2009 Kasm Anneleri

bende sevmim gezmeyi evimde oturayım böle mutluyum
gıııııı çıtırtı şirinevler sana"uzaaaaaaaaaaak

aha uzakmıyız yakın olsa şaşardım zati olsun o gelsin yollar aşılıra.sa.s

tugbaaaaa bizimki kac numara????? küstüm sanaaklava:klava:klava:
:kedi: şşeeeeeeyyyy........keeemm....küüümmm...:kedi:
senin bebeni çok görmedim canım yaa :1ninca: bu karılar bebelerinin fotolarını boy boy koyuyolar facee ordan takip ediyom ben :kedi: du seninkinede bakıyiim kaç numero söölerimm kaydirigubbakcemile3 ama benim kızımın yerini alamaz lmaz: benimki sondan birincii :hooray::roflol:
nbr kızlar
oyy belim sırtım perişanım
oğlan inmiyii mi hala kucaandan yaa :sinifsinif:
kızlar.. grıp oldum fena basıma grıyo burnum akıyo oksuruyporum
ne yapacagım ben ya
geçmiş olsun :sinifsinif:
valla ilaç al bacım yoksa bebene geçeceki
ben aldım valla bebeme geçip onun ilaç almasındansa ben aldım hiçde bişe olmadı a.sa.s

emzirirken ilaç alınıyo mu kii bilmiyorumkismile

ben gezmeee gidiyooomm

hade git gec kaldinkaydirigubbakcemile3

bende evli değildim vallaha
23 te nişanlandım 10 gün sonra 24 me bastım 70 gün sonrada evlendim tabakhaneye pok yetiştiridim:roflol::roflol:

o ne acele kiz? görücü usulümü evlendin?

ben kocisi 18ken tanidim arkadasiz ayagina konusup duruyoduk.. 2sene sonra askere gitmeye on gün kala sevgili olduk.. o askerdeyken ayrildik anamgil istemedi diye.. adam bide bitlis tatvana düstü o gelene kadar hayat durdu benim icin.. onada askerlik zehir oldu tabi..sonra kopamadik birbirimizden. 2006da zar zor bizimkiler ikna oldu hemen nisan yaptik 8 ay sonra evlendik..2sene sonrada kizim geldikaydirigubbakcemile3

bacım 3 yıllık evliyim tam zamanıdır dedimn
bide şu şark bitene kadar oğluş biraz büyür burda okumaz falan diye düşündüm işte

iyi yapmisin canim keske bende erken evlenseymisim.. gec anne olduk biz yav.. hayirlisiyla bitsin sizin sark insallahta düzeninizi istediginiz gibi kurun insallah canim..

ben aldım bişe olmadı ablamda aldı bişe olmadı accık doktorların abartması bence
hem ben hamişken hasta olmuştum yine ilaç vermişti bana doktor bence bi sakıncası yok
bebeğe geçmesinden daha iyi dira.sa.s

inşallah canım ama bizim bide askerlik var sorma kısa dönem gerçi
kız tatvan bize çok yakın havalar ısınsın arkadaş var orda gitcez gezmeye

gıııııı çıtırtı şirinevler sana"uzaaaaaaaaaaak

yakin olsa sasarim zatenkaydirigubbakcemile3

bende gezmeye bayılırım
bıraksalar saatlerce boş boş gezerim

hic sevmem bos bos gezilirmi yaa.. ben isim olunca bile cikasim gelmiyookaydirigubbakcemile3

bende sevmim gezmeyi evimde oturayım böle mutluyum

aha uzakmıyız yakın olsa şaşardım zati olsun o gelsin yollar aşılıra.sa.s

ben teeee almanyadan gidiyosan o da bi zahmet sirinevlere gelir herhaldealsanaalsanasmile

ayyy hemide boş boş gezmeyi
yok anam ben bişe almaya çıktığımda eğer alamadan gelirsem sinirden çatlarım o kaaa gezme boşa getti diye :roflol::roflol::roflol:

aynen bendekaydirigubbakcemile5

kiz benim kizinda boy boy resimleri var hicmi bakmadin yalanci...facede beni takip edenler arasinda 3ncü siradasin:roflol::roflol::roflol::roflol:

anaaaaaaaaam sizin içiniz geçmiiiiişzemuszemus

a

gecmis olsun tatlim.. portakal limon elma kaynat suyunu ic tarcinda at icine..
sagol canım yapabılırsem yapıcam:sinifsinif:

geçmiş olsun :sinifsinif:

emzirirken ilaç alınıyo mu kii bilmiyorumkismile
sagol canmım dr aradım sadece parol alıyosun dıdı,ben bı hapsurdum
ohooo sen sıfayı kapmıssın dıdı
arık bebegıomı sadece uzaktan sewıcem,
ama dr dedıkı bagısıklık kazanır sutu sakın kesme dıdı

deliiiiiii sevilmezmi gezmek
bende sewıyom hemıde cokkk
hele sahılde pehhhh

aynen öle bacım görücü usülü evlendim ben
kocişime kız arıyolarmış bi kadına danışmışlar o kadında beniş pek severmiş hemen tavsiye etti geldi istediler aileler anlaştı bizde bi cafede konuştuk anlaştık bi takım sorular sordum ev iş felan o bağa hiç bşe sormadı
sonrada nasipti i,şte olduda bitti maşallaha.sa.s

kiz benim kizinda boy boy resimleri var hicmi bakmadin yalanci...facede beni takip edenler arasinda 3ncü siradasin:roflol::roflol::roflol::roflol:

harbi mi nan :1shok: heç haberim yok hacıı :1no2: ben facee girincee şuurumu kaybediyom kim kimdir bilmeden bakıyomm senin adın ne kii:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…