2009 Kasm Anneleri

tabi sende mest ne şeker dimiiiiiiiii alkisalkisalkis

bende hep göğsümü yokluyorum..Allahım inş düzelır yaaa

ah canım ya anne olmak ne zor bende oturdum ağladım bugünnn...ben manulle bıle çok zorlanıım yaa yoruluyoruumm..sende olmazsa manuel pompa al şimdilikgeçmiş olsun canımmmmmm çok bakalım yarın bende götürcem oğlumu doktoraaa

ay valla mıııı anam yirirm ben onu yaaaa
zaten bunnar herbişe için farklı ağlıyolarmış da ben çözemedim yaaa
opuyorumnanaktan

ben de uyutmuştum bi ses geldi gittim baktımki kundaktan didine didine elini çıkartmış cork cork emecem diye uyanmış koca koca da açmış gözleri suçlu suçlu bakıyoo :roflol:
koptum yaa

ya kızlar ben anlayamadım ne oldu annembirmelek moralin sütten dolayımı bozuk canım sakın üzülme bak Duruya doğduğu günden beri mama yiyo bende cok üzülüyodum başlarda ama ne yapabilirdimki allaha şükür anne sütüde alıyo memede emiyo ama bak artık sütüm yetmiyo önceden gündüzleri süt sağardım şimdi sadece geceleri yetiyo allahtan geceleri emiyo mama yemiyo onada şükür.

ayyy asrın hastalanmışmı :1shok: allahım sen koru şimdi iyimiymiş pekiii :Saruboceq:

melek annem selam cnmm özledim seni konuşamadık bayadır.
hiç kafana takma benim oğlumda memeyi tutmuyor bende sağarak veriyorum sütümü yeterki sütü içsin ha memeden ha biberondan fark etmez napalım buna şükür.
ama pes etme mutlaka memeyide ver sütü vermeden önce ben öle yapıyom hergün biraz daha uzun süre duruyo memede yani 2-3 d.falan akannehir tepiniyo resmen memede ama bibronla yutuyo akannehir

edoooooooooooş mod oldun bizi unuttuuunn
ezel mi izliidin gııı
o neydi ööle yaaa feleğim şaştı

edoooooooooooş mod oldun bizi unuttuuunn
ezel mi izliidin gııı
o neydi ööle yaaa feleğim şaştı

valla kartanem ne oldum bende anlamadım yaa hiç giremiyorum 3 gündür :sinifsinif: egem çok huzursuz kaç gündür gündüzleri hiç uyumuyo artık akannehirakannehir

ezelde baktım varyaaa ben artık böle oldum laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:1shok:

ay ben artık çözdüm sanırsam uykusu gelince farklı bir ağlama sesi acıkınca farklı bir ağlama sesi var.

ya varya o kundaktan el çıkarma olayını duru yapardı minnacıkken kopardım gülmekten.

kıss edoşşş nerlerdesin sen görmüyom kaç zamandır seni özledim haaa

ay ben bakamadım ezele ya

canım hiç canını sıkma benim bebişim ilk aydan beri alıyo mamayı
sütüm yetmiyomuş 20gün hiç kilo almadı bizde mamaya başladık
çok şükür şimdi gayet iyi kilomuz
mama vereceğim diye hiç üzülme

ayy canım yaa hiç üzmeyin kendinizi az bişeyde anne sütü alıyosa ne mutlu
ve benim oğlumda şimdi emmiyoo memeyi verdiğim anda ağlıyo
bende mama yapıp verdim gece uyku arası alır nasılsa
geçenlerde de böyle yapmıştı ertesi gün sorun yapmadan almıştı memeyi
inş sen,n kızda memeyi bırakmadan iyileşir

ya kızlar oğlum alt dudağını emiyo eyvahedigeldismile
sizin bebelerde yaapı mı
benim oğluşta biraz önce dudağını emiyodu hemde çok tatlı bişeymiş gibi
şap şap diye ses çıkararak emiyo

oyy canım benim büyümüşte ninni öğrenmiş

kıss edoşşş nerlerdesin sen görmüyom kaç zamandır seni özledim haaa

ay ben bakamadım ezele ya

karakızım ya bende seni çok özledim valla giremiyorum kaçgündür ege huzursuz biraz anlamadım nesi var :sinifsinif: gündüz hiç uyumuyo hep kucakta bende dağıldım doğal olarak laelaelaelaelae

durucum napıyo pek tatlı bakıyo manalı manalı kara gözlüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ezel süperdi yaa çok sey kaçırdınn sempatiksalakcinni

özgeyle bebegini gecen gece rüyamda gormustum Allah acil sifalar versin yavrum yazık yaa
insan cok uzuluyor gercekten

valla çok mutlu oldum yavv herkes beni özlemiş kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:

kenyam egecim huzursuz bikaç gündür gündüzde uyumuyo ondan dolayı giremiyorum :sinifsinif:

ayy canım benim bu bebeleri anlamak zor bigunleri bigunlerini tutmuyo walla

ayy canım benim bu bebeleri anlamak zor bigunleri bigunlerini tutmuyo walla

valla öyle kenyam deli divane oldum artık akannehirakannehir

sende takılma be kocişinde abartmış sana kadar niye getiriyo konuyu anlamadım lmaz:
benim oğlan mızırdıyo emme vakti geldi uykuya devam etcek inşalalhh öptüm hepinizii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…