2009 Kasm Anneleri

günaydın nagi
ben çok üzüldüm yaaaaaa
1 kilodan fazla alan bebe 500 gr almış
niye yaaaaa
evet az emiyo zorlaq veriyom falan ama genede çok taktım kafaya

cnm haklısın üzülmekte ama bununda zararı sana boşver sağlığı yerindemi gerisi boş
çok tombiklikte ii değil sonra obez oluyolar
bak bizde 3 gündür kusuyoruz kendi kendimi yedip bitiriyorum ama iiileşmiyo yani bizim üzülmemizin çocuklarıımıza faydası değil zararı var sabır ve metanet cnm

selam kıslar
darksea canım noldu işe mi başladın sen dakikaları sayısun
nagi kıs ne iş yapıyodun sen adrenalin felan diyosun

kalbim pıt pıt çarpıyo ya. az kaldı. oğluşuma gidicem.
ya bide işteyken yemek te problem. sen kahvaltı nasıl yapıyon. ara öğün filan alıyon mu yanına

anaaam hakkaten çok heyacanlı bi iş gıı.
itfaiyeci bi arkadaşım vaar :lepi:
ne zaman dönmeyi düşünüyosun tekrar.

ya aslında iş potansiyeli çok ne zaman dönmek istesem dönebilirim
ama çok kararsızım oğluşum azıcık büyüsemi bide senelerdir annemlerle hep kısıtlı grşebildim bu yıl şöle uzunca anamda kalayım diyorum eşimde izin vermiyo bizden ayrı yapamazmış zaaar :)
kız itfaiyeci arkadaşının adı ne belkim tanırım

selam kızlar..nasılsınız dıloş uzulme canım duzelır hem uzuldugunde sutunde gıder..saglıgı ıyıyse gerısı boş hep aynıyız.
darksea allah yardımcın olsun gulum yaaa
benımde dun gecden berı huzursuz ınce gıydırmısım gece usudu herhalde ıyıce orttum ama
öksuruyo geceden berı bugun dr gıdıcez esım bugun gıdıyo kaldı bı gın daha
öksurdukce ıcın ezılıyo ya

adı nagieymen bilmem tanırmısın:roflol:

sağol canım.
geçmiş olsun kuzuya. ay benimkide gece üstünü açmış.
inş. hastalanmamıştır eyvahedigeldismile
sabah göremedimki hastalandığını da anliyim

itfaiyeciyim şekerim :lepi:

neynnnnnnnnn ciddimisin kıs haketende çok ekşinlı bir iş he anammmm :1ninca:

evet başladım canım.
çok zormuş be canım. seni şimdi daha iyi anlıyorum.

ah canım ahh başlarda zor oluyo alışmak ama bir kaç hafta gecınce mecbur bıraz daha alışıyosun

kalbim pıt pıt çarpıyo ya. az kaldı. oğluşuma gidicem.
ya bide işteyken yemek te problem. sen kahvaltı nasıl yapıyon. ara öğün filan alıyon mu yanına

canım falla ben sabah kahfaltı falan yapamıyorum evde kociş sandviç hazırlıyo meyve suyu sıkıyo onları atıyorum çantama bide çekmece bisküvi ıvır zıvır dolu meyve falan öle hallediyorum zaten benım burası fabrıka tabldot yemek cıkıyo öğlenleri

sağol canım.
geçmiş olsun kuzuya. ay benimkide gece üstünü açmış.
inş. hastalanmamıştır eyvahedigeldismile
sabah göremedimki hastalandığını da anliyim

ya nerden kapıyolar..öksürügü kuru sankı tukurugu bogazına kacınc genelde oksurutyo ama dr gıdıcem sımdı korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…