vereliniortakcnm bendede aynı durum valla
geceyi nasıl anlıyorlarsa emziriyom uyuyo hemen
ama gündüz çoğu kez bende sallıyom 2 dk da uyuyo kucağıma alıyom hemen
pışpışlıyom 5 dk sonra yerine koy hemen uyanıyo
dizimde sürekli sallansa uyur ölede biz yine iş yapamıyoz
ben dünden beri deniyorum sürekli kalksada uyutum yatağına koyuyom belki alışır diye
deniycem bakalım inşallah sonuç verir sende öle yap cnm
aydınlık olduğu için hemen gözlerini açıyorlar
sanırım sallanmaya alıştılar ondan
aha benim kızda uyandı emmiyoda iyice sinirlerim geriliyo
ben hiç mama vermiyom
içtiği kadar üretir vucut cnm
o yüzden yetiy şimdilik
ben bir ara tek göğüs emziriyordum diğer göğsü boşlamıştım hemen süt üretmesi yavaşlamıştı.sürekli aynı sürede iki memeyide emzirmeyi dene 1 haftada düzelir
ben 2 haftadan beride elma ayva karışımı şekersiz komposto yapıyom
gün içerisinde 4 bardak falan içiyom ve çok iyi geldi doluya hemen memeler
dene derim ve en önemliside göğsünde çok süt varmış gibi düşün
biri yazmıştı banada komik geldiydi ama inan böle düşündüğümde süt kanallarında bir elektriklenme oluyo ve sızlıyo sonra bir bakıyom sütüm akmış işe yarıyo cnm
hani üzüntü sütü azaltır diyolar ya tam terside iyi süt varmış gibi mutlu olursanda çoğaltıyor
bende yaptım onları canım evet işe yaradı acıkta karanfil attım yoksa sevmiyodum şerbeti neyse bana bide aşura süt çlok yaptı bide nohut inanılmaz ama gel gelelim yetmiyo işte hemen boşaltıyo benimki doymuyo gün içinde 2 kere felan veriyorum memeden sonra da nasıl bitiryo görsen sanki kıtlıktan çıkmış
uyumadığı için gündüzleri pek 2 saatte bir 1 satte bir emziriyorum.bide dinlenemiyorum o yüzden sütüm hemen üretmiyo uyuduğu zaman dinlendiğimde taşıyo sütlerim:bbo:
ben onu denedim olmuyo alıştıramadım orasını heralde geceleri istiyo bende salladığım yerde bırakıyorum bazen bi yarım saat kırk dk uyuyo ama çıt b sese hemen gözlerini açıyo nasıl bi uyku bu anlamadım yere iğne düşse uyanı of of zaten bugün başımda felaket ağrıyo şuan ayağımda habire uyanıo sallıyorum uyuyo fena alıştı sallamaya uyurken ble sallanmak istiyo keyif adamı
wannam ya tracy teyzem duymasın dakaydirigubbakcemile3
ben gazı olduğu zamanlar dizimde sallıyom ama titreim vererek
hemen sakinleşip 2 dk ya dalıyo
dediğin gibi bir yere gittiğimizde kolaylık olur
ama 1.5 ay sallanmayı reddetti zorla alıştırdım
karakızım geldiğindede sırf muhabbet ettirsin diye kodum dizime sonunda o uyurken bizde konuştuk kaydirigubbakcemile2
kızlar merhaba ben maalesef ara sıra siteye girebiliyorum vaktim olmuyo. evde tekim iş güç derken akşam oluyo. benim oğlumda gündüz neredeyse hep uyanık 10dk anca uyuyo bıde ağlayarak uyanıyo sizinkilerde öylemiiiii
evet canim, uykusunu alamadigi icin benim kizda hep miz miz.mafoldumben
geçmiş olsun cnmkizlar ya, ben iki gundur ishalim.mafoldumben
mideme bicak sokup cikariyolar sanki.
istahimda yok, emziriyorum, napicam ben bu su kaybini?mafoldumben
bide tracy teyze uyanikken koyun yataga demiyomu?
amannn salla gitsin, bir kac sene sonra istesende sallatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?