2009 Kasm Anneleri

bebek bakimini dizilerde ne kolay gosteriyolar ya.
yaprak dokumunde fikret bebegi emzirdi, sevdi, yataga koydu. isigi sondurup cikti.
o bebede hemen uyudu.kafamçokkarıştı

bebek bakimini dizilerde ne kolay gosteriyolar ya.
yaprak dokumunde fikret bebegi emzirdi, sevdi, yataga koydu. isigi sondurup cikti.
o bebede hemen uyudu.kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evde bebek var bebeği 2 bölümde bi anca görüyoss peh peehh biz neden acabaaa her daaka yapışık durumdayıs atmaca şeyler insanları nası yanlış yönlendiriolar laelaelaelaelae

cerinnnn, yuksek yuksek tepelere ev kurmasinlarrrr...laelaelaelaelae

Anne sütü ve emzirme deyince sarımsaktan bahsetmeden olmaz. Sarımsak, bebeğinizin iştahını açmasının yanında güvenle kullanabileceğiniz iyi bir antibiyotiktir. Bebeğinizi emzirmeden 1 saat önce 1-2 diş sarımsak yerseniz, bebeğiniz memeyi daha iştahla kapacak, daha uzun süre emerek daha fazla süt içmiş olacaktır. Doğal bir antibiyotik olan sarımsak meme başında oluşan çatlaklar için de faydalıdır.

bunu gecen bende okudum ama kokuyo napicaz acaba.kaydirigubbakcemile3

al bi baykuş cemil versiyonu dahaaaa guclubacismileguclubacismileguclubacismile

:roflol::roflol::roflol:

vereliniortakama sarımsak da gaz yapıy diyolarkafamçokkarıştı

kiz zeytunnnnn, hani 15-20dk emince uyanmiycakti.
dun gece tam 20dk emdi uyuturken ama 10dk sonra uyandi. 1 saat daha ugrastim uyutucam diye.

at kizim o kitabi.klava:

bu arada gelde yapim sana incirli kek canim.opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:
kızım napım ilk defa verdin naza 20 dk süt tadı öle bi tatlı geldiki uyandı tekrar emmek için :mymeka:tadı damağında kalmış dimekkkaydirigubbakcemile3
o kadar basınç yaptıki gazı gelmiştir belkim gızzzkafamçokkarıştı

nere gittiniz be aaaa
ben geldim gecmişi okuyayım derken herkes g,tmiş
wannam takılımıyorum artık yemek adı falan eşim özdilekte ya aldırıyorum özendiğim seyleri önemli deil benim için sıkılmanıza kendinizi kısıtlamınıza gerek yok o dayanamıcam bi yemek adıydı ondan o gün konustum o yemekle ilgili gecmişim var cünkü
burda süt yapan seylerden bahsetmeye takılmıyorum hem ben
yararlı olmak var birde ballandıra ballandıra anlatmak var :)

delırecem uyumuyo ya
ses cıkartıp duruyo
bugun zaten hıc uyumadı
ay yorululdum ya ımdat emdı edmı karnı agrıyo sımdı de

ben uyuttum hele şükür
bu gün benim oğlumda doğru düzgün uyumamıştı ama sonunda başardım zemuszemus
yalnız öyle bi emdiki 2 saat değil anca 3 saat sonra uyanır

delırecem uyumuyo ya
ses cıkartıp duruyo
bugun zaten hıc uyumadı
ay yorululdum ya ımdat emdı edmı karnı agrıyo sımdı de

canım bu sıpalar bazen uyumamakta direniyoya çıldırtılyolar insanı....hepimiz aynıyız.....
benim kide gündüz uyumadı dogru düzgün en fazla 1.5 saat felan ama akşama banyo yaptırrdım iyice bayıldı memeyi 5 dk emdi bayıldı bakalım uyuyo ne zaman cırlar.....fisfisfis

bende yatayım bari kocişte yattı akşam çok geç geldi sabaha karşı 5,5 ta 9 da tekrar gitti işe anca uyanabildi zaten gripli iyice adamın pili bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…