e herhalde kizim senin iki beben varkaydirigubbakcemile3 ikinciyi bende Allah nasip ederse 28de istiyom..
hangı ılactan alayım canım solede aldırayım
canım yapıyodurda
sutunun yetıp yetmedıgı ıcın dedım en az 6 yada 8 kere cıs olsun dıyo ya dr lar ondan dıdımolumunekankayizsmile
valla canım şu an furkanın öle çok sancısı yok ara sıra oluyo ama başlardaki gibi değil
hem öle 3 ay 4 ay belli olmaz ama 4 ayı geçmez yane sancısımı oluyo çok
hangı ılactan alayım canım solede aldırayım
itek,inde 2 bebesi var ama karu 22 yaşındaa.sa.s
canım bu oğluşla yapışık yaşıyoz ondan oldu yaaaaaaaane oldu nan geçmiş ola:uhm:
oğluş inmiyoki kucağımdan sorma sırtım perişangecmis olsun dünürüm noldu ne is yaptin? damadim nörüyoo
84lüyüm bacim ben 25im suan.. sen kac yasindasin?
catirti, dünüsüm cerenimo bugün sizinkiler 3aylik olduya varmi bi degisiklik.. masallah buarada ne cabuk gecti zaman kocaman oldular
ancisi oluyooo agliyooo uyumuyooo daha sayiimmi?
gecmis olsun tatlim.. portakal limon elma kaynat suyunu ic tarcinda at icine..
o baska canim benim kendini onlami kiyasliyon.. o seneye bidaha dogrur:roflol:
canım bu oğluşla yapışık yaşıyoz ondan oldu yaaaaaaaa
oğluş inmiyoki kucağımdan sorma sırtım perişan
yok bacım bizde çok fazla bi değişiklik yok
kaka yapamıyo 2 gündür şükür bugün yaptı
yoook canım yaaa kıyaslama değelde kimisi 30 yaşında olur 1 bebesi olur kimi 18 yaşında olur 2,3 bebesi olur belli olmi yane yaşa bakmiii
ne var nan bende doğururum seneye :roflol::roflol::roflol:
iyi bak oglusuma sikayet etme.. benim kizda inmiyo kucaktan simdide yanak yanaga verdik uyuyo kucagimda..nilayda iki günde bir yapiyo kaka bugün yapti cok sükür.. yariyodur yedigi kuzuma..
ayşeeeeeeeeeeee
geçer bacım geçer sabret anacım
bak busenin sancıları3,5 ayda bitti
furkanın sancıları 2 ayda bitti belli olmi işte ne zaman biteceği
furkanda yine gaz oluyo ama öle fazla değil ara sıra
o yüzden sabır canım geçicek:teselli:
kiz dur sen beni cokmu büyük sandinda sordun yasimi?
hadi dogur:roflol:
bakıyom gıı bakmammı sende gelinime iyi bak haaaaklava:
şikayet değilde bacım her geçen gün büyüyolar artık kucakta zor oluyo
yarın dr kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş oğlum
gıı sen 25 misin bende 22yim
buseden daha cok cektin hemi bacim.. behlülüm üzmemis seni yani fazla.. masallah ona
kiz sen avrupa yakasindasin demi? benim dayimlar sirinevlerde yakinmi sana.. belki giderim istanbula bu sene
iyi git gelde yaz ne kadar oldugunu..bakalim iyi bakmismisin damadimakaydirigubbakcemile3
ayy sende kücükmüssün baya.. ne hemen cocuk yaptin bacim sen.. ben daha evli bile degildim 22yasinda..
ben gezmeee gidiyooomm
iyi git gelde yaz ne kadar oldugunu..bakalim iyi bakmismisin damadimakaydirigubbakcemile3
ayy sende kücükmüssün baya.. ne hemen cocuk yaptin bacim sen.. ben daha evli bile degildim 22yasinda..
hayır vallaha tam yaşını gösterisin sen
yok nan şaka dim ne doğurması darısı senin başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
rabbim birde sağlıklı sıhhatli ayıpsız kusursuz yakışıklı bi oğlun olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
he gıı buse daha çok gaz çektirdi bağa zilli zaten bu zamane kızları erkeklerden daha beter olilera.s
ah yavrum ben bilminm vallaha şirinevler nerde ben nerdeyim
hiç bilmim istanbulu
sen gel yeterki bebem şirinevler vız gelirŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?