ayy cnm ya ben ana kucağına hiç güvenemiorum oturuo gibime gelio..sen bel kısmını destekliomusun
Evet ya ne gÜsel hİÇte sesİ soluĞu Çıkmıo ne gaz ne bİŞey :))
bebek bakimini dizilerde ne kolay gosteriyolar ya.
yaprak dokumunde fikret bebegi emzirdi, sevdi, yataga koydu. isigi sondurup cikti.
o bebede hemen uyudu.kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evde bebek var bebeği 2 bölümde bi anca görüyoss peh peehh biz neden acabaaa her daaka yapışık durumdayıs atmaca şeyler insanları nası yanlış yönlendiriolar laelaelaelaelae
cerinnnn, yuksek yuksek tepelere ev kurmasinlarrrr...laelaelaelaelae
Anne sütü ve emzirme deyince sarımsaktan bahsetmeden olmaz. Sarımsak, bebeğinizin iştahını açmasının yanında güvenle kullanabileceğiniz iyi bir antibiyotiktir. Bebeğinizi emzirmeden 1 saat önce 1-2 diş sarımsak yerseniz, bebeğiniz memeyi daha iştahla kapacak, daha uzun süre emerek daha fazla süt içmiş olacaktır. Doğal bir antibiyotik olan sarımsak meme başında oluşan çatlaklar için de faydalıdır.
al bi baykuş cemil versiyonu dahaaaa guclubacismileguclubacismileguclubacismile
Anne sütü ve emzirme deyince sarımsaktan bahsetmeden olmaz. Sarımsak, bebeğinizin iştahını açmasının yanında güvenle kullanabileceğiniz iyi bir antibiyotiktir. Bebeğinizi emzirmeden 1 saat önce 1-2 diş sarımsak yerseniz, bebeğiniz memeyi daha iştahla kapacak, daha uzun süre emerek daha fazla süt içmiş olacaktır. Doğal bir antibiyotik olan sarımsak meme başında oluşan çatlaklar için de faydalıdır.
kiz zeytunnnnn, hani 15-20dk emince uyanmiycakti.
dun gece tam 20dk emdi uyuturken ama 10dk sonra uyandi. 1 saat daha ugrastim uyutucam diye.
at kizim o kitabi.klava:
bu arada gelde yapim sana incirli kek canim.opuyorumnanaktan
kenyacım aynı dakka içinde nasıl yazmışızkaydirigubbakcemile3
saniyeylen benden önce davranmışsınalsanaalsanasmile
delırecem uyumuyo ya
ses cıkartıp duruyo
bugun zaten hıc uyumadı
ay yorululdum ya ımdat emdı edmı karnı agrıyo sımdı de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?