benımkı bu emmeye 7 de uyanmalı karnı sıstı rahatsız oldu.memeyı ogurerek bıraktı o kadar doldu karnı masallah.ama uyumadı besıgıne kodum emzıgı tıktım sesı kesıldı bakalımben uyuttum hele şükür
bu gün benim oğlumda doğru düzgün uyumamıştı ama sonunda başardım zemuszemus
yalnız öyle bi emdiki 2 saat değil anca 3 saat sonra uyanır
dıdıgım gıbı benımkı pek yapmazdı boyle kaynanagıle gıttık ne zaman ona gıtsek yada o gelse oglumun newrı donuyocanım bu sıpalar bazen uyumamakta direniyoya çıldırtılyolar insanı....hepimiz aynıyız.....
benim kide gündüz uyumadı dogru düzgün en fazla 1.5 saat felan ama akşama banyo yaptırrdım iyice bayıldı memeyi 5 dk emdi bayıldı bakalım uyuyo ne zaman cırlar.....fisfisfis
bende grıbım we cok zorlanıyorum tek basım a yabende yatayım bari kocişte yattı akşam çok geç geldi sabaha karşı 5,5 ta 9 da tekrar gitti işe anca uyanabildi zaten gripli iyice adamın pili bitmiş
sunways senin sıpada aynı benimki gibi tombişinteki maşaallah rabbim nazarlardan saklasın..... kaç kilo ogluşun....çooook tatlı bu sıpaların hepsiii.....kaydirigubbakcemile5Şeniz
benımkı bu emmeye 7 de uyanmalı karnı sıstı rahatsız oldu.memeyı ogurerek bıraktı o kadar doldu karnı masallah.ama uyumadı besıgıne kodum emzıgı tıktım sesı kesıldı bakalım
dıdıgım gıbı benımkı pek yapmazdı boyle kaynanagıle gıttık ne zaman ona gıtsek yada o gelse oglumun newrı donuyo
kucagına aldıda cırpındı durdu oglum aldım kucagıma zor sakınlestı nedendır anlamıyorum ya
bende grıbım we cok zorlanıyorum tek basım a ya
sagol canımcım.tombiş bıde boyu cok uzun masallah dayısı gıbı.ıkı aylıkken 6.130 gr dı boyuda 63 bucuktu canım senınkı
canım üşütmüştür o ondandır rezene yada ihlamur ver olmassa rahatlatır ben arada huysuzlanınca veriyorum.. gerçi bizim bura çoook sıcak o yüzden galiba gaz problemimiz çok olmadı bence türkiyede veletler üşüdüğü içinde çoook gazlanıyooo olabilir çünkü başka arkadaşımda dogum yaptı onunda gaz problemi olmadı......
rekor benim velette galiba kasım bebeklerinde beniim velette iki aylıkken 6500 gr boyuda 59 cm idi. gerçi bizimde babamız uzun......
ay bılmıyom bacım
ew sıcak ayaklarda ıkı kat patık
delırcem ya..gazdan zıyade cok emıyo ondan rahatsızlanıyo
neyse dalmıs bende yatayım cok uyukum war 7 de zıplar sıpa bende rezene werıyomda bugun wermedım yarın yıne werırım ıyı geceler canımcımolumunekankayizsmile
nbr kızlar
dün dr gitttim((
oğlum 1 ayda sadce 500 gr almış
dr sınır dedi anne sütüne devam dedi
niye bu kadar az aldı çok üzüldüm
meraba dilmuh. benimkide bu ay 500 alsa inan şükredecem.
niye böyle olmaya başladı bende anlamış değilimbilmiyorumkismile :gitme:
buarada ben işteyim. benim yerime oğluna sarılıp öpsene bi
çook özledim ya ben oğlumu :çok üzgünüm:
ayyyyyyyy canım üzülme onun geleceği için çalışıyosun keyiften değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?