2009 Kasm Anneleri

sunways senin sıpada aynı benimki gibi tombişinteki maşaallah rabbim nazarlardan saklasın..... kaç kilo ogluşun....çooook tatlı bu sıpaların hepsiii.....kaydirigubbakcemile5Şeniz

ben uyuttum hele şükür
bu gün benim oğlumda doğru düzgün uyumamıştı ama sonunda başardım zemuszemus
yalnız öyle bi emdiki 2 saat değil anca 3 saat sonra uyanır
benımkı bu emmeye 7 de uyanmalı karnı sıstı rahatsız oldu.memeyı ogurerek bıraktı o kadar doldu karnı masallah.ama uyumadı besıgıne kodum emzıgı tıktım sesı kesıldı bakalım
dıdıgım gıbı benımkı pek yapmazdı boyle kaynanagıle gıttık ne zaman ona gıtsek yada o gelse oglumun newrı donuyo
kucagına aldıda cırpındı durdu oglum aldım kucagıma zor sakınlestı nedendır anlamıyorum ya

bende yatayım bari kocişte yattı akşam çok geç geldi sabaha karşı 5,5 ta 9 da tekrar gitti işe anca uyanabildi zaten gripli iyice adamın pili bitmiş
bende grıbım we cok zorlanıyorum tek basım a ya

sunways senin sıpada aynı benimki gibi tombişinteki maşaallah rabbim nazarlardan saklasın..... kaç kilo ogluşun....çooook tatlı bu sıpaların hepsiii.....kaydirigubbakcemile5Şeniz

sagol canımcım.tombiş bıde boyu cok uzun masallah dayısı gıbı.ıkı aylıkken 6.130 gr dı boyuda 63 bucuktu canım senınkı

canım üşütmüştür o ondandır rezene yada ihlamur ver olmassa rahatlatır ben arada huysuzlanınca veriyorum.. gerçi bizim bura çoook sıcak o yüzden galiba gaz problemimiz çok olmadı bence türkiyede veletler üşüdüğü içinde çoook gazlanıyooo olabilir çünkü başka arkadaşımda dogum yaptı onunda gaz problemi olmadı......

ay bılmıyom bacım
ew sıcak ayaklarda ıkı kat patık
delırcem ya..gazdan zıyade cok emıyo ondan rahatsızlanıyo
neyse dalmıs bende yatayım cok uyukum war 7 de zıplar sıpa bende rezene werıyomda bugun wermedım yarın yıne werırım ıyı geceler canımcımolumunekankayizsmile

iyi geceler canım benimkilerde ikiside sızdı babalı oglanlı veled uyansın emzirem bende yatam gerçi burda daha erken 23:00 civarı......boshayallersmile

güüünaydınnn
tükanı bugun ben açam barik sempatiksalakcinni
babacım kafaltıya gelio minnoşum zaban köründe uyandı her zamanki gibi şimdi onu uyutmaya çalışıyom
kafaltıdan sora hastaneye ditces özgüşümün kalça usg si yapılcak ordanda doktora 3.ay kontrolu yapılıp rotanın 2.dozu vurulucik ee babişle bi yemek yerik belkim aşama anca dönerün heralll
anacım yok ya bizde babişlen kendimizi sukaklara vurak barikk olumunekankayizsmile

herkes bebeğiyle uğraşıyo ne güzel.
ne büyük bi nimetmiş işe beşlayınca anladım. mis kokulumu ben değilde şimdi bir başkası doyuruyo uyutuyo. mafoldumben

nbr kızlar
dün dr gitttim((
oğlum 1 ayda sadce 500 gr almış
dr sınır dedi anne sütüne devam dedi
niye bu kadar az aldı çok üzüldüm

nbr kızlar
dün dr gitttim((
oğlum 1 ayda sadce 500 gr almış
dr sınır dedi anne sütüne devam dedi
niye bu kadar az aldı çok üzüldüm

meraba dilmuh. benimkide bu ay 500 alsa inan şükredecem.
niye böyle olmaya başladı bende anlamış değilimbilmiyorumkismile :gitme:

buarada ben işteyim. benim yerime oğluna sarılıp öpsene bi

çook özledim ya ben oğlumu :çok üzgünüm:

meraba dilmuh. benimkide bu ay 500 alsa inan şükredecem.
niye böyle olmaya başladı bende anlamış değilimbilmiyorumkismile :gitme:

çok üzüldüm yaaaaaaa
niye bu kadar düştüki
ayda 1 kilodan fazla alırdı bu ay 500 gr
offffff az "olan sütüm üzüntüden hepten gitti

günaydın bacılar
çocuklar az kilo aldı diye üzülmeyin bu ay geçiş dönemi falan mıdır nedir herkesin bebesi az emiyo

günaydın nagi
ben çok üzüldüm yaaaaaa
1 kilodan fazla alan bebe 500 gr almış
niye yaaaaa
evet az emiyo zorlaq veriyom falan ama genede çok taktım kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…