2009 Kasm Anneleri

ben onu denedim olmuyo alıştıramadım orasını heralde geceleri istiyo bende salladığım yerde bırakıyorum bazen bi yarım saat kırk dk uyuyo ama çıt b sese hemen gözlerini açıyo nasıl bi uyku bu anlamadım yere iğne düşse uyanı of of zaten bugün başımda felaket ağrıyo şuan ayağımda habire uyanıo sallıyorum uyuyo fena alıştı sallamaya uyurken ble sallanmak istiyo keyif adamı

ben hiç mama vermiyom
içtiği kadar üretir vucut cnm
o yüzden yetiy şimdilik
ben bir ara tek göğüs emziriyordum diğer göğsü boşlamıştım hemen süt üretmesi yavaşlamıştı.sürekli aynı sürede iki memeyide emzirmeyi dene 1 haftada düzelir
ben 2 haftadan beride elma ayva karışımı şekersiz komposto yapıyom
gün içerisinde 4 bardak falan içiyom ve çok iyi geldi doluya hemen memeler
dene derim ve en önemliside göğsünde çok süt varmış gibi düşün
biri yazmıştı banada komik geldiydi ama inan böle düşündüğümde süt kanallarında bir elektriklenme oluyo ve sızlıyo sonra bir bakıyom sütüm akmış işe yarıyo cnm
hani üzüntü sütü azaltır diyolar ya tam terside iyi süt varmış gibi mutlu olursanda çoğaltıyor

aha benim kızda uyandı emmiyoda iyice sinirlerim geriliyo

canım benim velette ilk aylar şiddetle sağ mememi emmiyodu mosmor oluyodu ağlamaktan kendini geri atıyodu ne uğraşıyodum emzirmek için gecem gündüzüm kalmamıştı en sonunda annem günsümün ucuna lokum sürdürdü öyle öyle alıştı eşşek sıpası emmeye emmeye göğsümde süt ekşimişti benmde sağdım saağdım öyle emzirdim sütünü sağda bi tadına bak belk ekşimiştir lokumda sürersen bi cimcik kopar azcık ıslat yumuşasın memenin etrafına yapıştır incelt öyle öyle emzir lokumdan bişey olur diyede korkmaa sakın hiçbşey olmaz korkarsan başına işler gelir bence öyle bi dene yazık bırakmasın memeni ben ağlıyodum mememi bırakıcak diye

bende yaptım onları canım evet işe yaradı acıkta karanfil attım yoksa sevmiyodum şerbeti neyse bana bide aşura süt çlok yaptı bide nohut inanılmaz ama gel gelelim yetmiyo işte hemen boşaltıyo benimki doymuyo gün içinde 2 kere felan veriyorum memeden sonra da nasıl bitiryo görsen sanki kıtlıktan çıkmış

cnm kaç saatte bir emziriyorsun düzenlimi emme süreleribilmiyorumkismile

uyumadığı için gündüzleri pek 2 saatte bir 1 satte bir emziriyorum.bide dinlenemiyorum o yüzden sütüm hemen üretmiyo uyuduğu zaman dinlendiğimde taşıyo sütlerim:bbo:

uyumadığı için gündüzleri pek 2 saatte bir 1 satte bir emziriyorum.bide dinlenemiyorum o yüzden sütüm hemen üretmiyo uyuduğu zaman dinlendiğimde taşıyo sütlerim:bbo:

hımmm canım normalde aynı düzende emzirirsen vucut ona adapte olur
ben 3 saatte bir enziriyorum ve sürekli bu böle hiç değişmedi
ama emzirdiğim zaman yarım saat emziriyorum vucutta o kadar süt üretiyo
hani bende bu gün desemki 2 saatte bir emzirem sütüm yetmez ama sürekli
iki satte bir emzirmeye başlasam vucut bu sefer ona alışır ve o kadar süt üretir
bende bilmiyordumda öğrendim canım
şayet 2 satte bir emziriyorsan bunu düzenli yapmaya çalış yoksam vucut şaşırıyo
dene bak 1 haftada düzene girer cnm ama 1 saatte bir emziriyorsan erken emzirmiş oluyosun cnm.bebşlerimiz büyüdü çünkü normali 3 saat diyorlar istersen alıştıra alıştıra süreyi uzat

hımm doğru söylüyosun canım deniycem evet düzenli emse yeticek gece 2 saatte bir uyanıyo problem yok ama gündüzleri huyssuz işte eemmek istiyo ama deniycem canım sağolasına.s.

offf, sallamaninda bu dezavantaji var iste. surekli sallama istiyolar.
ama bir yere gittinmide salla uyusun.
amannnn, hepsi zor be.

bu arada bende 2 saatte bir emziriyorum. benimki 10dk falan anca emiyo, zaten dolup tasan sutumde yok. anca yetiyodur diye dusunuyorum.bilmiyorumkismile

wannam ya tracy teyzem duymasın dakaydirigubbakcemile3
ben gazı olduğu zamanlar dizimde sallıyom ama titreim vererek
hemen sakinleşip 2 dk ya dalıyo
dediğin gibi bir yere gittiğimizde kolaylık olur
ama 1.5 ay sallanmayı reddetti zorla alıştırdım
karakızım geldiğindede sırf muhabbet ettirsin diye kodum dizime sonunda o uyurken bizde konuştuk kaydirigubbakcemile2

kizlar ya, ben iki gundur ishalim.mafoldumben
mideme bicak sokup cikariyolar sanki.
istahimda yok, emziriyorum, napicam ben bu su kaybini?mafoldumben

bide tracy teyze uyanikken koyun yataga demiyomu?

amannn salla gitsin, bir kac sene sonra istesende sallatmaz.

kızlar merhaba ben maalesef ara sıra siteye girebiliyorum vaktim olmuyo. evde tekim iş güç derken akşam oluyo. benim oğlumda gündüz neredeyse hep uyanık 10dk anca uyuyo bıde ağlayarak uyanıyo sizinkilerde öylemiiiii

evet canim, uykusunu alamadigi icin benim kizda hep miz miz.mafoldumben

kizlar ya, ben iki gundur ishalim.mafoldumben
mideme bicak sokup cikariyolar sanki.
istahimda yok, emziriyorum, napicam ben bu su kaybini?mafoldumben
geçmiş olsun cnm
limonlu çiğ kahvemi ne içince iyi geliy
bide kola
en iyiside muz ye geçer cnm
bide tracy teyze uyanikken koyun yataga demiyomu?

amannn salla gitsin, bir kac sene sonra istesende sallatmaz.

tracy teyze benide pes ettircek gayrisempatiksalakcinni
ben kızı uyutum koyum yatağına o vakit gözünü açıy zaten bölelikle uyanıkken koymuş olumkaydirigubbakcemile3
4.ayda öle deniycem ama uyanıkken koycam bakam işe yarıycakmı
dün ne güsel bütün gün gündüz kendi yatağında yattı
bugün yarım saat yattı
hala uyutmakla meşgulüm
3 kere denedim uyut yatağına koy 2 dk sonra ağlayarak uynıy offffdelikafadulden
dördüncüye gidiyom şimdi akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…