2009 Kasm Anneleri

kızlarrrrrrr yeşil fasülye bebeğe gaz yaparmı???

yapmaz galiba ben daha dün pişirdim
ama ben takip edemiyorum ne yapıyo ne yapmıyo geçen nohut bile pişirdim önce haşlayıp gazını aldım valla ne pişircemi şaşıyorum kış günü bide kocamda bende kış sebzelerini sevmiyoruz bir ıspanak yiyoruz

evet cnm aynı sıkıntı bizde de var ne yiyeceğimi şaşırdım o kadar çok şey varki gaz yapan vitamini nerden alacağız anlamadım..?

iyi şekerim senin bebek nasıl:):):)
benim bebekte iyi çok şükür ama dün gece çok uğraştırdı beni
1,5 ta uyudu yaw:1no2:
bebeler hala gazli.
benimki bugun surekli bacaklarini karnina cekiyo, belli derdi var garibimin.mafoldumben
doğduğunudan berimi böle yoksa sonradanmı oldu :uhm:
kizin camasirlarini yikadim, makinede bi eldiven kaybettim. aradim aradim yok.:uhm:

bi yerlere girmiştir çıkar sonra piyasaya
hala eldiven kullanıyomusun ben 20 gündür kullanmıyoruma.s

anaaaa, cesaret cabuk gelmis.kaydirigubbakcemile3
iyice dusun ona gore karar ver. benim oglusda ekim dogumlu. ikiside ayni zamana denk geldi benim.

anacım bu minik kıyafetleri evin her yerindeki beşiktir oyuncaktır vs kalkmadan oda büyür
hem çok büyütürsem bi daha cesaret edemem

selam kızlar size bi sorum var
23 şubatta işe dönüyorum şimdidedn sütümü sağıp biriktirmeye başladım dondurucuya koyuyorum çınarıma 1 hafta annem bir hafta kayınvalidem bakıcak günde yanlız öğlenleri eve gelebilirim ve iş çıkış saatim 7 ne kadar süt bırakmalıyım onlara

doğduğunudan berimi böle yoksa sonradanmı oldu :uhm:

bi yerlere girmiştir çıkar sonra piyasaya
hala eldiven kullanıyomusun ben 20 gündür kullanmıyoruma.s
valla benimkinin gazi buyudukce azdi be canim. tamamen gecicek diye beklerken surekli aziyo.:sinifsinif:

eldiven sadece gece takiyorum, onuda kar basladi gece usumesin elleri diye.

anacım bu minik kıyafetleri evin her yerindeki beşiktir oyuncaktır vs kalkmadan oda büyür
hem çok büyütürsem bi daha cesaret edemem

haklisin, ikisi bi arada buyur ama yas farki bizim gibi cok oluncada ayri seviliyo be.opuyorumnanaktan

bence 2 saatte bir 90cc kadar olmalı
korkarım mamada başlaman gerekir o kadar biriktiremezsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…