2009 Kasm Anneleri

cerinom ya benim tohtor deyü anne de kabızlık varsa bebekde de var diye
aktivya yoğurt ye dedi 2 haftada düzelir beben de dedi
kayısı erik tüket ye dedi
sen de bi denesene cnm çünkü ben kabızlık çekiyodum acep benim kızdamı diyom ondan yapamıyokafamçokkarıştı
demniyecek bakalım yoğurda başlayacam işe yarıyacakmı bilmim
ama yediklerinden gaz bebeğe geçmez kesinlikle diyCADIARZUbende anlamadım
muz pirinç hiç yime dedi

Canımm terbezleri başlamış çalışmaya korkma annesiiii oyyy yerim ben onu opuyorumnanaktan
sürekli nemli tut cnm evi hiç bişicikk olmaz kuzumuza

ben cidden yoğun dönemler geçiriyorum ama sizleri çok çok özlüyorum ve merak ediyorum inşl daha çok gelebilicem bundan sonrasında olumunekankayizsmile

buyuyo nazli teyzesi.
hepsi dunya sekeri bunlar ya.opuyorumnanaktan

hosgeldin canım cok gecmiş olsun cok mu fazla giydiriyosun canım eviniz mi cok sıcak o kadar terliyo onunede sırtınada ter bezi koy soyup giydirmekten daha rahat edersin canım Allah acil sifalar versin

nazlııııımm öpüyorum seni kocamaan geçen aklıma ne geldiii
hani senin pis bi falcı vardı nasıl üzmüştü seni gerizekaaalı bak yağmuruma maşallah nasıl da sağlıklı aah ah ne aptal insanlar vaaar

elifciiimm canııım benim kızın da başı terliyo yaa anlamadım valla

nazlımmmmmmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
piskoloğum gelmiş hoşgelmişdelikafadulden
yağmurum nasıl cnm

hakkımızda hayırlısı olsun
eger atanırsam bebegimi kime bırakıcam
esim nasıl yanıma gelicek
falan filan o yuzden daha cok burda bi iş istiyorum bende
o dert bende çok büyük..tüm aileler ankarada kimsem yok bakcak,bakıcıya hiç bırakmak istemem ama memur olma şansım olursa tabiki çalışırım..kreş olabilir..senin atanma derdi var ama işin olsunda gerisi bişekilde hallolur canım..
delikafadulden delikafadulden
ayyy benimki resmen sıçrıyo öksürmede hapşırmada akannehir
aynen benimki ani seslerde feci şekilde ağlıyo..
canım ben şapka ilk ay kullandım o da sevmediği için arada çıkarıyodum hatta..
benim bebişde kafadan terliyo özellikle emzirirken baya terliyo..ne yapcaz bilmem..
o pis gazlar bizdede gitti denecek kadar azaldı nazar değmesin..
ama emmeside azaldı..

sürekli peteğin üzerinde ıslak havlu tutuyorum canım
sanırım buh..mak.alıcam bu gidişle...
inş.bundan sonraa daha çok girebilicez sanırım
hem misafirrr tempposu azalmış olacak
hemdee bebişlerrr uslanmış olacak allhın izniyle...

hosgeldin canım cok gecmiş olsun cok mu fazla giydiriyosun canım eviniz mi cok sıcak o kadar terliyo onunede sırtınada ter bezi koy soyup giydirmekten daha rahat edersin canım Allah acil sifalar versin

gece yatarken kesinlikle yelek vs..olmuyo üzerinde
2 kat uzun kollu bady bi kat kısa kollu bady bide polar battaniyeyle
örtüyorum canım.oda sıcaklığıd 23 ü geçmiyooo..
genelde öyle yapmaya çalışıyorum canım ama
bu sabah kolları bile ıslaktı bez bile paklıcaz gibi değil dii valla...
aminn canım inş.pazartesi doktora götürücem eğer kötü olursa...
asyaa nasıl ?? üzmüyodur inş annesiini..

wannaaaaaaaa bebeeemm saçlarını kestir bi an önce benceeeeee çünkü kısa saç aciipp yakışıyo gız sanaa aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile5 bencedee kaydirigubbakcemile5
aaaaa bende çok sefdim onuu ne kaaa mış wanna bilgin var mııı

bana bak kız cerin şincikte salıncak diye tutturmaa o da elinde patlar soora seni kimse intiharın eşiğinden kurtaramaz :roflol:

ayyy ayyyyyyyyyyy öldüresim geliyoo ama bana kapakk oldu yeminleeee gerçi normalde inanmıyorum ama bi çare düşmüşümde nasıl gözyaşı akıtmışım tu bana:)))

Canım yaa şükürler olsun aklınaa kurban olsun annesi onunnnn yokk yokk ben örnek olayım herkese o durumda neler söyleniyor nasıl insanın pskolojisi altüst oluyor neler yapmak gerek bir bir anlatayımbilmiyorumkismile

Zeytinimmmm ayy siz nasıl güzel birşeysinizzz bakmaya doyamadımmm faceydee

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Yaa ben sizi hiçç hiç bırakmıyorum ama durumları biliyorsunn Yağmur şuan abisiyle dibimdeee abisi kumbarasını sallıyor oda kalkıp otursun diye pusete asılıp duruyoo kafam şişt, Doğa bi yandan ağlamasın diye bağıraa bağıra şarkı söylüyo:sm_cool:

Biliyormusun zeytinim en ii yöntem sev sevebildiğin kadar yönetimi sevildikçe kolay atlatıyor bebekleri gazıdaaa herşeyide

oyle pis bi falci bende de vardi.klava:klava:

kötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:klava:klava:

haklısın yaa beni eve baglayan bi bebek yoksa hiç durmam hemen baslarım calısmaya yosa evde bos bos oturmaktan nefret ediyorum Allah hayırlsısyla bi kapı acar inş.

elifciiimm canııım benim kızın da başı terliyo yaa anlamadım valla

sürekli elimde bi bez onun saçlarını kurutmaya çalışıyorum
senin de öylemi canım???
yaa normal emerken terlemesini anladım da
durup dururken neden terliyo onu anlamadım
kaynanacığım kafasını üşütmüştür diyooo
zaten doğduğundan beri şapka takmıyorum diye içine dert oldu kadının...

emzirirken eforrr sarfettiği için terleyebilir canımm
benimkide önceden sadece emzirirken terliyodu
maaşallah inşallah geri gelmezlleer...
aynen bizimkide öyle eskisi kadar iştahlı değil
ama yetiyo heralde ki ağlamıyoo yetmeseee susturamazsın...

nazlıcım hoşgeldinopuyorumnanaktan özletiyosun valla kendinii lmaz: senin msjlarını okuyunca moralim düzeliyoo valla sositososito bu kadra iyimser bi insan olamaaazz delikafadulden

bunlarla terlemezki bende öyle giydiriyom bizim odanın sıcaklığı 24 25 arasında vardır onun bir rahatsızlığı

İnşallahh canım birlikte gelişimlerini takip etmekte en az bi hamilelik dönemi kadar güzel olacakk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Elifim bende evi 23te tutuyorum ve bir yarım kollu bady bir üst pijama takım düşün yada penye üst üzerine yelek böyle giydiriyorum ve genelde salya akıtıyor bu aralar habire değiştiriyorum korkma canım bişicik olmaz hepsi normal doktorlar genelde siz nasıl giyiniyorsanız onuda öyle giydirin diyor Allahım korusun onları bişicik olmasın :Saruboceq:

bunlarla terlemezki bende öyle giydiriyom bizim odanın sıcaklığı 24 25 arasında vardır onun bir rahatsızlığı

offf inş. kötü bişey değildir yaaa öyle olsa hzursuz olmaz mı ki bu cocuk anlamadım gittiii
birdee bu bebelerde ateş kaç olunca doktora götürmek gerekir kiii
bu konudaa çok karışık kafam dün biizmkinini bi ara 37 idi
bugün ölçtüm 36.6 bazen 36.8 bazen de 36
sanırım hafif ateşi olmuş oluyooo değil mi??
ayy ne kaadar cahilim o kadar da araştırdım sordum soruşturdum
ama yine de tatmin olmuyorum yAA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…