2009 Kasm Anneleri

biri asagida derken tam olarak anlamadim ama benim oglumun sag yumurtaligi yerine inmemisti, 2 yasini doldurmadan ameliyat ettirdik. mutlaka bi cozumu vardir, uzulme canim.

ya bir şey soracam bebelerinizi kaç saatte bir emziriyonuz bir kaç dak.wannw sen demiştin 10 anca emmiyo kaç saatte bir emiyo ya benim kız emmiyo mammada yemiyo gündüz uykudayken verince anca 3 dak bazen 5 dak anca emmiyo yeter mi acaba çok üzülüyom çok

gündüz 2-3 saatte bır emzırıyorum benımkıde 10 dakka anca emıyo geçen ay daha uzun süre emıyodu canım
senın bebeğinde öyle yada böyle karnını doyuruyodur aç kalsa hıç susturamazsın

yanlış anlamadıysam inmemiş testis dedı dr.
sağ yumurtası bıraz daha aşağıda duruyo eşit değil yani

bizimkide inmemis testisti iste.
cok arastirmistim zamaninda. 2 yasindan once yaptirmak gerekiyomus ameliyat, yoksa yumurtalik deforme oluyormus.

ben 2 saatte bir emziriyorum canim. dedigim gibi 10dk ya emiyo yada emmiyo. bu aralar 5dk sonra oynamaya basladi memeyle.

hergun hemen hemen ayni saatlerde emzirmeye calisiyorum ben.

bide yetiyodur mutlaka aldigi kadari. sonucta her bebegin ihtiyaci farkli.

niluferin dedigi gibi ac olsa hic susturamazsin.

ac diyosun peki uyudugu zaman ne kadar uyuyo mesela?

evet canim, urolojiye gitmeniz gerekiyo. biz cocuk urolojiye degilde normal bir urologa gitmistik, tanidikti zaten.

arada sunnette yaptirdik biz. ikisi bir arada olunca biraz zaman aldi iyilesmemiz ama ertesi gun ayaktaydi benim oglum. bizim sandigimizdan daha guclu bu yavrular hic korkma. gelismelerden haber et ama.

canım senin oğlundada bebeklıkten mı vardı yanı ağrısı falanmı oldu

bide yetiyodur mutlaka aldigi kadari. sonucta her bebegin ihtiyaci farkli.

niluferin dedigi gibi ac olsa hic susturamazsin.

ac diyosun peki uyudugu zaman ne kadar uyuyo mesela?

canım sabah 9 uyanıyo 11 gibi uyyor 1 saat.1 de uyuyor 4 kadar arada uyanıyo beş dak falan yine bir saat uyanık kalıyo akşam 6 ya kadar

sütümü sağdım emmeden hiç bişe çıkmadı yaaa bilmiyorumkismile
emzirdim o zaman emdi eccük ama onu da kustu akannehir
yaa işyerinde hiç çıkmazsa süt netcem beeen mafoldumben

sütümü sağdım emmeden hiç bişe çıkmadı yaaa bilmiyorumkismile
emzirdim o zaman emdi eccük ama onu da kustu akannehir
yaa işyerinde hiç çıkmazsa süt netcem beeen mafoldumben

ben bazen hile yapiyorum.
memeyi Naz'a veriyorum, cekerken sut geldigini anladigim anda agzindan alip pompayla sagiyorum.kaydirigubbakcemile3

bide sabah kalkar kalkmaz sag. beraya kalmaz diye korkma. cekince geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…