2009 Kasm Anneleri

sizin çalışmanız şart şekerim
ziraa sizin alışverişlerinize para dayanmazeyvahedigeldismile

hee bizde kasımın minik yaylarını istiyoss :enbuyukkk:
:roflol: :roflol: :roflol: benım düdüklü tencerem tefal onun buharda pişirme ayarı ver bırde ıcınde sebzelerı koymak ıcın sücgec gıbı kabı var onunla olmazmı oglum ıcın içibe suyu koycam ustune sebzelerı :lepi:
wanna bence de kreş daha güvenli vereliniortak

bebeklerı kres alıyor mu

kresler ticarethane oldugu icin daha guvenli canim.
ben en ufak birseyde tepelerine biniyodum.
ayrica dr. da oluyo genelde kreslerde, surekli kontrol ediliyolar.
bak hemen veresim geldi benim kizi.:roflol:

bursada neresi var cnm fiyatları nasıl
ben tekrar işe başlamayı düşünüyorumda
hamile kalınca ayrılmıştım ama ev kadınlığı bana göre diillll

bursada neresi var cnm fiyatları nasıl
ben tekrar işe başlamayı düşünüyorumda
hamile kalınca ayrılmıştım ama ev kadınlığı bana göre diillll

canim ben oglusu cekirgedeki sevgim'e vermistim. bursanin en eski kresidir. cokda memnun kalmistim.
su an fiyatlar ne kadar bilmiyorum ama 500den asagi degildir.:sinifsinif:

canim ben oglusu cekirgedeki sevgim'e vermistim. bursanin en eski kresidir. cokda memnun kalmistim.
su an fiyatlar ne kadar bilmiyorum ama 500den asagi degildir.:sinifsinif:

doğru tabi 500 den aşağı değildir
ya öyle oluncada çalışmanın anlamı kalmıyo maaşı kreşe verdikten sonra otur bebeni büyüt diyom :) amma zor bir karar

elektrikli pompam gelmiş gidem de kaynatıp deniyeem
cerenimoom bi de şu arzum bebbe sterilizatör, ısıtıcı ve buharlı pişirici deyü bişe var ya ondan aldıımm
bebek marketten

aaa link gönder kaydediiim
bide kullan bakalım memnun kalırsan bende alim hacım taa mı :lepi:

kızz bizim akraba var çocuk annesine aysel diy babaanneye anneee üstelikte kadın nunuş gibin psikopat falanda deel yaneeee çocuk hep onla zaman geçirdi için onu benimsemiş iice seninkini hayal bile edemiom falla kafayı yersin sen ben sağa sölim o kadın normal deel nannn

ayy bende bugun iice bizimkilerdeki baykuş cemile döndüm haa bizim bi rahmetli vardıı der gibi herkesin içini baydım sempatiksalakcinni ben mannak oldum ya milletide yapacam lülülülülülü

aaa link gönder kaydediiim
bide kullan bakalım memnun kalırsan bende alim hacım taa mı :lepi:
☞ Arzum Sterilizatör, Biberon ısıtıcı, Buharlı Pişirici : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
kullanam biii derim saa
ayy bende bugun iice bizimkilerdeki baykuş cemile döndüm haa bizim bi rahmetli vardıı der gibi herkesin içini baydım sempatiksalakcinni ben mannak oldum ya milletide yapacam lülülülülülü

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar hepınıze merhabalar görüşmeyeli umarım bebişlerinizde sizde ıyısınızdır
ya ben oğluma sünnet düşünürken geçen gece çok ağladı sağ kasığında şişlik oldu dr. gittik kasık fıtığı olabilir dedi yarın tekrar gıdıcez
bıde yumurtalıklarının bırı daha aşağıda onun ıçınde ayrı dr. gıdıcez
bu konularda bılgısı olan varmı kızlar:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…