2009 Kasm Anneleri

tubissss napionn bacuum
kizcen cok güzel masallah kasli gözlüü tütütütüt

ölee mi??... du bakıyiimm.... walla öleee :roflol: mersi şekerimopuyorumnanaktan ama senin kızçenlen beroşum 1 numaraa :hooray: maşallah nazar değmesin ikisinede aha bu nisaya ahan buda beraya bizimkiler erkek fatmaa lülülülülülü

canım yapıyodurda
sutunun yetıp yetmedıgı ıcın dedım en az 6 yada 8 kere cıs olsun dıyo ya dr lar ondan dıdımolumunekankayizsmile

oh sefan olsun bacuu
sağol canım
gerçi biraz kalabalık olacuk ama olsun yabancı değil ya ablam ev halleri ne olur bilemem artık :1no2::1no2:
krispim gözün aydin bacim..adasim olan ablanmi geliyooo.. selam söyle bizden:1hug:

sağol şekerim aynen öle adaşın geliii
sen kaç yaşındasın ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeŞeniz

kızlar.. grıp oldum fena basıma grıyo burnum akıyo oksuruyporum
ne yapacagım ben ya

nbr kızlar
oyy belim sırtım perişanım

gecmis olsun dünürüm noldu ne is yaptin? damadim nörüyoo

84lüyüm bacim ben 25im suan.. sen kac yasindasin?

catirti, dünüsüm cerenimo bugün sizinkiler 3aylik olduya varmi bi degisiklik.. masallah buarada ne cabuk gecti zaman kocaman oldular

catirti, dünüsüm cerenimo bugün sizinkiler 3aylik olduya varmi bi degisiklik.. masallah buarada ne cabuk gecti zaman kocaman oldular

valla canım şu an furkanın öle çok sancısı yok ara sıra oluyo ama başlardaki gibi değil
hem öle 3 ay 4 ay belli olmaz ama 4 ayı geçmez yane sancısımı oluyo çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…