selam kızlar
yine kaynanalardan şikayetler var herhal. benim kaynanam tam bir melek. para biriktirir bana gönderir. şimdi 2 hafta sonra ben işe başlayacam kadın izmirden kalkıp yanımıza gelecek ki ben küçük bir ilçedeyim. çok iyidir valla. her dediğimi yapar. tek kusuru çok konuşur o da olsun artık bende iyi dinleyiciyimdir zati geçinip gideriz
ayyyy öp başına koy
akşam yemeğimi yaptım salatamıda
çamaşırları astım evi süpürdüm bir yandanda size yazdım
bende acayip gelişme var maşallah diyin kızlar
birazdan oğlumda uyanır
benm oğlum gündüz enfazla 20 dk uyuyo snra uyanıyo kurulu saat gibi
selam kızlar, bende kasım annesiyim, sizleri yeni farkettim ve aranıza katılmak istedim tabi kabul ederseniz
selam kızlar, bende kasım annesiyim, sizleri yeni farkettim ve aranıza katılmak istedim tabi kabul ederseniz
wannacım sen 4 aydan sonra başlıcam diyodun dimi ek gıdaya
benm oğlum gündüz enfazla 20 dk uyuyo snra uyanıyo kurulu saat gibi
selam kızlar geçmış cok uzunmus walla tam bakamadım bakıcam en kısa zamandakaydirigubbakcemile2
saabah kalk ortalıgı topla kahwaltı et cocugun keyfın yap derken
banyo yaptırdım kuzuya emzırdım uyudu sımdı bende mutfaga gırdım
banyodada ısım war
kocada sabah bı zılgıt cektı ew almıs basını gıdıyomus
bende wer para temızlıkcı tutak dedım aaaaa sankım keyfımden yapamıyom
cocuk yokken gece gunduz ıs yapardım oda batardı...
neyseee yarın ası gunumuz cok korkuyorum kızlar cokkkmafoldumben kuzum bugun tam 2 aylık olduzemuszemus
selam kızlar geçmış cok uzunmus walla tam bakamadım bakıcam en kısa zamandakaydirigubbakcemile2
banyodada ısım war
neyseee yarın ası gunumuz cok korkuyorum kızlar cokkkmafoldumben kuzum bugun tam 2 aylık olduzemuszemus
banyodada ısım war
sunways kendin mi banyo yaptırıyon merak ettim bacım
ay ben o kunuda rahatım benim koca evi mok götürse gık demez çünküüüüüüüüü anası pis adama temizlik garip geliyo öle alışmış garibim
kiz sunways, ne hos hatunmusun sen oyle.a.s
ben z.burnunda annem b.evlerde oturuyo cnmtuğba anan nerde oturuyodu kıs senin
falla ben kayınvalideme yada anneme gittiğim zaman Durunun ne kaaaa kıyafetı battaniyesi maması biberonu bezi var hepsini doldururum cantalara resmen evi taşırız kaydirigubbakcemile3
hatta zeytinde şahit bu duruma çünkü onlardan cıktıktan sonra akşam kayınvalidemlere gittik kalmaya
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:puhahahahah sabıkalı yarimmmmmm :roflol::roflol::roflol:
yaw wannam sen tecrübeli annesin sana akıl vermek gibi olmasın ama ağlatmak için erken diil mii bilmiyorumkismilegunaydin.
ben bugun cok kotuyum ya. Naz geceleri uyuduktan yarim saat sonra uyaniyo diye biraz aglatmaya karar verdim. cumartesi 5dk agladi, sonra emzigini verdim, basini oksadim uyudu.
dun gece yarim saat sonra yine basladi aglamaya. 6-7 dk bekliycektim ama 4-5 dk sonra bogazina kusmugu kacti. nasil yerinden kaldirdigimi hatirlamiyorum. cok kotu oldum. sonra tekrar yerine koydum. 45 dk agladi. 2 dakikada bir gidip emzigini verip basini oksadim ama bir turlu susmadi. en sonunda koynuma aldim yavrumu, oksaya oksaya uyuttum. hala agliyorum, cok kotuyum ben.mafoldumben
neeeee delikafadulden limon mu verdin alsanaalsanasmile deliii ne war hıçkırsın hıçkırsın durur bi daha duymuyımay kızlar benim oğlanı çok hıçkırık tutuyo limon verdim çocuğun içi dışına çıktı öğürmekten kusçak gibi yapıyo kendini ama geçmedi emzirmeye kalksam daha yeni emdi bu seferde çok gelince onuda kusuyo siz ne yapıyosunuz
bide benim oğlan çok kusuyo o kustukça ben aç kaldı diye tekrar emzirme çabalarına giriyorum sizinkilerde kusuyomu.
kaynanam her kustuğunda yüzüme sinirli sinirli bakıp burcu bu yine kustu diyo kapağı olsa çocuğun ağzını kapıycam kusmasın diye
onlar gelince dua ediyorum ne olur yanlarında kusmasın diye bu çocukta sanki inadına onların yanında kusuyo bu seferde kaynanam bakımıyo bu anan sana alıp götüreyim ben seni diyo iyice sinirlerim zıplıyoooooooooo
kötükedihüso allahım yaa hayatımda hiç bölee şeyler duymamıştım töbe yarabbim alsanaalsanasmileya benim kaynana tam uyuz be cancazım
31 sene önce bi dane doğurmuş onua atmış kenara kendi kendine büyümüş şimdi kendini oğlumun annesi zannediyo herşeyi o yapsın istiyo geçen gördüm kendi memesini vermeye çalışıyo çocuğa kadını öldürüyodum oracıkta nerdeyse
kızlar benim bir sorunum var hoş çok varda :sinifsinif:
aynı evlenmeden önceki gibi adet sancısı çekiyorum
belim karnım dünden beri kopuyo evlenince biraz hafiflemişti
şuan ilk regl olduğum gün kadar fenayım
sizdede aynı sorunu yaşayanlar varmı normal mi acaba
hani doğumdan sonra geçecekti Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?