heee anlıyom bacımm olumunekankayizsmileçalışmak istemiyorum ama para kazanmak istiorum annıyomusunuz beni sempatiksalakcinni
gir canım sen kpss zaten tee yaza hem o iki yıl geçerli oluyo sen gir elinde bulunsun sora hiç olmadık güzel bi imkan olur pişman olursun girmedim deyu vereliniortak
ayyy ilk hafta zor geçcek annem de önceden gelemedi yaa çok zor olcaak mafoldumbenselo valla gamlı baykuş gibi olacuk biras ama geçen hafta içi bi gün işe gitmek zorunda kaldım yapmam gereken işlemler vardı 5 saat falan kaldım emzirdim süt bıraktım gittim annemde kaldı minnoşum acıkınca yedirmiş falan ilk ağlamamıış ama sora feryat kıyamet ay kadın aradı hadi gel bu durmi deyi allam metrobüsün üst geçidinden firlidim nerdese nası koştum eve bilemedim gıı bi geldim emzirem dedim anam dedi tok emmedi ama göğsüme yatırdım annecim ben geldim canım falan deye severken minişim iç çeke çeke uyudu yaaa bende ağladım sora ayy bilmim ya nası ayrılacukk bunnardan hofffffff
ben şimdi 1 yaşta ayrılcam ya eminim o zaman daha da zor olcak birbirimise iice alışmış olcas ayy ama bi yandan evde de durmim diom iki ucu boklu deeenek yaaaaaaaa alsanaalsanasmile
annee miiii akannehir:lepi::roflol::roflol:
zaten tutturmuş babaanne demicekmiş nunu dicekmiş..adı nurhan ya... nunu dicektim dilim sürçtü derim :lepi:sırnaşık şeylaelaelaelaelae
gerçi nunuya razıyım ben önceden bana da anne desin diyodu akannehir:mymeka:
mafoldumben mafoldumbenslm kızlarrrrrrr benımde sütüm azaldı :çok üzgünüm: işe başlamak çok zor evet bunu en ıyı ben bilirim en erken ben başladım ama bu duyguyu her sabah hissedeceksınız 2 aylıkken bıraksanızda 1 yaşında bıraksanızda ayrılmak işe gelmekçok zor oluyo tamda sabahları keyifli oluyorlar bende oglumu çooook özlüyorum akşamları uyuyor olsa bile dayanamıyorum kucama alıyorum kucamda uyusun onu hissetmek için.
uyansada sevsem diye uyandırmaya çalısıyom
çalışmak istemiyorum ama para kazanmak istiorum annıyomusunuz beni sempatiksalakcinni
nunu mu :roflol: nunu ne lan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ayy senin bu kaynana beni öldürcek hee ne kompleksli karı yaaa :roflol:
sende yanlızken asyaya nene diye öğret kayananada napıyım nunuyu söleyemiyo nene diyo dee sositososito
mafoldumben off deme yaaa naası ayrılcaan berodan yaaa mafoldumben
oldu bu iş :lepi::sm_cool:vereliniortak
heee anlıyom bacımm olumunekankayizsmile
giriyim dimi nanCADIARZU zatii bi pokta yapamam yaa en azından aklımda kalmasın a.s bağa bak nan iyi bi puan alırsam beni yanında işe aldırırsın dimi sempatiksalakcinni
ya işyerinde sağcaksın sütü selo da dolap mı var nerde saklican onu bacı bilmiyorumkismile
ne bicim moral veriyon nan.:mymeka:
aynen ölee oluurr delikafaduldenharikasın yaaaaaaaaaa aklinialirimsmile
ya uniiiiiiii sen iş miş arıyondaaa asyaya nunuş mu bakacuk lan sen çalışırsann :1shok:
eğer o bakcaksa delilik etme falla kızın sana nene der ona ana habarin olaaaaaaaa delikafadulden
dost acı söyler olumunekankayizsmile hem hangi söz onu teselli eder kii :umursamaz:ne bicim moral veriyon nan.:mymeka:
aaaaaaaaaayyyyyyyyy aynı yerde çalıştımızı hayal bile edemim nan hacıııııııı delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kasımın Minik Akrepleri
Güzel annelerim bir göz atar mısınız lütfen,hoşunuza gideceğini düşünüyorum a.s.
Kasımın Minik Akrepleri
Güzel annelerim bir göz atar mısınız lütfen,hoşunuza gideceğini düşünüyorum a.s.
ayyy ilk hafta zor geçcek annem de önceden gelemedi yaa çok zor olcaak mafoldumben
annee miiii akannehir
pufff manyak mı bunnar yaaa benim kaygana da eltime sana anne demesin yenge desin demişmiş akannehir
mafoldumben mafoldumben
:roflol: :roflol:
ama ben çalışmak da istiim bebeğim de gelse istiim :roflol:
harikasın yaaaaaaaaaa aklinialirimsmile
ya uniiiiiiii sen iş miş arıyondaaa asyaya nunuş mu bakacuk lan sen çalışırsann :1shok:
eğer o bakcaksa delilik etme falla kızın sana nene der ona ana habarin olaaaaaaaa delikafadulden
sizin çalışmanız şart şekerimelektrikli pompam gelmiş gidem de kaynatıp deniyeem
cerenimoom bi de şu arzum bebbe sterilizatör, ısıtıcı ve buharlı pişirici deyü bişe var ya ondan aldıımm
bebek marketten
tubişş bizim bebemiz yay bu bize göre deilll sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile5 anlaştık o zman vereliniortak ama noolur ilk gördüğünde dediğim gibi yappp noooooooolllllllurrrrr yalvarıyoruuummm :Saruboceq:
aaaaaaaaaayyyyyyyyy aynı yerde çalıştımızı hayal bile edemim nan hacıııııııı delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hee var bizim çay ocaklarında
oraya koyacuumm :lepi:
selo valla gamlı baykuş gibi olacuk biras ama geçen hafta içi bi gün işe gitmek zorunda kaldım yapmam gereken işlemler vardı 5 saat falan kaldım emzirdim süt bıraktım gittim annemde kaldı minnoşum acıkınca yedirmiş falan ilk ağlamamıış ama sora feryat kıyamet ay kadın aradı hadi gel bu durmi deyi allam metrobüsün üst geçidinden firlidim nerdese nası koştum eve bilemedim gıı bi geldim emzirem dedim anam dedi tok emmedi ama göğsüme yatırdım annecim ben geldim canım falan deye severken minişim iç çeke çeke uyudu yaaa bende ağladım sora ayy bilmim ya nası ayrılacukk bunnardan hofffffff
ben şimdi 1 yaşta ayrılcam ya eminim o zaman daha da zor olcak birbirimise iice alışmış olcas ayy ama bi yandan evde de durmim diom iki ucu boklu deeenek yaaaaaaaa alsanaalsanasmile
unicim allah kolaylık versimn sana nunu ile sempatiksalakcinni
ayyy biliyorum canım yaaa... annem dünyanın bi ucunda oturuyo nunuş dibimde mafoldumben annem baksa bizde kalması gerekicek öyle de nereye kadar( bi de bu deli bu kadar yakındayken sen bakma annem bakıcak desem kıyamet kopar... işin içinden çıkamıyorum zaten... ama eminim onu benden çok sevsin diye yapmadığını bırakmaz kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?