kız dikkat et biri içmesin :roflol: koca heriflerin süt annesi olma :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: benım düdüklü tencerem tefal onun buharda pişirme ayarı ver bırde ıcınde sebzelerı koymak ıcın sücgec gıbı kabı var onunla olmazmı oglum ıcın içibe suyu koycam ustune sebzelerı :lepi:sizin çalışmanız şart şekerim
ziraa sizin alışverişlerinize para dayanmazeyvahedigeldismile
hee bizde kasımın minik yaylarını istiyoss :enbuyukkk:
wanna bence de kreş daha güvenli vereliniortak
bebeklerı kres alıyor mu
yay bebeklerimden ve güzel annelerinden özür dilerim.Nasıl atlamışım bilmiyorumkismile
a.s.
wanna bence de kreş daha güvenli vereliniortak
kresler ticarethane oldugu icin daha guvenli canim.
ben en ufak birseyde tepelerine biniyodum.
ayrica dr. da oluyo genelde kreslerde, surekli kontrol ediliyolar.
bak hemen veresim geldi benim kizi.:roflol:
bursada neresi var cnm fiyatları nasıl
ben tekrar işe başlamayı düşünüyorumda
hamile kalınca ayrılmıştım ama ev kadınlığı bana göre diillll
canim ben oglusu cekirgedeki sevgim'e vermistim. bursanin en eski kresidir. cokda memnun kalmistim.
su an fiyatlar ne kadar bilmiyorum ama 500den asagi degildir.:sinifsinif:
doğru tabi 500 den aşağı değildir
ya öyle oluncada çalışmanın anlamı kalmıyo maaşı kreşe verdikten sonra otur bebeni büyüt diyom :) amma zor bir karar
elektrikli pompam gelmiş gidem de kaynatıp deniyeem
cerenimoom bi de şu arzum bebbe sterilizatör, ısıtıcı ve buharlı pişirici deyü bişe var ya ondan aldıımm
bebek marketten
ayyy biliyorum canım yaaa... annem dünyanın bi ucunda oturuyo nunuş dibimde mafoldumben annem baksa bizde kalması gerekicek öyle de nereye kadar( bi de bu deli bu kadar yakındayken sen bakma annem bakıcak desem kıyamet kopar... işin içinden çıkamıyorum zaten... ama eminim onu benden çok sevsin diye yapmadığını bırakmaz kaydirigubbakcemile
☞ Arzum Sterilizatör, Biberon ısıtıcı, Buharlı Pişirici : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstilaaa link gönder kaydediiim
bide kullan bakalım memnun kalırsan bende alim hacım taa mı :lepi:
ayy bende bugun iice bizimkilerdeki baykuş cemile döndüm haa bizim bi rahmetli vardıı der gibi herkesin içini baydım sempatiksalakcinni ben mannak oldum ya milletide yapacam lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?