bende sevmim gezmeyi evimde oturayım böle mutluyumamin canim insallah bi kizi büyüteyimde biraz..sonrasi nasip.
gecen sormussunya gezmeyi sevmiyonmu diye.. istanbula kac kere geldim ama bi kere bogaz turu yaptim o kadar.. sirinevler bide yenibosnaya gittim.. oda ev gezmesine.. izmirde öyle zaten ben hic semiyon gezmeyi..
bilenler söylesin madem yakinmiyiz bakalim..
gıııııı çıtırtı şirinevler sana"uzaaaaaaaaaaak
bende gezmeye bayılırım
bıraksalar saatlerce boş boş gezerim
:kedi: şşeeeeeeyyyy........keeemm....küüümmm...:kedi:tugbaaaaa bizimki kac numara????? küstüm sanaaklava: klava: klava:
oğlan inmiyii mi hala kucaandan yaa :sinifsinif:nbr kızlar
oyy belim sırtım perişanım
geçmiş olsun :sinifsinif:kızlar.. grıp oldum fena basıma grıyo burnum akıyo oksuruyporum
ne yapacagım ben ya
valla ilaç al bacım yoksa bebene geçeceki
ben aldım valla bebeme geçip onun ilaç almasındansa ben aldım hiçde bişe olmadı a.sa.s
ayyy hemide boş boş gezmeyi
yok anam ben bişe almaya çıktığımda eğer alamadan gelirsem sinirden çatlarım o kaaa gezme boşa getti diye :roflol::roflol::roflol:
ben gezmeee gidiyooomm
bende evli değildim vallaha
23 te nişanlandım 10 gün sonra 24 me bastım 70 gün sonrada evlendim tabakhaneye pok yetiştiridim:roflol::roflol:
bacım 3 yıllık evliyim tam zamanıdır dedimn
bide şu şark bitene kadar oğluş biraz büyür burda okumaz falan diye düşündüm işte
:kedi: şşeeeeeeyyyy........keeemm....küüümmm...:kedi:
senin bebeni çok görmedim canım yaa :1ninca: bu karılar bebelerinin fotolarını boy boy koyuyolar facee ordan takip ediyom ben :kedi: du seninkinede bakıyiim kaç numero söölerimm kaydirigubbakcemile3 ama benim kızımın yerini alamazlmaz: benimki sondan birincii :hooray::roflol:
oğlan inmiyii mi hala kucaandan yaa :sinifsinif:
geçmiş olsun :sinifsinif:
emzirirken ilaç alınıyo mu kii bilmiyorumkismile
tugbaaaaa bizimki kac numara????? küstüm sanaaklava: klava: klava:
deliiiiiii sevilmezmi gezmek
inşallah canım ama bizim bide askerlik var sorma kısa dönem gerçihade git gec kaldinkaydirigubbakcemile3
o ne acele kiz? görücü usulümü evlendin?
ben kocisi 18ken tanidim arkadasiz ayagina konusup duruyoduk.. 2sene sonra askere gitmeye on gün kala sevgili olduk.. o askerdeyken ayrildik anamgil istemedi diye.. adam bide bitlis tatvana düstü o gelene kadar hayat durdu benim icin.. onada askerlik zehir oldu tabi..sonra kopamadik birbirimizden. 2006da zar zor bizimkiler ikna oldu hemen nisan yaptik 8 ay sonra evlendik..2sene sonrada kizim geldikaydirigubbakcemile3
iyi yapmisin canim keske bende erken evlenseymisim.. gec anne olduk biz yav.. hayirlisiyla bitsin sizin sark insallahta düzeninizi istediginiz gibi kurun insallah canim..
he gıııııııı senin cadın vaaaaaaaar o gezdirmez fdimisevilirde öle yanında cadı bi kızın sağa sola atıyo kendini heç b,şeye bakamıyon öle gezmeyi napam ben şimdi iki bebeylen çok sevilir amaa.sa.sa.s
bende gezmeye bayılırım
bıraksalar saatlerce boş boş gezerim
bende sevmim gezmeyi evimde oturayım böle mutluyum
aha uzakmıyız yakın olsa şaşardım zati olsun o gelsin yollar aşılıra.sa.s
ayyy hemide boş boş gezmeyi
yok anam ben bişe almaya çıktığımda eğer alamadan gelirsem sinirden çatlarım o kaaa gezme boşa getti diye :roflol::roflol::roflol:
:kedi: şşeeeeeeyyyy........keeemm....küüümmm...:kedi:
senin bebeni çok görmedim canım yaa :1ninca: bu karılar bebelerinin fotolarını boy boy koyuyolar facee ordan takip ediyom ben :kedi: du seninkinede bakıyiim kaç numero söölerimm kaydirigubbakcemile3 ama benim kızımın yerini alamazlmaz: benimki sondan birincii :hooray::roflol:
oğlan inmiyii mi hala kucaandan yaa :sinifsinif:
geçmiş olsun :sinifsinif:
sen ona ne bakiisin azcık zorlasa o 28 yaşına kadar 8 tane daha yapar :roflol: ben onda o potansiyeli görüyomm şahsen :roflol:itek,inde 2 bebesi var ama karu 22 yaşındaa.sa.s
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
soylede haberi olsun bu karinin.:roflol:
guya istanbulda yasiyo.sempatiksalakcinni
bende evli değildim vallaha
23 te nişanlandım 10 gün sonra 24 me bastım 70 gün sonrada evlendim tabakhaneye pok yetiştiridim:roflol::roflol:
anaaaaaaaaam sizin içiniz geçmiiiiişzemuszemusyakin olsa sasarim zatenkaydirigubbakcemile3
hic sevmem bos bos gezilirmi yaa.. ben isim olunca bile cikasim gelmiyookaydirigubbakcemile3
ben teeee almanyadan gidiyosan o da bi zahmet sirinevlere gelir herhaldealsanaalsanasmile
aynen bendekaydirigubbakcemile5
kiz benim kizinda boy boy resimleri var hicmi bakmadin yalanci...facede beni takip edenler arasinda 3ncü siradasin:roflol::roflol::roflol::roflol:
sagol canım yapabılırsem yapıcam:sinifsinif:a
gecmis olsun tatlim.. portakal limon elma kaynat suyunu ic tarcinda at icine..
sagol canmım dr aradım sadece parol alıyosun dıdı,ben bı hapsurdumgeçmiş olsun :sinifsinif:
bende sewıyom hemıde cokkkdeliiiiiii sevilmezmi gezmek
hade git gec kaldinkaydirigubbakcemile3
o ne acele kiz? görücü usulümü evlendin?
ben kocisi 18ken tanidim arkadasiz ayagina konusup duruyoduk.. 2sene sonra askere gitmeye on gün kala sevgili olduk.. o askerdeyken ayrildik anamgil istemedi diye.. adam bide bitlis tatvana düstü o gelene kadar hayat durdu benim icin.. onada askerlik zehir oldu tabi..sonra kopamadik birbirimizden. 2006da zar zor bizimkiler ikna oldu hemen nisan yaptik 8 ay sonra evlendik..2sene sonrada kizim geldikaydirigubbakcemile3
iyi yapmisin canim keske bende erken evlenseymisim.. gec anne olduk biz yav.. hayirlisiyla bitsin sizin sark insallahta düzeninizi istediginiz gibi kurun insallah canim..
kiz benim kizinda boy boy resimleri var hicmi bakmadin yalanci...facede beni takip edenler arasinda 3ncü siradasin:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?