2009 Kasm Anneleri

canımm annen gelio gözün aydın
işe başlican kıyamam ya işallah ikinizde çabuk adapte olursunusss bilmiyorumkismile
inşaalllahh cerenimooooommmmm mafoldumben
ilk hafta zor geçecek de kızım inş. ananesine alışır hemenceciikk

:roflol: delikafadulden

ne ninesi kızıım ben senin ablanımm der delikafadulden

bir öğün için 100-120 ml bırakmalıymışız ben öle yapıyom poşetlere iki öğünlük iki öğünlük dolduruyom

uniiiiiiii gözün aydın gııııııııı şimdi sütün fışkırır senin sevincinden haaaaaaaa keçiye meçiye ne hacettt sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:
:gitme: off yaa çok zor dimiii mafoldumbenAllah kolaylık versin :Saruboceq: napıcan herşey onlar için :asigim:
offf deme yaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
anneme gittiğim gün 2 saat bi yere gittim geşdiğimde acıkmış ağlıyoo mememi emerken hem içli içli ağlıyoo hem bana bakıyoo ölee mahsun mahsunn mafoldumben ağlıcaktım nerdeysee mafoldumben

günaydın herkese
doğuma verilen izin bitti diye başlıyosunuzda yokmu yıllık izin felan onlarıda kullanın yada olmuyomu sizinkini pek bilmiyom ama bilmiyorumkismile

günaydın herkese
doğuma verilen izin bitti diye başlıyosunuzda yokmu yıllık izin felan onlarıda kullanın yada olmuyomu sizinkini pek bilmiyom ama bilmiyorumkismile

oluyo da benimm annem gelcek bakmaya şimdi işi yok nisan mayıs gibi gitmesi gerek ben de rapor haklarımı izinlerimi falan onun gitmesi gerektiği zamanlarda kullancam

selo valla gamlı baykuş gibi olacuk biras ama geçen hafta içi bi gün işe gitmek zorunda kaldım yapmam gereken işlemler vardı 5 saat falan kaldım emzirdim süt bıraktım gittim annemde kaldı minnoşum acıkınca yedirmiş falan ilk ağlamamıış ama sora feryat kıyamet ay kadın aradı hadi gel bu durmi deyi allam metrobüsün üst geçidinden firlidim nerdese nası koştum eve bilemedim gıı bi geldim emzirem dedim anam dedi tok emmedi ama göğsüme yatırdım annecim ben geldim canım falan deye severken minişim iç çeke çeke uyudu yaaa bende ağladım sora ayy bilmim ya nası ayrılacukk bunnardan hofffffff
ben şimdi 1 yaşta ayrılcam ya eminim o zaman daha da zor olcak birbirimise iice alışmış olcas ayy ama bi yandan evde de durmim diom iki ucu boklu deeenek yaaaaaaaa alsanaalsanasmile

uniiiii de kızzz walla:roflol: hatta asya büyüsün onada ölee öğret nine desin kayganayaa :lepi:

kız unii ne diceemm
kaynanan gelcek yaaa asyayla tanıştırırken bak asyacım kim gelmiş ninen gelmiş desene noooluuuurrr:Saruboceq::roflol:

:lepi::roflol::roflol:
zaten tutturmuş babaanne demicekmiş nunu dicekmiş..adı nurhan ya... nunu dicektim dilim sürçtü derim :lepi:sırnaşık şeylaelaelaelaelae

gerçi nunuya razıyım ben önceden bana da anne desin diyodu akannehir:mymeka:

canım humananın çayından günde 3 kere içiyorum 2 ayda 5 kutu bitirdim sen heap et bi ara hippinkini denedim tadı hoşuma gitmedi yine humanaya döndüm. tahin helvasına yeni başladım yemeye dere otunuda deniyim

yatarken iç işte bi de helvayla beraber farkediyo görüceksin...

uniiiiiiii gözün aydın gııııııııı şimdi sütün fışkırır senin sevincinden haaaaaaaa keçiye meçiye ne hacettt sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kesinnnnn.........:lepi: sütü olmayan üzülmesin bütün topiğin süt annesi olurum bennnn :roflol::roflol::roflol:

hem öncesinde hem soorasındaa :jeyyar:

ben aksiyon öncesi sonrası diyom sen ????:lepi:

slm kızlarrrrrrr benımde sütüm azaldı :çok üzgünüm: işe başlamak çok zor evet bunu en ıyı ben bilirim en erken ben başladım ama bu duyguyu her sabah hissedeceksınız 2 aylıkken bıraksanızda 1 yaşında bıraksanızda ayrılmak işe gelmekçok zor oluyo tamda sabahları keyifli oluyorlar bende oglumu çooook özlüyorum akşamları uyuyor olsa bile dayanamıyorum kucama alıyorum kucamda uyusun onu hissetmek için.
uyansada sevsem diye uyandırmaya çalısıyom

bende bu sene kpssye gircektim yaaa girmesem mi ki bilmiyorumkismile

doktorumla konuştum eğer yetmezse günde 1 kere mama veriririz ama sen biraz sabret 4. ayda ek gıdaya başlarız dedi. ben mama vermek istemiyorum işe başladığımda tam 3 aylık olucak oğlum

ya zaten işyerinde de sağmıcakmısın onları akşama bırakırsın ertesi güne içer bence yeter problem olmaz ben keşke daha önceden başlasaymışım sağmaya şimdilik 4 günlük falan birikti sanırım hem öğlen de gidecekmişsin iki kere sağarsın işyerinde birikir bi de emzirdikten sonra kalanları da sağarsın mamaya gerek kalmaz inşallah

nunu mu :roflol: nunu ne lan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayy senin bu kaynana beni öldürcek hee ne kompleksli karı yaaa :roflol:
sende yanlızken asyaya nene diye öğret kayananada napıyım nunuyu söleyemiyo nene diyo dee sositososito

oldu bu iş :lepi::sm_cool:vereliniortak

ya işyerinde sağcaksın sütü selo da dolap mı var nerde saklican onu bacı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…