sağol canım.
geçmiş olsun kuzuya. ay benimkide gece üstünü açmış.
inş. hastalanmamıştır eyvahedigeldismile
sabah göremedimki hastalandığını da anliyim
neynnnnnnnnn ciddimisin kıs haketende çok ekşinlı bir iş he anammmm :1ninca:
ah canım ahh başlarda zor oluyo alışmak ama bir kaç hafta gecınce mecbur bıraz daha alışıyosun
canım falla ben sabah kahfaltı falan yapamıyorum evde kociş sandviç hazırlıyo meyve suyu sıkıyo onları atıyorum çantama bide çekmece bisküvi ıvır zıvır dolu meyve falan öle hallediyorum zaten benım burası fabrıka tabldot yemek cıkıyo öğlenleri
yawww bu kasım anaları amma pimpirikli olduk ne olcak bizim bu panik hallerimiz :sm_confused:
sunwayscim çok geçmiş olsun inş bişeyi yoktur
günaydın nagi
ben çok üzüldüm yaaaaaa
1 kilodan fazla alan bebe 500 gr almış
niye yaaaaa
evet az emiyo zorlaq veriyom falan ama genede çok taktım kafaya
ne bereket ne bereket gazlar bereketlendi kız hakkaten kaydirigubbakcemile3
yaa bize dr rotanın 2. dozu 4. ayda dedi kontrole de o zaman gelin dedi 3. ayda kontrol montrol yok ama herkeş gidiyooo
hem ben nerden anlıcam beroş normal kilo aldımı yaaa sankim almamış gibi geliyo bana
ne bereket ne bereket gazlar bereketlendi kız hakkaten kaydirigubbakcemile3
yaa bize dr rotanın 2. dozu 4. ayda dedi kontrole de o zaman gelin dedi 3. ayda kontrol montrol yok ama herkeş gidiyooo
hem ben nerden anlıcam beroş normal kilo aldımı yaaa sankim almamış gibi geliyo bana
diloşum üzülme kilo alımı zamanla yavaşlayacak zaten hep aynı kiloyu almazlar ki bak berrada 15 günde 400 gr alırken bu ayki 15 günümüzde sadece 270 gr almış çarşamba gün boyu ağladım kızım iki gün hiç bir şey içerememiştim kendi sütümü almıyordu nede mama şimdi biraz biraz anca 24 saatte toplasan 250 ccsütüm ve mama yiyo 250 cc bebek tok olur mu kızımın iştahı kapandı şu amip ilettinden dolayı
dünüürrrrrrrrr ne üzülüyosun bacim senyaa.. bak döverim üzülüp sütün kesilicek.. ondan sonra o 500grmida aldiramican oglusumaklava:
bu aydan sonra kilo alimi azaliyormus zaten..hem yagiz ilk aylar cok iyi gidiyordu.. benim kizim 6haftalikken 4100dü cok az almisti hem sagligini kiloya baglamayin.. herkesin gelisimi farklidir.
3 saatte bir 100-120 içerlermiş canımmsağlık ocağına götür kız kartanesişimdi sen işe başlayacan ya annen günde kaç öğün senin sütünü verecek ve kaç cc vereceksiniz benim kız emmiyo ya ne ölçüde vereceğimi bilmiyom ne kadar süt verem
off ayneennn gazı olanlarınki bitti olmayanlarınki başladıaynen yaa sütte içmiyorum ama bikac gundur misafirim geldi bulgur yedim sanırım ondan oldu kıvranıyo resmen uyuyamıyo hiç boyle olmamıstı yaa bende bi sorun olmadıkca gitmicem doktora bu ay
banada kilo almadı gibi gelio inş. alıyolardır yaa
3 saatte bir 100-120 içerlermiş canımm
off ayneennn gazı olanlarınki bitti olmayanlarınki başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?