2009 Kasm Anneleri

ay kiz ankaraliydin sen dimi.. bizim buranin suyu temiz valla.. ama cesmeden icmiyosaniz cocuklarida yikamayin.. bakin catirdi yikamiyo galiba..

ha ben bu arada adet oluyorum yaa.. ara ara kanama oluyor ama sürekli degil adetmi bu? dün aksam vardi bugün aksama kadar yoktu aksam gene basladi.. üff ne rahattiik 9 ay boyunca..

ay kiz ankaraliydin sen dimi.. bizim buranin suyu temiz valla.. ama cesmeden icmiyosaniz cocuklarida yikamayin.. bakin catirdi yikamiyo galiba..
yıkamıyom tabe içmediğim suyla bebemi yıkamam ben :umursamaz::umursamaz:
ha ben bu arada adet oluyorum yaa.. ara ara kanama oluyor ama sürekli degil adetmi bu? dün aksam vardi bugün aksama kadar yoktu aksam gene basladi.. üff ne rahattiik 9 ay boyunca..

ben busede 4 aylıktı ilk adet oluşum
adet olursun ama az az yane çok az asıl adetlere daha var a.sa.sbacım

krispi pamukcuga kaynanam dediki.. karbonati parmagini batir sonra kizin diline sür dedi.. dahami etkili olurki suya karistirmaktansa.. yutunca bi zarari olmazmi?

selooooooooooooooo
çeşme suyuylan yıkama nan bebeyi damacana suyuynan yıka bacım her an mikrop kapabilir sulara ne konulduğu belli olmaz vallaha
anaaa ben kominin ısıttığı suyla yıkıyodum hacı yaa kaynatcaz mı şimcik kafamçokkarıştı
hee angaradayım hacı
içmiyoz ama ankaranın suyunda bişe yok gaaba

krispi pamukcuga kaynanam dediki.. karbonati parmagini batir sonra kizin diline sür dedi.. dahami etkili olurki suya karistirmaktansa.. yutunca bi zarari olmazmi?
canım ben okumuştum bi keresinde çok verirsen dengeyi bozabilirmiş

benimki de perişan fatom yaa kaka yapamadı gerçi uyudu ama kaç kere ağlayarak uyandı kıyamam ben ona yaaa kafamçokkarıştı

daha etkilo olur ama bebenin canı yanar direk yaparsan acır
bence suda aç bol koy karbonatını yarım çay bardağına 2 çay kaşığı koy parmağına sargı bezi sar bandır sür
eğer öle yapamazsan kulak temizleme çubuğuylan bandır direk yaranın üzerine sür ben öle yapardıma.sa.s

yıkamıyom tabe içmediğim suyla bebemi yıkamam ben :umursamaz::umursamaz:

ben busede 4 aylıktı ilk adet oluşum
adet olursun ama az az yane çok az asıl adetlere daha var a.sa.sbacım

aferim sana bende tr de olsam yikamam..

iyi madem yaa az azsa sorun degil.. basim agriyor ya.. uykum var. sen yatmiyonmu?

canım kulak çöpüne pamugu sar onla sür çok rahat oluyo ben oglumun agzına jel sürüyorum o şekilde suyla ıstatıp karbonata batrıp sürebilirsin bence....

aferim sana bende tr de olsam yikamam..

iyi madem yaa az azsa sorun degil.. basim agriyor ya.. uykum var. sen yatmiyonmu?

yaa yatacamda oğlan şimcik uyudu azcık buraya takılam dedim yoksa direk yatarsam kendimi çok monoton hissedim terapi gibi geli baaa burasıa.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…