kızlarrrrrrr yeşil fasülye bebeğe gaz yaparmı???
evet cnm aynı sıkıntı bizde de var ne yiyeceğimi şaşırdım o kadar çok şey varki gaz yapan vitamini nerden alacağız anlamadım..?yapmaz galiba ben daha dün pişirdim
ama ben takip edemiyorum ne yapıyo ne yapmıyo geçen nohut bile pişirdim önce haşlayıp gazını aldım valla ne pişircemi şaşıyorum kış günü bide kocamda bende kış sebzelerini sevmiyoruz bir ıspanak yiyoruz
al bendende o kaaaa
4 günde bir yıkıyorum son 3 yıkamadır ısıtılmış epey sıcak kundak yapıyorum bide üstüne yine biraz sıcak penye battaniye örtüyorum öyle sakinliyo ondan önce banyo sonramız felaketti gazdan deliriyodu
selam millet napiniz bakem bebeler nasıl
bebeler hala gazli.
benimki bugun surekli bacaklarini karnina cekiyo, belli derdi var garibimin.mafoldumben
nedir bu ya bizim gaz derdi gittikçe artıyo
dün dua ediyom Allahım bitsin artık diye eşimde gülüyo o bitincede dişleri başlıcak diiii
haklıda
wannacım biz bekliyozda yaz gelmicek galiba acayip kar yağıyo
valla ya, iyi kis yapti bu sene sansimiza.
normalde kari severim ama bu sene sevemedim nedense.:sinifsinif:
2011de ikinciyi yapcam karar veremedim acaba hangi ay doğursam :roflol::roflol:
benim bebekte iyi çok şükür ama dün gece çok uğraştırdı beniiyi şekerim senin bebek nasıl:):):)
doğduğunudan berimi böle yoksa sonradanmı oldu :uhm:bebeler hala gazli.
benimki bugun surekli bacaklarini karnina cekiyo, belli derdi var garibimin.mafoldumben
kizin camasirlarini yikadim, makinede bi eldiven kaybettim. aradim aradim yok.:uhm:
anaaaa, cesaret cabuk gelmis.kaydirigubbakcemile3
iyice dusun ona gore karar ver. benim oglusda ekim dogumlu. ikiside ayni zamana denk geldi benim.
2011de ikinciyi yapcam karar veremedim acaba hangi ay doğursam :roflol::roflol:
bende 3. yü yapıcam :roflol::roflol::roflol::roflol:
valla benimkinin gazi buyudukce azdi be canim. tamamen gecicek diye beklerken surekli aziyo.:sinifsinif:doğduğunudan berimi böle yoksa sonradanmı oldu :uhm:
bi yerlere girmiştir çıkar sonra piyasaya
hala eldiven kullanıyomusun ben 20 gündür kullanmıyoruma.s
anacım bu minik kıyafetleri evin her yerindeki beşiktir oyuncaktır vs kalkmadan oda büyür
hem çok büyütürsem bi daha cesaret edemem
selam kızlar size bi sorum var
23 şubatta işe dönüyorum şimdidedn sütümü sağıp biriktirmeye başladım dondurucuya koyuyorum çınarıma 1 hafta annem bir hafta kayınvalidem bakıcak günde yanlız öğlenleri eve gelebilirim ve iş çıkış saatim 7 ne kadar süt bırakmalıyım onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?