sürekli peteğin üzerinde ıslak havlu tutuyorum canım
sanırım buh..mak.alıcam bu gidişle...
inş.bundan sonraa daha çok girebilicez sanırım
hem misafirrr tempposu azalmış olacak
hemdee bebişlerrr uslanmış olacak allhın izniyle...
gece yatarken kesinlikle yelek vs..olmuyo üzerinde
2 kat uzun kollu bady bi kat kısa kollu bady bide polar battaniyeyle
örtüyorum canım.oda sıcaklığıd 23 ü geçmiyooo..
genelde öyle yapmaya çalışıyorum canım ama
bu sabah kolları bile ıslaktı bez bile paklıcaz gibi değil dii valla...
aminn canım inş.pazartesi doktora götürücem eğer kötü olursa...
asyaa nasıl ?? üzmüyodur inş annesiini..
İnşallahh canım birlikte gelişimlerini takip etmekte en az bi hamilelik dönemi kadar güzel olacakk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Elifim bende evi 23te tutuyorum ve bir yarım kollu bady bir üst pijama takım düşün yada penye üst üzerine yelek böyle giydiriyorum ve genelde salya akıtıyor bu aralar habire değiştiriyorum korkma canım bişicik olmaz hepsi normal doktorlar genelde siz nasıl giyiniyorsanız onuda öyle giydirin diyor Allahım korusun onları bişicik olmasın :Saruboceq:
nazlıcım hoşgeldinopuyorumnanaktan özletiyosun valla kendiniilmaz: senin msjlarını okuyunca moralim düzeliyoo valla sositososito bu kadra iyimser bi insan olamaaazz delikafadulden
kasım anişlerimizin bir kaçı girmiyo artık nazlı hoş geldin kız
kaydirigubbakcemile5 bencedee kaydirigubbakcemile5
Yaa ben sizi hiçç hiç bırakmıyorum ama durumları biliyorsunn Yağmur şuan abisiyle dibimdeee abisi kumbarasını sallıyor oda kalkıp otursun diye pusete asılıp duruyoo kafam şişt, Doğa bi yandan ağlamasın diye bağıraa bağıra şarkı söylüyo:sm_cool:
offf inş. kötü bişey değildir yaaa öyle olsa hzursuz olmaz mı ki bu cocuk anlamadım gittiii
birdee bu bebelerde ateş kaç olunca doktora götürmek gerekir kiii
bu konudaa çok karışık kafam dün biizmkinini bi ara 37 idi
bugün ölçtüm 36.6 bazen 36.8 bazen de 36
sanırım hafif ateşi olmuş oluyooo değil mi??
ayy ne kaadar cahilim o kadar da araştırdım sordum soruşturdum
ama yine de tatmin olmuyorum yAA...
bende aynen soylediğin gibi giydiriyorum evde asagı yukarı o kadar oluyo
bi sıkıntısı vardı herhalde canım
bizimde cok kotu gazımız var kakayı artık gunde 1 kez yapıyo onun sıkıntısı var
opuyorumnanaktan inş canım...diş çıkarma dönemleri felannnn
ayy ne zorlu geçecekkkk panik halinde olucaz herbirimizzzz mafoldumben ama hepsinin de heyecanını ayrı ayrı yaşayacağız ..
aynen yaa ksusuyorrrr yaa kan damlasını verdiğimde ağzını değdiriyor üzerine sürekli üst baş değiştiriyoruz vallaa...şimdi bide buna terleme eklendiiii pofffff mafoldumben
aminn canım inş..hepimziin yavrusunu korusun rabbim...
tamam sizin icin kestircem yine.
ayy bizim evin halleri hep ayni nazlim.
benim oglanda avazi ciktigi kadar sarki soyluyo, gitar calip seranat yapiyo Naz aglamasin diye. kafam kazan gibi oluyo ama sesimi cikaramiyorum oyaliyo diye.kaydirigubbakcemile3
kan yapıcı veriyomusunuz
sabahlarımı yapıyor??*
az mı yapmış oluyorrr bezini dolduruyor muuu
bizimki 3-4 gün sabahları beline kadar yapıyordu
bir daha bütün gün yapmıyordu ama yine de neşesi yerinde oluyordu tüm günn şimdi yine eski düzene döndük her bezi kakalı hemen hemen
birde öyle bi kokuyooo istersen değiştirme altını...ohaoldumsmile
birde çişşş durumu nasıl heer beziini ağır mı alıyorsunnn
yoksaa hafif mi oluyorrrr
biz bi türlü ortasını bulamadık bezimiz 2-3 gün çok hafif
yada 2-3 gün çok ağğır oluyorrr nedendir bilmem....
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizsağa daha fazla var öpücük nazlım gitmiş duymasınkaydirigubbakcemile3seninle hergün özlemimi gideriyom diye öpmediydim de nazlım sürekli giremiy ya özlediğim için gııı yoksam hepinizi aynı seviyombize yokmu nan opucuk.:mymeka:
ayyy ayyyyyyyyyyy öldüresim geliyoo ama bana kapakk oldu yeminleeee gerçi normalde inanmıyorum ama bi çare düşmüşümde nasıl gözyaşı akıtmışım tu bana:)))
Canım yaa şükürler olsun aklınaa kurban olsun annesi onunnnn yokk yokk ben örnek olayım herkese o durumda neler söyleniyor nasıl insanın pskolojisi altüst oluyor neler yapmak gerek bir bir anlatayımbilmiyorumkismile
Zeytinimmmm ayy siz nasıl güzel birşeysinizzz bakmaya doyamadımmm faceydee
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Yaa ben sizi hiçç hiç bırakmıyorum ama durumları biliyorsunn Yağmur şuan abisiyle dibimdeee abisi kumbarasını sallıyor oda kalkıp otursun diye pusete asılıp duruyoo kafam şişt, Doğa bi yandan ağlamasın diye bağıraa bağıra şarkı söylüyo:sm_cool:
Biliyormusun zeytinim en ii yöntem sev sevebildiğin kadar yönetimi sevildikçe kolay atlatıyor bebekleri gazıdaaa herşeyide
kötükedihüsokötükedihüsoklava:
üffffffffffff aynı sonuc bronsıtr baslangıcı ve ılaclar... bendekı gıbı alerjık durumda olabılır ama 6. aydan once bellı olmaz ewde toz olmıcakdedı dr..64 cm kılosuda 6.500 olmus ama ınsallah hastalık etkılemez kusumu herkese cok tesekkur ederım kızlar
gecmis olsun canim. Insallah duzelir.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizsağa daha fazla var öpücük nazlım gitmiş duymasınkaydirigubbakcemile3seninle hergün özlemimi gideriyom diye öpmediydim de nazlım sürekli giremiy ya özlediğim için gııı yoksam hepinizi aynı seviyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?