2009 Kasm Anneleri

canııııııııııım
sen milletin dediğine bakma
komşun çok biliyo ya
her bebek farklıdır
benimkide zor alıyo meme
bak eda krispi yarem hepimiz bundan şikayetçiyiz
büyük ihtimalle bu dönemde oluyo bebeklerde üzülme canım
eğer sağınca içiyosa öyle ver farketmez yeterki alsın sütünü
sen üzülürsen dahada azalır bak
takma kimseyi

canım bol sıvı tüket su iç meyve suyu komposto geceleri meyve yiyipte yatıyorum
başucumda şaşal su oluo uyandıkça içiyorum sen yılma üzülme bak gelicek sütün görüceksin rahat ol uyu dinlen zihnini arındır opuyorumnanaktan

bencede galiba bu dönem geçiş dönemi bizimkide zor alıyo
eşim diyoki gaz bitsin diye dua ediyosun gaz bitsin diişleri başlıcak diyo :roflol:
bu işin sonu yok

dılos face de tam bakamadım ama kımın bebegı hastaneye goturuldu ya goremedımkı kapandı hemen acılmıyordamafoldumben

hosgorduk canım...ewı tertemız yaptı kocıs bugun asagı kaynanaya ındık yemek falan hazırladım hasta kadın.yedık geldık sımdı dus aldım oglus uyuyodu uyandırdım gece dıker yoksa bızı ayaga 12 ye kadar uyanık kalsın.
nasılsın ne yapıyorsuncanım

bencede galiba bu dönem geçiş dönemi bizimkide zor alıyo
eşim diyoki gaz bitsin diye dua ediyosun gaz bitsin diişleri başlıcak diyo :roflol:
bu işin sonu yok

hakkaten ya gazdı dişti süttü ek gıdaydı emeklemeydi yürümeydi konuşmaydı
1 sene böle geçicek çabuk geçse seneye buzamanları hayal ediyorum boshayallersmile

sonra uyandırdığına pişman olmayasın
sabah 5ide mumla ararsan sempatiksalakcinni Allah korusun tabi
nagiş gıı ne pişmanııı kız babası kapıdan girer girmez gülücükler saçmaya başladı
o kaaa ağlayan uyumak için ölen o diil sanki 5 dk uyuyup uykusunu aldı yaw bilmiyorumkismile
babaasının geldiği saatte mutlaka uyanıyo artık yaa kaçta yatarsa yatsın opuyorumnanaktan
akşama kadar canımı çıkardı suratsızdı babası gelince nasıl gülücükler nasıl gülücükler ne zilli bu yaa alsanaalsanasmile
nbr kıslar
tamamiyle grip oldum akannehir

geçmiş olsuuunn

netimde sorun var
çok zor mesaj yazıyorum uzun sürede anca gidiyo
o yüzden fazla yazamıyorum
annembirmelek
msn ye gel cnm senle orda konuşalım
bekliyorum

hakkat özge kim çok geçmiş olsun
elifcim iyiyiz çok şükür
kartanesi aynen canım bizimki,de babasını uğurluyo ve karşılıyo
bide ne şirinlik adamda tabi bu çocuğa bakmakta ne var diiii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…