2009 Kasm Anneleri

kızlaaaaaaarrrrrrr salı günü canım kaynanam dönüyoooo :)))
hasretlik bitiyoooooooo :)))))))))))))
anam acısı şimdiden çöktü içime...gidişi de pek suskun diildi ama dönüşü muhteşem olmasa bari :lepi:

çörek otu yağını duymamıştım onu nasıl yapıyosun
helva bende yiyorum

bir fincan sicak suya bir cay kasigi corek otu yagi damlatip iciyorum canim.
aman ebis duymasin. 3-4 damla diyodu da ben bir cay kasigi atiyorum, damla neyime yarar ayol.

hadi gozun aydin. cok ozlemissin belli.lülülülülülü

selamlaaaarr napıyonuuz bakiiimm
uniii gözün aydıııınn zemuszemus
benim de pazar anam geliyo pts işe başlıyom hofff mafoldumben

gözün aydın uniiiiiiiiiiiilülülülülülü:roflol:

saol wannacım kaydirigubbakcemile5
burcu gece yatarken humananın çayını iç üstüne de keçi sütü...yanında da tahin helvası ye...benim bile sütümü artırdıysa düşün siz nolursunuz :)) bi de dere otu çok işe yarıyo...ben de hemen kocişi arayıp incir siparişi vereyim :)

ohhhhh süt süt diye diye hamilelikte almadığımız kiloları emzirirken alıcaz :)
hoşben hamileliktede 24 kg almıştım kaydirigubbakcemile3

ayy canımm yaa kaç gündür aklımdasın...burda da göremeyince başladın sandım işe... yaa ben de iş bakmaya başladım geçen gün bi arkadaşımla konuştum bi yer var haber veririm görüşmeye gidersin dedi..iş ciddiye binince öyle fena oldum ki oturdum ağladım (( hem çalışmak istiyorum hem asyamdan ayrılamıyorum...ooofff ne kadar zormuş yaa mafoldumben

gözün aydın uniiiiiiiiiiiilülülülülülü:roflol:

saol canımmmm eyvahedigeldismile:roflol::roflol:

kız unii ne diceemm
kaynanan gelcek yaaa asyayla tanıştırırken bak asyacım kim gelmiş ninen gelmiş desene noooluuuurrr:Saruboceq::roflol:

canım humananın çayından günde 3 kere içiyorum 2 ayda 5 kutu bitirdim sen heap et bi ara hippinkini denedim tadı hoşuma gitmedi yine humanaya döndüm. tahin helvasına yeni başladım yemeye dere otunuda deniyim

ohhhhh süt süt diye diye hamilelikte almadığımız kiloları emzirirken alıcaz :)
hoşben hamileliktede 24 kg almıştım kaydirigubbakcemile3

aynen öyle canım yaa....bilmiyorumkismile

şöyle okkalı bi türk kahvesi çözer mi hacı bu işi ne dersin :roflol::roflol::roflol::içelim:

öncesinde mi sonrasında mı :kedi:

uniiiiiiii gözün aydın gııııııııı şimdi sütün fışkırır senin sevincinden haaaaaaaa keçiye meçiye ne hacettt sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay aynı dert bende de var bende ayın 23ünde işe başlıyorum aklıma geldikçe oturup ağlıyorum ben oğlumdan nasıl ayrılıcam diye. ama mecburen gidicem ilk hafta zor oluyomuş ama alışılıyomuş. ekonomik gelir %50 düşünce insan çalışmak zorunda kalıyo

mafoldumben off deme yaaa naası ayrılcaan berodan yaaa mafoldumben
ooff bilmiim valla dubaaam gözünün içine bakıyom yaa bi de uyanıp beni görünce gülücükler saçması yok mu mahvediyo yaaa benii :gitme:
dün arkadaşım gelmişti ben de yeni uyutmuştum bi bakıyım dedi yüzüne doğru eğildi bakıyo beroş da o sırada sıçramasınmı açtı gözleri baktı baktı beni göreedi tabi arkadaşı gördü tanıyamayınca içli içli bi başladı ağlamaya mafoldumben kuzum yaaaa inş. beni aramaz pts günüü
off yaa ciddeen çok zor allah yardımcımız olsuun

kız unii ne diceemm
kaynanan gelcek yaaa asyayla tanıştırırken bak asyacım kim gelmiş ninen gelmiş desene noooluuuurrr:Saruboceq::roflol:

puhahahahahahahahahahahaahahahahah :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen asyayı anasız mı bırakmak istin gıı allah korusun o karu bunu oracıkta öldürürrrrr cezada almas deli karuuuuuuu laelaelaelaelae

şöyle okkalı bi türk kahvesi çözer mi hacı bu işi ne dersin :roflol::roflol::roflol::içelim:
bi türk kahvesi yeter mi bilmiyimm :umursamaz: ama hem gelmeden önce heöde geldikten soora şölee bi hafta boyuncaa hergün bi kahve kanımca işe yarayabülüü :lepi:
öncesinde mi sonrasında mı :kedi:

hem öncesinde hem soorasındaa :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…