öncesinde mi sonrasında mı :kedi:
inşaalllahh cerenimooooommmmm mafoldumbencanımm annen gelio gözün aydın
işe başlican kıyamam ya işallah ikinizde çabuk adapte olursunusss bilmiyorumkismile
ilk hafta zor geçecek de kızım inş. ananesine alışır hemenceciikkay aynı dert bende de var bende ayın 23ünde işe başlıyorum aklıma geldikçe oturup ağlıyorum ben oğlumdan nasıl ayrılıcam diye. ama mecburen gidicem ilk hafta zor oluyomuş ama alışılıyomuş. ekonomik gelir %50 düşünce insan çalışmak zorunda kalıyo
puhahahahahahahahahahahaahahahahah :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen asyayı anasız mı bırakmak istin gıı allah korusun o karu bunu oracıkta öldürürrrrr cezada almas deli karuuuuuuu laelaelaelaelae
bi türk kahvesi yeter mi bilmiyimm :umursamaz: ama hem gelmeden önce heöde geldikten soora şölee bi hafta boyuncaa hergün bi kahve kanımca işe yarayabülüü :lepi:
selam kızlar size bi sorum var
23 şubatta işe dönüyorum şimdidedn sütümü sağıp biriktirmeye başladım dondurucuya koyuyorum çınarıma 1 hafta annem bir hafta kayınvalidem bakıcak günde yanlız öğlenleri eve gelebilirim ve iş çıkış saatim 7 ne kadar süt bırakmalıyım onlara
:roflol::roflol::roflol:uniiiiiiii gözün aydın gııııııııı şimdi sütün fışkırır senin sevincinden haaaaaaaa keçiye meçiye ne hacettt sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:gitme: off yaa çok zor dimiii mafoldumbenAllah kolaylık versin :Saruboceq: napıcan herşey onlar için :asigim:ay aynı dert bende de var bende ayın 23ünde işe başlıyorum aklıma geldikçe oturup ağlıyorum ben oğlumdan nasıl ayrılıcam diye. ama mecburen gidicem ilk hafta zor oluyomuş ama alışılıyomuş. ekonomik gelir %50 düşünce insan çalışmak zorunda kalıyo
offf deme yaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenooff bilmiim valla dubaaam gözünün içine bakıyom yaa bi de uyanıp beni görünce gülücükler saçması yok mu mahvediyo yaaa benii :gitme:
dün arkadaşım gelmişti ben de yeni uyutmuştum bi bakıyım dedi yüzüne doğru eğildi bakıyo beroş da o sırada sıçramasınmı açtı gözleri baktı baktı beni göreedi tabi arkadaşı gördü tanıyamayınca içli içli bi başladı ağlamaya mafoldumben kuzum yaaaa inş. beni aramaz pts günüü
puhahahahahahahahahahahaahahahahah :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen asyayı anasız mı bırakmak istin gıı allah korusun o karu bunu oracıkta öldürürrrrr cezada almas deli karuuuuuuu laelaelaelaelae
zaten o zaman ne sende gelcek hal nede adamda getircek derman kalırr :roflol::roflol:çüşşşşşşşşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni
nappıyonuz nan karılar
günaydın herkese
doğuma verilen izin bitti diye başlıyosunuzda yokmu yıllık izin felan onlarıda kullanın yada olmuyomu sizinkini pek bilmiyom ama bilmiyorumkismile
kız unii ne diceemm
kaynanan gelcek yaaa asyayla tanıştırırken bak asyacım kim gelmiş ninen gelmiş desene noooluuuurrr:Saruboceq::roflol:
canım humananın çayından günde 3 kere içiyorum 2 ayda 5 kutu bitirdim sen heap et bi ara hippinkini denedim tadı hoşuma gitmedi yine humanaya döndüm. tahin helvasına yeni başladım yemeye dere otunuda deniyim
uniiiiiiii gözün aydın gııııııııı şimdi sütün fışkırır senin sevincinden haaaaaaaa keçiye meçiye ne hacettt sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hem öncesinde hem soorasındaa :jeyyar:
selo valla gamlı baykuş gibi olacuk biras ama geçen hafta içi bi gün işe gitmek zorunda kaldım yapmam gereken işlemler vardı 5 saat falan kaldım emzirdim süt bıraktım gittim annemde kaldı minnoşum acıkınca yedirmiş falan ilk ağlamamıış ama sora feryat kıyamet ay kadın aradı hadi gel bu durmi deyi allam metrobüsün üst geçidinden firlidim nerdese nası koştum eve bilemedim gıı bi geldim emzirem dedim anam dedi tok emmedi ama göğsüme yatırdım annecim ben geldim canım falan deye severken minişim iç çeke çeke uyudu yaaa bende ağladım sora ayy bilmim ya nası ayrılacukk bunnardan hofffffff
ben şimdi 1 yaşta ayrılcam ya eminim o zaman daha da zor olcak birbirimise iice alışmış olcas ayy ama bi yandan evde de durmim diom iki ucu boklu deeenek yaaaaaaaa alsanaalsanasmile
doktorumla konuştum eğer yetmezse günde 1 kere mama veriririz ama sen biraz sabret 4. ayda ek gıdaya başlarız dedi. ben mama vermek istemiyorum işe başladığımda tam 3 aylık olucak oğlum
bende bu sene kpssye gircektim yaaa girmesem mi ki bilmiyorumkismile
:lepi::roflol::roflol:
zaten tutturmuş babaanne demicekmiş nunu dicekmiş..adı nurhan ya... nunu dicektim dilim sürçtü derim :lepi:sırnaşık şeylaelaelaelaelae
gerçi nunuya razıyım ben önceden bana da anne desin diyodu akannehir:mymeka:
nunu mu :roflol: nunu ne lan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayy senin bu kaynana beni öldürcek hee ne kompleksli karı yaaa :roflol:
sende yanlızken asyaya nene diye öğret kayananada napıyım nunuyu söleyemiyo nene diyo dee sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?