kızlar nappıyonuz bakimmm ay Duruyu uyuttum daha doğrusu ananesi uyuttu benım bebem ananesine fena alıştı ninni sölemessen uyumayacam diyo.annem ona ninni söyleyerek uyutmaya alışmış kucağımda uykusu gelınce e ee e e e yapıyo bana yani bana ninni söyle diyomuş bebem sonra ben başlıyorum uyusunda büyüsün ninniiiii .......
diye devam ediyorum sonra merak edıyorum susunca ne yapcak susuyorum gözlerı kapalı tekrar e e e e e e demeye başlıyo ya gülmekten ninni falan söyleyemedim annem aldı uyuttu kaydirigubbakcemile3
bende hep göğsümü yokluyorum..Allahım inş düzelır yaaayapma yaa moral bozukluğu en kötüsü süt içiin
rahat ol allah bize emzirebilme yeteneği vermiş aç kalsak bile aslında emzirebiliyoruzdur bence abbim o minicik bebekleri aç bırakmaz çünkü ama biz kendi kendimize sürekli tarttığımızdan olmuyo
ben mesela sürekli elim göğsüme gidiyo dolumu falan diye alsanaalsanasmile
halbuki sağmış olsam bile bebiş emince bi kaç dk sonra süt gelmeye başlıyo rahat olmak lazım da olamıyoz işte
kızlar ne anlayamadım özge kim annembirmelek benim kızda meme emmiyor birhaftadır üç dört gün öncesine kadar gece içiyordu gündüz almıyordu bende uykudayken veriyordum 3ç gündürde hiç almıyo ne gece ne gündüz ağzına bıraktığımda çok ağlıyo almıyo bir iki yudum çekiyo atıyo ve ağlıyo bu gün dok gittik bir şey yok sadece amipten iştahı kapanmış olabilir dedi dok düzelinceye kadarda kesin memeyi bırakıtr ve ben şimdi mama vermek zorunda kalıyom bende çok üzülüyom oturup ağlıyom ama elimden bir şey gelmiyo anca elimle sağıp veriyom makinamda yok sağmak için
kızlar nappıyonuz bakimmm ay Duruyu uyuttum daha doğrusu ananesi uyuttu benım bebem ananesine fena alıştı ninni sölemessen uyumayacam diyo.annem ona ninni söyleyerek uyutmaya alışmış kucağımda uykusu gelınce e ee e e e yapıyo bana yani bana ninni söyle diyomuş bebem sonra ben başlıyorum uyusunda büyüsün ninniiiii .......
diye devam ediyorum sonra merak edıyorum susunca ne yapcak susuyorum gözlerı kapalı tekrar e e e e e e demeye başlıyo ya gülmekten ninni falan söyleyemedim annem aldı uyuttu kaydirigubbakcemile3
edoooooooooooş mod oldun bizi unuttuuunn
ezel mi izliidin gııı
o neydi ööle yaaa feleğim şaştı
ay valla mıııı anam yirirm ben onu yaaaa
zaten bunnar herbişe için farklı ağlıyolarmış da ben çözemedim yaaa
opuyorumnanaktan
ben de uyutmuştum bi ses geldi gittim baktımki kundaktan didine didine elini çıkartmış cork cork emecem diye uyanmış koca koca da açmış gözleri suçlu suçlu bakıyoo :roflol:
koptum yaa
valla kartanem ne oldum bende anlamadım yaa hiç giremiyorum 3 gündür :sinifsinif: egem çok huzursuz kaç gündür gündüzleri hiç uyumuyo artık akannehirakannehir
ezelde baktım varyaaa ben artık böle oldum laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:1shok:
canım hiç canını sıkma benim bebişim ilk aydan beri alıyo mamayıvalla canım çok üzüldüm anlatamam....
nasıl düzelcek moralım bılmıyorum....
dua ediyorum Allahım yardım etsın hepimize yaa
özgemede üzüldüm çok şimdi...
Allahım sen bebeklerimizi koru Yarabbım acılarını bıze gösterme
ayy canım yaa hiç üzmeyin kendinizi az bişeyde anne sütü alıyosa ne mutlukızlar ne anlayamadım özge kim annembirmelek benim kızda meme emmiyor birhaftadır üç dört gün öncesine kadar gece içiyordu gündüz almıyordu bende uykudayken veriyordum 3ç gündürde hiç almıyo ne gece ne gündüz ağzına bıraktığımda çok ağlıyo almıyo bir iki yudum çekiyo atıyo ve ağlıyo bu gün dok gittik bir şey yok sadece amipten iştahı kapanmış olabilir dedi dok düzelinceye kadarda kesin memeyi bırakıtr ve ben şimdi mama vermek zorunda kalıyom bende çok üzülüyom oturup ağlıyom ama elimden bir şey gelmiyo anca elimle sağıp veriyom makinamda yok sağmak için
benim oğluşta biraz önce dudağını emiyodu hemde çok tatlı bişeymiş gibiya kızlar oğlum alt dudağını emiyo eyvahedigeldismile
sizin bebelerde yaapı mı
oyy canım benim büyümüşte ninni öğrenmişkızlar nappıyonuz bakimmm ay Duruyu uyuttum daha doğrusu ananesi uyuttu benım bebem ananesine fena alıştı ninni sölemessen uyumayacam diyo.annem ona ninni söyleyerek uyutmaya alışmış kucağımda uykusu gelınce e ee e e e yapıyo bana yani bana ninni söyle diyomuş bebem sonra ben başlıyorum uyusunda büyüsün ninniiiii .......
kıss edoşşş nerlerdesin sen görmüyom kaç zamandır seni özledim haaa
ay ben bakamadım ezele ya
eda kız nerlerdesin sen yaa hiç girmez oldun artık
valla çok mutlu oldum yavv herkes beni özlemiş kaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:
kenyam egecim huzursuz bikaç gündür gündüzde uyumuyo ondan dolayı giremiyorum :sinifsinif:
ayy canım benim bu bebeleri anlamak zor bigunleri bigunlerini tutmuyo walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?