yıkadık hala uyuyacakslm kasım anaları uyumadımı bebeler
slm kasım anaları uyumadımı bebeler
yıkamıyom tabe içmediğim suyla bebemi yıkamam ben :umursamaz::umursamaz:ay kiz ankaraliydin sen dimi.. bizim buranin suyu temiz valla.. ama cesmeden icmiyosaniz cocuklarida yikamayin.. bakin catirdi yikamiyo galiba..
ha ben bu arada adet oluyorum yaa.. ara ara kanama oluyor ama sürekli degil adetmi bu? dün aksam vardi bugün aksama kadar yoktu aksam gene basladi.. üff ne rahattiik 9 ay boyunca..
yıkadık hala uyuyacak
ayağımda sallıyom
senin bebiş uyudu mu
slm kasım anaları uyumadımı bebeler
anaaa ben kominin ısıttığı suyla yıkıyodum hacı yaa kaynatcaz mı şimcik kafamçokkarıştıselooooooooooooooo
çeşme suyuylan yıkama nan bebeyi damacana suyuynan yıka bacım her an mikrop kapabilir sulara ne konulduğu belli olmaz vallaha
hee angaradayım hacıay kiz ankaraliydin sen dimi.. bizim buranin suyu temiz valla.. ama cesmeden icmiyosaniz cocuklarida yikamayin.. bakin catirdi yikamiyo galiba..
uyudu ama çok ağladı emerken gaz sancısı çok oluyo
ay delircem ya gün geçtikçe artıyo bu meret kıyamıyom yavruma ya :çok üzgünüm:
canım ben okumuştum bi keresinde çok verirsen dengeyi bozabilirmişkrispi pamukcuga kaynanam dediki.. karbonati parmagini batir sonra kizin diline sür dedi.. dahami etkili olurki suya karistirmaktansa.. yutunca bi zarari olmazmi?
benimki uyudu çok şükür kaç saattir uğraşim kerataynan inşallah uyanmaz
emmiyo bebem yaaaaaa öööffffffff
altını açıyom kucamda gezerek zar zor emiyooo allahım ne bu çile:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
krispi pamukcuga kaynanam dediki.. karbonati parmagini batir sonra kizin diline sür dedi.. dahami etkili olurki suya karistirmaktansa.. yutunca bi zarari olmazmi?
yıkamıyom tabe içmediğim suyla bebemi yıkamam ben :umursamaz::umursamaz:
ben busede 4 aylıktı ilk adet oluşum
adet olursun ama az az yane çok az asıl adetlere daha var a.sa.sbacım
krispi pamukcuga kaynanam dediki.. karbonati parmagini batir sonra kizin diline sür dedi.. dahami etkili olurki suya karistirmaktansa.. yutunca bi zarari olmazmi?
anaaa ben kominin ısıttığı suyla yıkıyodum hacı yaa kaynatcaz mı şimcik kafamçokkarıştı
hee angaradayım hacı
içmiyoz ama ankaranın suyunda bişe yok gaaba
yavrum ya kıyamam
kasımın kaçıydı doğumun
aferim sana bende tr de olsam yikamam..
iyi madem yaa az azsa sorun degil.. basim agriyor ya.. uykum var. sen yatmiyonmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?