2009 Kasm Anneleri

meraba kızlar.
ya benim oğlumda yeşil sulu ve sümüksü kaka yapıyo. amip yada bağırsak enfekiyonu olabilir mi

iciii irem emzik aldı mı şekeropuyorumnanaktan benimki aldııııııııı :lepi::hooray::teytey::sm_cool::dance:
en son nubynin o tırtıklı emziğini önermiştim ya sana ben ondan aldım ama maalesef onuda almadı nukun kauçuk damaklı emziğini aldı şincik cuk cuk emiyii :ecrin_bebek:

cok gecmis olsun canim.
ama bak ne guzel demisin, sen guclu olki bebeginde guclensin.:teselli:

canım peki biberon tutuyomu senin bebiş

bu ara bi iki kişide daha aynı problem çıktı hemen doktora götür bence
bencede canım

sagol canım.bronşit baslangıcı dedı.grıpbulasmış ondan sonrada bu oldu ıste.sanada gecmiş olsun canım.odaarı hawalandırıyorm hala kapı acık oturdugum yerı daha acmadım burası sıcsk bı tek.bu odada 24 derece.senın kuzu neden öksürüyo hofff yazık yawrulara ya.bendede astım bronsıt war oda sebepolurmuş.bu ewden cıkmam lazım.

sunways yattığınız odayı havalandır bol bol ben öle yapıorum
peditus şurubun adı
hawalandırıyom tozunu hergun alıuyom.halı bıle yok toz dolu ya mobılyada sıyah ıyıce bunaldım.bu surup ne için canım yanı sadece öksürükmü

canım peki biberon tutuyomu senin bebiş
biz hiç biberon kullanmadık doğal kaynaktan içiyorus sütümüzü kaydirigubbakcemile3
hadi ya (
bugünde kapalı hastaneler ya. acilemi gitsek. başka bi problemi yok ama bebiimin ya

götür canım acile götür bebek bu ihmale gelmez bişey varsa ilerlemeden önlemini almış olursunuz a.s

geçmiş olsun canım of bu bebeler hastalanmasın

darkseaa benim kızın kakası hep sümüksüydü iki kontrolde de söledim dr.a
kilo alımı normal olduğundan olabilir öyle bi sorun yok dedi
valla bilmiyom hala sümüksü ve yeşil ama drlar normal diince ben de daha gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…