çörek otu yağını duymamıştım onu nasıl yapıyosun
helva bende yiyorum
kızlaaaaaaarrrrrrr salı günü canım kaynanam dönüyoooo :)))
hasretlik bitiyoooooooo :)))))))))))))
anam acısı şimdiden çöktü içime...gidişi de pek suskun diildi ama dönüşü muhteşem olmasa bari :lepi:
kızlaaaaaaarrrrrrr salı günü canım kaynanam dönüyoooo :)))
hasretlik bitiyoooooooo :)))))))))))))
anam acısı şimdiden çöktü içime...gidişi de pek suskun diildi ama dönüşü muhteşem olmasa bari :lepi:
saol wannacım kaydirigubbakcemile5
burcu gece yatarken humananın çayını iç üstüne de keçi sütü...yanında da tahin helvası ye...benim bile sütümü artırdıysa düşün siz nolursunuz :)) bi de dere otu çok işe yarıyo...ben de hemen kocişi arayıp incir siparişi vereyim :)
selamlaaaarr napıyonuuz bakiiimm
uniii gözün aydıııınn zemuszemus
benim de pazar anam geliyo pts işe başlıyom hofff mafoldumben
gözün aydın uniiiiiiiiiiiilülülülülülü:roflol:
walla şekerim ne yap ne ett bi yolunu bull kocanı ikna et
:jeyyar: anladın sen onu :jeyyar:
burcu gece yatarken humananın çayını iç üstüne de keçi sütü...yanında da tahin helvası ye...benim bile sütümü artırdıysa düşün siz nolursunuz :)) bi de dere otu çok işe yarıyo...ben de hemen kocişi arayıp incir siparişi vereyim :)
ohhhhh süt süt diye diye hamilelikte almadığımız kiloları emzirirken alıcaz :)
hoşben hamileliktede 24 kg almıştım kaydirigubbakcemile3
şöyle okkalı bi türk kahvesi çözer mi hacı bu işi ne dersin :roflol::roflol::roflol::içelim:
ooff bilmiim valla dubaaam gözünün içine bakıyom yaa bi de uyanıp beni görünce gülücükler saçması yok mu mahvediyo yaaa benii :gitme:mafoldumben off deme yaaa naası ayrılcaan berodan yaaa mafoldumben
off yaa ciddeen çok zor allah yardımcımız olsuunayy canımm yaa kaç gündür aklımdasın...burda da göremeyince başladın sandım işe... yaa ben de iş bakmaya başladım geçen gün bi arkadaşımla konuştum bi yer var haber veririm görüşmeye gidersin dedi..iş ciddiye binince öyle fena oldum ki oturdum ağladım(( hem çalışmak istiyorum hem asyamdan ayrılamıyorum...ooofff ne kadar zormuş yaa mafoldumben
kız unii ne diceemm
kaynanan gelcek yaaa asyayla tanıştırırken bak asyacım kim gelmiş ninen gelmiş desene noooluuuurrr:Saruboceq::roflol:
bi türk kahvesi yeter mi bilmiyimm :umursamaz: ama hem gelmeden önce heöde geldikten soora şölee bi hafta boyuncaa hergün bi kahve kanımca işe yarayabülüü :lepi:şöyle okkalı bi türk kahvesi çözer mi hacı bu işi ne dersin :roflol::roflol::roflol::içelim:
öncesinde mi sonrasında mı :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?