2009 Kasm Anneleri

çalışmak istemiyorum ama para kazanmak istiorum annıyomusunuz beni sempatiksalakcinni
heee anlıyom bacımm olumunekankayizsmile
gir canım sen kpss zaten tee yaza hem o iki yıl geçerli oluyo sen gir elinde bulunsun sora hiç olmadık güzel bi imkan olur pişman olursun girmedim deyu vereliniortak

giriyim dimi nanCADIARZU zatii bi pokta yapamam yaa en azından aklımda kalmasın a.s bağa bak nan iyi bi puan alırsam beni yanında işe aldırırsın dimi sempatiksalakcinni

ayyy ilk hafta zor geçcek annem de önceden gelemedi yaa çok zor olcaak mafoldumben

annee miiii akannehir
pufff manyak mı bunnar yaaa benim kaygana da eltime sana anne demesin yenge desin demişmiş akannehir
mafoldumben mafoldumben
çalışmak istemiyorum ama para kazanmak istiorum annıyomusunuz beni sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol:
ama ben çalışmak da istiim bebeğim de gelse istiim :roflol:

harikasın yaaaaaaaaaa aklinialirimsmile
ya uniiiiiiii sen iş miş arıyondaaa asyaya nunuş mu bakacuk lan sen çalışırsann :1shok:
eğer o bakcaksa delilik etme falla kızın sana nene der ona ana habarin olaaaaaaaa delikafadulden

heee anlıyom bacımm olumunekankayizsmile

giriyim dimi nanCADIARZU zatii bi pokta yapamam yaa en azından aklımda kalmasın a.s bağa bak nan iyi bi puan alırsam beni yanında işe aldırırsın dimi sempatiksalakcinni

aaaaaaaaaayyyyyyyyy aynı yerde çalıştımızı hayal bile edemim nan hacıııııııı delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aynen ölee oluurr delikafadulden
ne bicim moral veriyon nan.:mymeka:
dost acı söyler olumunekankayizsmile hem hangi söz onu teselli eder kii :umursamaz:
aaaaaaaaaayyyyyyyyy aynı yerde çalıştımızı hayal bile edemim nan hacıııııııı delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben hayal ediyom hacıııııııı delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

elektrikli pompam gelmiş gidem de kaynatıp deniyeem
cerenimoom bi de şu arzum bebbe sterilizatör, ısıtıcı ve buharlı pişirici deyü bişe var ya ondan aldıımm
bebek marketten

canım yaa benim annem ilk başta hep bendeydi...sonra da haftada bi iki gün geliyo gene de yabancılıyo mafoldumben

yuhhh yaaa yenge nerden çıkmışşşş akannehir

ayyy biliyorum canım yaaa... annem dünyanın bi ucunda oturuyo nunuş dibimde mafoldumben annem baksa bizde kalması gerekicek öyle de nereye kadar ( bi de bu deli bu kadar yakındayken sen bakma annem bakıcak desem kıyamet kopar... işin içinden çıkamıyorum zaten... ama eminim onu benden çok sevsin diye yapmadığını bırakmaz kaydirigubbakcemile

elektrikli pompam gelmiş gidem de kaynatıp deniyeem
cerenimoom bi de şu arzum bebbe sterilizatör, ısıtıcı ve buharlı pişirici deyü bişe var ya ondan aldıımm
bebek marketten
sizin çalışmanız şart şekerim
ziraa sizin alışverişlerinize para dayanmazeyvahedigeldismile
tubişş bizim bebemiz yay bu bize göre deilll sempatiksalakcinni

hee bizde kasımın minik yaylarını istiyoss :enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile5 anlaştık o zman vereliniortak ama noolur ilk gördüğünde dediğim gibi yappp noooooooolllllllurrrrr yalvarıyoruuummm :Saruboceq:

kesinnn yapıcammmmm :roflol::roflol::roflol:

ben deeeeeeeeeeeee delikafaduldendelikafadulden

hee var bizim çay ocaklarında
oraya koyacuumm :lepi:

kız dikkat et biri içmesin :roflol: koca heriflerin süt annesi olma :roflol::roflol::roflol:

al bi felaket tellali daha.
kizim insan icine kariscak kadin. medeniyete gircek.
zamanlada aliscak, niye bu kadar uzulmusum diycek, tecrubeyle sabit.

oglusda aylarca agladim ama noldu, buyudu gitti iste. simdi kizda uzulurum ama ilkinde oldugu kadar degil.

uzulmeyin, aksamlari eve gittiginizde bol bol kaliteli zaman gecirin.zemuszemus

canim, annen bakamiycaksa guvenilir bi krese ver.
ben oglusu kresde buyuttum, gayette memnun kaldim.
simdi bakici tutayim, oglusada kapi acsin diyorum ama aklimin %90'i kres diyo.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…