2009 Kasm Anneleri

o da dertmi nan :mymeka:
hele yüzüstü çevirem buldog kimin olii kaydirigubbakcemile3

deme nan :1shok: sizde burda heç bahsetmeyince bi benimkinde var sandıydım :bbo: iyi o zaman endişelenmiyim :lepi:

kız sen facete bize nispet mi yapıon bizim bebelerin kafası kel toka takamıyoss diyee alsanaalsanasmile

normal canim normal.
Naz'da cok cok emiyo ellerini ama bu ara eline verilen seyleri yakalamaya calismakla mesgul.opuyorumnanaktan

benimki çıngırağı tuttu sallıyo tizeesiii :lepi:
ilkinde rastlantı sandım ama resmen uzanıp alıyo babasının elinden delikafadulden

benimki çıngırağı tuttu sallıyo tizeesiii :lepi:
ilkinde rastlantı sandım ama resmen uzanıp alıyo babasının elinden delikafadulden

ben gecen hafta dedimdi Naz cingiragina uzaniyo diye. raslanti diil yani.:lepi:

dunde babasi kafasini koymus kizin onune, kizda uzanip saclarini cekiyodu.kaydirigubbakcemile3

bir kac haftaya daha iyi uzanicaklar herseye.opuyorumnanaktan

yazik, yavruyu buldogda yapti.kaydirigubbakcemile3

ne zaman basliyon sen ise canim?
hafatyaaaa:gitme:
şu an gıdım gıdım süt sağmakla meşguluumm mafoldumben
deme nan :1shok: sizde burda heç bahsetmeyince bi benimkinde var sandıydım :bbo: iyi o zaman endişelenmiyim :lepi:

kız sen facete bize nispet mi yapıon bizim bebelerin kafası kel toka takamıyoss diyee alsanaalsanasmile

şakkıdı şakkıdı
kendi eşşek kaa tokamı taktım toka bulamayıncaa :roflol: :roflol:
ama annem getiricik pazar günüü

ben gecen hafta dedimdi Naz cingiragina uzaniyo diye. raslanti diil yani.:lepi:

dunde babasi kafasini koymus kizin onune, kizda uzanip saclarini cekiyodu.kaydirigubbakcemile3

bir kac haftaya daha iyi uzanicaklar herseye.opuyorumnanaktan

ayyy ne tatlı yaaa

normal canim normal.
Naz'da cok cok emiyo ellerini ama bu ara eline verilen seyleri yakalamaya calismakla mesgul.opuyorumnanaktan
mesela şu anda ben onu deli gibi ayaamda sallıyom uyusun diyee o ise yüzüme baka bakaa elini büyük bi iştahlan yalıyoo :bbo:
nazımız başladı mı nesneleri yakalamayaa opuyorumnanaktan maşallah ona bizimki nazdan 2 hafta küççük tiyzesii inşallah benim kuzumda başlıcak yakındaa :Saruboceq:
sende benim gibi bugun cik.delikafadulden

bugün çıkamam ziraa benim herif evde hasta yatıyıı eyvahedigeldismile şimdi çıkarsam hem hasta hasta onu bırakıyom diye laf eder hemde kızı sokaa çıkardım diyee :sinifsinif: yarın evde yokken gizli gizli giderim :1ninca: çünkü azcık kız hapşırsa yada öksürse gittiğim yerleri bahane ediyoo yok oraya götürdün üşüttün yok buraya götürdün hasta ettin Çok üzgünüm çoook offff şiştimm walla :sinifsinif:

selam karılar herkezten once ben geldımmm gunaydını dıdım gıuttım
kocam ewı sıldı supurdu camları sılıyo bende oglusa bakıyom kahwaltıyı topladım
anasına corba yapcam hastaymıs ons gıdecez hawa super bugun ya

evet, ruzgar var ama yinede guzel.
bende kuzularimi alip cikicam birazdan. yarin nolucagi belli degil.:sinifsinif:
evet rüzgar var biraz..
çıkamiyoz biz,oğluş kaka yaptı hatta ishal gibiydi..kucağımda uyuyacak gibi şimdi..
size iyi gezmeler..
neeeeeeeee yarın kar mı geliyomuuuuuuuşş delikafadulden bende hava yarında güzel olur dışarı çıkarım diye hayal ediyodum boshayallersmile

ya kar varmış bu hafta yine malesefmafoldumben

hadi bakalim hayirlisi.
valla bende eylulu 4 gozle bekliyom doneyim diye.
iyi geliyo insana be.
ayy benim de gidesim var ama keşke annem biraz daha önce gelseydi de beray iice alışsaydı gözüm arkada kalmazdı mafoldumben
kiz uyandi. ben kactim.
azcik kuzularimi gezdirip gelem ben.zemuszemus

ooh ne güzeeell ben de istiiiimmm
pazar çıktık kocişle ama ben hiç alışveriş yapamadımkiii alsanaalsanasmile

dubaa nan benimki de elini yalamaktan emmekten uyuyamıyo kız ben ondan kundak yapıyom

slmmmm kızlarrr
nasılsınızzzz
yine mi kar geliyomuşşş yaaaa offff tıkılı kaldık eveeee
boğuluyorum artıkkk
benim kız öksürüyo halaaa
dışarı çıkıyo olsammm herkes beni suçlayacak vallaaaa
üfff aman şu bunu diyecek bu bunu diyecek diyee düşünmekten bıktım usandım
şöyle kendi keyfime kafama göre bir iş yapamıyorum....

kızlarrrr 3.dozzz tetenoz aşınızı oldunuz mu
benimkisi 17 ocaktaydı unutmuşum bu hafta gidip olsam yaparlar mı acaba???

ya ben şu çörek otu yağını damlattım bi bardak ılık suya iğrenç iğrenç içtim heç bişe olmadı sanki sütüme yaa bilmiyorumkismile

selam elifciiim ay kız ben de ondan korkuyom dışarı çıkmaya gerçi bizde sölicek kimse yok da kociş yeter akannehir
valla ben o aşıyı unuttum gitti onnar da aramadı

selam elifciiim ay kız ben de ondan korkuyom dışarı çıkmaya gerçi bizde sölicek kimse yok da kociş yeter akannehir

ya bende çok korkuyodum dışarı çıkarmaktan..ama alışsında diyorum bi yandan..biz bu haftasonu rekor kırdık cuma-cmts-pzr üçgünde çıktıkhihoyyyt
iki gün avmdeydik ama cmts hava iyiydi gerçi boğaza gittik yürüdük sahilde ama 10 dk filan ne de olsa deniz çarpar havası..
biraz önce ishal gibi suluydu kakası..inşallah üşütmemiştireyvahedigeldismile

tetnozu ii hatırlattınız ya benimde bu ayın ortasındaydı unutmayam,bi işe yaramaz heralde yoksa:uhm:

benimde kaynana yeter :)))
şu an öksürüyo diyede eminim kiii iyi bakamadığımı
bu işi beceremediğimi felan söyliyip duruyodurrrr...
onlara neyseeee artıkkk..

valla canım tamamını yaptırsak iyi olurdu aslın daaa
ömür boyu koruyomuş öyle oluncaa
demek sende unuttun :))) bende unutayım gitsin o zaman
yada bi sorup sorruşturayım bakalım...

ya ben şu çörek otu yağını damlattım bi bardak ılık suya iğrenç iğrenç içtim heç bişe olmadı sanki sütüme yaa bilmiyorumkismile

şekercim bol bol bulgurlu şeyler ye..gerçekten şimdiye kadar en çok sütü fışkırtan şey oldu yediğimde..
bide irmikli tatlılar..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…