2009 Kasm Anneleri

bende aynen soylediğin gibi giydiriyorum evde asagı yukarı o kadar oluyo
bi sıkıntısı vardı herhalde canım
bizimde cok kotu gazımız var kakayı artık gunde 1 kez yapıyo onun sıkıntısı var

opuyorumnanaktan inş canım...diş çıkarma dönemleri felannnn
ayy ne zorlu geçecekkkk panik halinde olucaz herbirimizzzz mafoldumben ama hepsinin de heyecanını ayrı ayrı yaşayacağız ..

aynen yaa ksusuyorrrr yaa kan damlasını verdiğimde ağzını değdiriyor üzerine sürekli üst baş değiştiriyoruz vallaa...şimdi bide buna terleme eklendiiii pofffff mafoldumben
aminn canım inş..hepimziin yavrusunu korusun rabbim...

nazlıcım hoşgeldinopuyorumnanaktan özletiyosun valla kendinii lmaz: senin msjlarını okuyunca moralim düzeliyoo valla sositososito bu kadra iyimser bi insan olamaaazz delikafadulden

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile
Tubacımm hoşbuldum canım benimmopuyorumnanaktan
Bende çok ama çok özlüyorum sizleri yaa bazen dibi boyluyorum ama çabuk çıkıyorum kötü psikolojiden bilmiyorumkii niye böyleyim ama bildiğim hayatı çok ama çok sevdiğim ve insanları amannn bi delii nazlı boşver:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kasım anişlerimizin bir kaçı girmiyo artık nazlı hoş geldin kız

ben giricemm yaremmcimmm kahrolurum girmezsem azmı paylaştık hayatlarımızı burda sizlerle .çok öperimmm opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5 bencedee kaydirigubbakcemile5

tamam sizin icin kestircem yine.

ayy bizim evin halleri hep ayni nazlim.

benim oglanda avazi ciktigi kadar sarki soyluyo, gitar calip seranat yapiyo Naz aglamasin diye. kafam kazan gibi oluyo ama sesimi cikaramiyorum oyaliyo diye.kaydirigubbakcemile3

canım önemli bir şey olmazsa gerek belki üşütmüştür bizim dok 38 olursa ver dedi arkadaşta 38 olursa parol tylol 38 buçuğun üstü olursa pedifen veriyom dedi pedifen çok güçlüymüş bende aldım inşalah gerek duymayız

bende aynen soylediğin gibi giydiriyorum evde asagı yukarı o kadar oluyo
bi sıkıntısı vardı herhalde canım
bizimde cok kotu gazımız var kakayı artık gunde 1 kez yapıyo onun sıkıntısı var

sabahlarımı yapıyor??*
az mı yapmış oluyorrr bezini dolduruyor muuu
bizimki 3-4 gün sabahları beline kadar yapıyordu
bir daha bütün gün yapmıyordu ama yine de neşesi yerinde oluyordu tüm günn şimdi yine eski düzene döndük her bezi kakalı hemen hemen
birde öyle bi kokuyooo istersen değiştirme altını...ohaoldumsmile
birde çişşş durumu nasıl heer beziini ağır mı alıyorsunnn
yoksaa hafif mi oluyorrrr
biz bi türlü ortasını bulamadık bezimiz 2-3 gün çok hafif
yada 2-3 gün çok ağğır oluyorrr nedendir bilmem....

kan yapıcı veriyomusunuz

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
anlatacakk okadar çok şey varkiii wannam opuyorumnanaktan
BEN şimdilik öpüyorum sizleri nasip olursa sıksık görüşücez yine p.teside okullar açıyor bakalım nasip..
Yemek vaktiiiiiiiiiiiiiii Sevgiyle hepinizi Öperim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

kan yapıcı veriyomusunuz

evet canım 1 haftadır veriyorum
doktor kansız old.söylediiii
bende de kansızlık vardı benden dolayı oldu sanırım
birde aşırı anne sütü aldığı için vücut kanı tam üretemiyor gibi bişey söyledii sabah akşam 5 er damla veriyorum her ay 1 damla arttırıcakmışım...sen veriyormusun???

sabahları değil canım belli olmuyor zamanı ama bir haftaya yakındır boyle yaa
bezi agır oluyor kakayıda yaptıgı zaman baya yapıyor canım

üffffffffffff aynı sonuc bronsıtr baslangıcı ve ılaclar... bendekı gıbı alerjık durumda olabılır ama 6. aydan once bellı olmaz ewde toz olmıcakdedı dr..64 cm kılosuda 6.500 olmus ama ınsallah hastalık etkılemez kusumu herkese cok tesekkur ederım kızlar

bize yokmu nan opucuk.:mymeka:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizsağa daha fazla var öpücük nazlım gitmiş duymasınkaydirigubbakcemile3seninle hergün özlemimi gideriyom diye öpmediydim de nazlım sürekli giremiy ya özlediğim için gııı yoksam hepinizi aynı seviyom

vet evet evet sevgi
güsel kelimeler hem bebeğe hem bağa moral oliy
tohtorumda dedi mutsusluktan bilem beben etkilenir moralin hep iyi olsun didi
bundan sonra hep böleyimkaydirigubbakcemile3:dance::sm_cool::teytey::roflol:sırnaşık
şeysırnaşık şeyhihoyyytdaha gülen yüz varmıydı bilmim ama hep gülcem
zatın 15 gün sonra bıcak gibi kesilcek dedi tohtor beklim bi 15 gün dahakaydirigubbakcemile3

gecmis olsun canim. Insallah duzelir.

bilelimde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…