini 30 dakikaya kuruyo.

sen nasil uyutuyorsun?

sunways kendin mi banyo yaptırıyon merak ettim bacım
ay ben o kunuda rahatım benim koca evi mok götürse gık demez çünküüüüüüüüü anası pis adama temizlik garip geliyo öle alışmış garibim

kiz sunways, ne hos hatunmusun sen oyle.a.s

bugun cok kalabalık burası nasılsınız bakalım
bu arada hemen bişi paylasyım istiyorum dün aksam ve yatarken sehriye corbası içtim sütümü artırdı denemek isteyenlere duyurulur

nagiiiiiii sabırsızlıkla bekliyom sonucuuuuuuu

antemis hoşgeldiiiiiin

eliiiiiiiiiif maşallah kocaman oldunuz

elif bukadar panik yapma tatlım. bak bütün bebekler oluyo sırayla. bizimde 4. ay aşılarımız olcak 2.5 hafta sonra

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anam kızlar siz yanmışınız ben benimkni başımın üstünde gezdireyim
benim oğlan gündüzleri 2 saat uyuyo sonra uyanıyo emiyo yarım saat sonra tekrar sızıyo taki akşam 6 babamızın işten gelişine kadar sobra 8,5 a kadar oynuyo tekrar uyuyo 10 da kalkıp gece 1,5-2 gibi uyuyo gecede 2 saatte bir uyanıyo sabay 11 de tam olarak uyanıyo bizi uyanmalarımız acıkmaya endeksli :)
ama her zaman böyle olmuyo azen gündüz hiç uyumuyo bazende gece uyumuyo

ben anama geldim kızlaaaarrr :sm_cool:tabi arif söylene söylene getirdii :sinifsinif: yok hava soğukmuş yok bu karda kışta niye gidiyomuşuz falan filan :sinifsinif: ama anama gelcem diye keyfim o kadar yerindeydiki heeeeçç sesimi çıkarmadım :1ninca:

ben z.burnunda annem b.evlerde oturuyo cnm
bende aynı şekilde geldim arif sadece beyzayı indirdii
ama benim ellerimde bi sürü torbaaa çanta offff ohaoldumsmile
puhahahahah sabıkalı yarimmmmmm :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yaw wannam sen tecrübeli annesin sana akıl vermek gibi olmasın ama ağlatmak için erken diil mii bilmiyorumkismile
neeeee delikafadulden limon mu verdin alsanaalsanasmile deliii ne war hıçkırsın hıçkırsın durur bi daha duymuyım lmaz:
kötükedihüso allahım yaa hayatımda hiç bölee şeyler duymamıştım töbe yarabbim alsanaalsanasmile
ben gidem kaynanamın ellerinden öpemm laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…