2009 Kasm Anneleri

kızlar bende facede konuştum dün nefes alamamış asrın
hastaneye götürmüşler allahım korumuş solunumu durmak üzereymiş

ya bende onusorduydum
tamda okuyamadım ay canımmm cok zor ama atlatmış neyseku şükür

ah canım bende anne sütünü alsın istiyorum işte başka derdım yok ama zaten üzülüyorum iice moralımı bozuyorlar yaa
neler yıyıp içiyorum bi bilsen çöplüğe döndü midemmm
kızlar özgenin bebeği dün hastanedeymiş
solunumu durmak üzereymiş allah korusun
ya inanmıyorum yaaabu saatte de aramak istetmıyorum rahatsız etmım...yarın ararım neden olmuş kı çok üzüldüm ya
kızlar bende facede konuştum dün nefes alamamış asrın
hastaneye götürmüşler allahım korumuş solunumu durmak üzereymiş

ah yavrum Allah korumuş ya..Rabbım birdaha yaşatmasın...
aylıncım actım canım msnı

kızlar bende yarın arayacam tam konuşamadık face den konuştuk kısa
aniden olmuş bianda nefes alamamış yavrum çok korkmuşlar
arkadaşı varmış hemen müdafele etmiş sonra hastaneye götürmüşler

melek anneeem takma kafanaaa
mama da veririrz napalım olmadı az daha geçse ek gıdaya geçeriz
ben de şimdi işe başlıcam sağarak birikcekmi öğünlere yetcekmi bilmiyom yaa bilmiyorumkismile
hiç anne sütü alamadan büyüyen bebekler de var çok şükür alıyo bizimkiler
komşuya momşuya da bakma sen

ayy yaaa hiçbişe de bilmiyom ben yaaa müdahale namınaaa
allahım hepimizin bebeklerini koru yarabbiimm

amiiiiiiiiinnnn
ben sağlık meslek mezunuyum ama kendi bebeğime bişey olsa soğuk kanlı olamayabilirim :sinifsinif:

valla canım çok üzüldüm anlatamam....
nasıl düzelcek moralım bılmıyorum....
dua ediyorum Allahım yardım etsın hepimize yaa
özgemede üzüldüm çok şimdi...
Allahım sen bebeklerimizi koru Yarabbım acılarını bıze gösterme

yapma yaa moral bozukluğu en kötüsü süt içiin
rahat ol allah bize emzirebilme yeteneği vermiş aç kalsak bile aslında emzirebiliyoruzdur bence abbim o minicik bebekleri aç bırakmaz çünkü ama biz kendi kendimize sürekli tarttığımızdan olmuyo
ben mesela sürekli elim göğsüme gidiyo dolumu falan diye alsanaalsanasmile
halbuki sağmış olsam bile bebiş emince bi kaç dk sonra süt gelmeye başlıyo rahat olmak lazım da olamıyoz işte

ayy yaaa hiçbişe de bilmiyom ben yaaa müdahale namınaaa
allahım hepimizin bebeklerini koru yarabbiimm

bende bilmiodum eşim bilio sertifikalı ilk yardımcı işinden dolayı
bana anlattı ama yinede yapabilirmiyim bilmiorum tabi Allah kimsyi o duruma düşürmesin

kızlar ne anlayamadım özge kim annembirmelek benim kızda meme emmiyor birhaftadır üç dört gün öncesine kadar gece içiyordu gündüz almıyordu bende uykudayken veriyordum 3ç gündürde hiç almıyo ne gece ne gündüz ağzına bıraktığımda çok ağlıyo almıyo bir iki yudum çekiyo atıyo ve ağlıyo bu gün dok gittik bir şey yok sadece amipten iştahı kapanmış olabilir dedi dok düzelinceye kadarda kesin memeyi bırakıtr ve ben şimdi mama vermek zorunda kalıyom bende çok üzülüyom oturup ağlıyom ama elimden bir şey gelmiyo anca elimle sağıp veriyom makinamda yok sağmak için

kızlar nappıyonuz bakimmm ay Duruyu uyuttum daha doğrusu ananesi uyuttu benım bebem ananesine fena alıştı ninni sölemessen uyumayacam diyo.annem ona ninni söyleyerek uyutmaya alışmış kucağımda uykusu gelınce e ee e e e yapıyo bana yani bana ninni söyle diyomuş bebem sonra ben başlıyorum uyusunda büyüsün ninniiiii .......
diye devam ediyorum sonra merak edıyorum susunca ne yapcak susuyorum gözlerı kapalı tekrar e e e e e e demeye başlıyo ya gülmekten ninni falan söyleyemedim annem aldı uyuttu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…