slm kızlar az bişey gelip bakiim dedim herkesler nasılll
bir haftadır teuzemdeydik ile gittiydik
dr a da gittik kontrole oğluş çok ii kilo almıi dr çok şaşırdı ay bi sevindim ki anlatamammm 5600 olmuş boy da 3 cm uzamış rotavirüsü yaptık bugün de sağlık ocağındaydık
annemler bizde pzt gitçekler çok kalamıcam o yüzden
sizi çok özledim ben
oy maşallahh ipeğimize çok sevındım yaaaaısırganı bende duydum ısırgan cayı aldım bakalım içiyorumbugün tohtora gittik
dr değiştirdik şimdi özel muayeneye götürüyom
6 kilo
60.5 boyumuz çıktı
tam standartlarda dedi bi çizelgeyle bilgisayarından verileri girip gösterdi:lepi:
süt için sıkıntı olursa ısırgan otu çok iyi gelir dedi kaynat iç dedi
gaz olayı içinde fasülye mercimek yeee hiç bişey olmaz sadece sende kabızlık sorunu olacak şeyler yeme dedi
muz ve pirinç pilavı yasak dedi
onun yerine kepekli bulgur yi dedi
kendin de activ yoğurtlar varya ondan gün de 1 tane ye göreceksin kızında rahat kaka yapcak didi deneycem bakalım
kayısı erik ye yada komp.tüket falan işte
devit 3 vermeye başla dedi kış ayı güneş yok
ama yaz olsaydı önem arzetmiyo dedi herşeyin doğalından yana
şimdilik iyi görünüy bakalım ne zmn bozcekkkaydirigubbakcemile3
çok çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda atlatır.ama sende üzülme o da anlar üzülür sev bol bol.buda gececek inşşşoglumu dr göturduk...bronsıt baslangıcı dedı agladım uzuntuden,nası oksuruyo bu sabahtan berı..
antıbıyotık werdı.o kadar koru kolla sonuca bak yasenağlama
canım gecmışer bakam dedım gitmişsin hemen..iyiyiz canım napım bi yandan sağıyorum şimdi göğsümü poyrazda ana kucağında naz yapıyo kucak istiyo.inş yoluna gircek aylıncım anam dün kıtap geldı.bu çoçukla kaç günde bıter bılmıyorum ama hoşuma gitti kıtap...meleğim nasıl gidiyo tatlım
poyrazım ne yapıyoŞeniz
canım ya bişiler ye ağrı kesici iç olmazsa..benım koçişte gece 2 gelcekoyyyyyy sabahtan beri başım ağrıyo açım
kocişte gece 12 de gelcek((((((
allam kızım patlıcak gazdan
yarın 3 ayı dolduruyoz onun şerefine heraldeee
allam kızım patlıcak gazdan
yarın 3 ayı dolduruyoz onun şerefine heraldeee
slm kızlar ben geldim malesef oğluşum uyudu
ne etcem ben şimdi geç uyucak
burada kaygana teşrif etti kayınpederin yanında gelmiş
bende oğlumu verdim dedesine uzanmıyo bile çocuğa
ya bazen üşütmekten de oluy galba bizimde baya gaz sorunumuz yoktu diydim dün yine azdı allahtajn bugün iyi
inşallah bitecek cnm ya dr bi 15 gün daha dedi bişerycik kalmıyacak 15 gün daha sabredecem bendeakannehir
niyeki saaha bağlamıyomu bu saatte uyuyuncaa
meleğim şekercik hoşgeldiniz
valla kalın giydirdim bugün baya üşüttü heralde dünn kusuyodu çünküüü
bu arada tracyden para isticem nan sayemde kaç kişi aldı kaydirigubbakcemile2 ama kadın gitmiş kaydirigubbakcemile3
zeytiiiiiiiiin bişey sorcam
sen düşük bel kot giymişin ya face de baktımda
dikişlere bi sorun yapmaz dimi ben korkuyomda
ben hala eski kotlarıma giremıyorum.2 gün önce bebeği yarım saat bırakıp anneme siyah kot aldım.Allahım şu kıloları versem yaza kadar çok var çokkk...
dılmuhcum ya korseyı hergün takıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?