meraba kızlar.
ya benim oğlumda yeşil sulu ve sümüksü kaka yapıyo. amip yada bağırsak enfekiyonu olabilir mi
selamlar..oglum gece boyunca hapsurdu öksürdü,sırtı terledı bez koydum yanakları soguktu..su an emıyo ama yatak odası bıraz nemlı ondan mı ordaazıyo osurugu acaba..demın kapısını actım camaır suyuyla sıldım her yerı..güçlüolmalıyımkı oglum ıyılessın..çok moralsızım cunku..
kızlar herkese merhaba
dün oğlumu doktora götürdüm çift taraflı fıtık varmış ameliyat olması gerekır dedımafoldumben
yarın bı cerraha daha götürücem
iciii irem emzik aldı mı şekeropuyorumnanaktan benimki aldııııııııı :lepi::hooray::teytey::sm_cool::dance:
en son nubynin o tırtıklı emziğini önermiştim ya sana ben ondan aldım ama maalesef onuda almadı nukun kauçuk damaklı emziğini aldı şincik cuk cuk emiyii :ecrin_bebek:
bu ara bi iki kişide daha aynı problem çıktı hemen doktora götür bence
bencede canımbu ara bi iki kişide daha aynı problem çıktı hemen doktora götür bence
sagol canım.bronşit baslangıcı dedı.grıpbulasmış ondan sonrada bu oldu ıste.sanada gecmiş olsun canım.odaarı hawalandırıyorm hala kapı acık oturdugum yerı daha acmadım burası sıcsk bı tek.bu odada 24 derece.senın kuzu neden öksürüyo hofff yazık yawrulara ya.bendede astım bronsıt war oda sebepolurmuş.bu ewden cıkmam lazım.canım çok geçmiş olsun
bızım ev çift cam pımapenlı ama dışarısı çok soğuk olduğunda camlar duvarlar bızdede nemlenıyo
bız oturduğumuz odada yatıyoruz 21 derecede falan yınede benımkıde oksuruyo ve yanağı burnu hep soğuk ustelık burnuda tıkanıkmış hep tuzlu suyu damlat dedı dr
hawalandırıyom tozunu hergun alıuyom.halı bıle yok toz dolu ya mobılyada sıyah ıyıce bunaldım.bu surup ne için canım yanı sadece öksürükmüsunways yattığınız odayı havalandır bol bol ben öle yapıorum
peditus şurubun adı
biz hiç biberon kullanmadık doğal kaynaktan içiyorus sütümüzü kaydirigubbakcemile3canım peki biberon tutuyomu senin bebiş
hadi ya(
bugünde kapalı hastaneler ya. acilemi gitsek. başka bi problemi yok ama bebiimin ya
meraba kızlar.
ya benim oğlumda yeşil sulu ve sümüksü kaka yapıyo. amip yada bağırsak enfekiyonu olabilir mi
gecmis olsun canim.
bebelerde cok sik gorulen bi durum ama sikma canini. kolay atlatir merak etme.
canım çok geçmiş olsun
bızım ev çift cam pımapenlı ama dışarısı çok soğuk olduğunda camlar duvarlar bızdede nemlenıyo
bız oturduğumuz odada yatıyoruz 21 derecede falan yınede benımkıde oksuruyo ve yanağı burnu hep soğuk ustelık burnuda tıkanıkmış hep tuzlu suyu damlat dedı dr
meraba kızlar.
ana sizdede mi çıktı benim kızda halen aynı
geçmiş olsun canım of bu bebeler hastalanmasın
sagol canım....cok gecmis olsun canim.
ama bak ne guzel demisin, sen guclu olki bebeginde guclensin.:teselli:
sağol canım
atlatçaz inşallah ya bakalım nasıl olcak
bu ara bi iki kişide daha aynı problem çıktı hemen doktora götür bence
bencede canım
sagol canım.bronşit baslangıcı dedı.grıpbulasmış ondan sonrada bu oldu ıste.sanada gecmiş olsun canım.odaarı hawalandırıyorm hala kapı acık oturdugum yerı daha acmadım burası sıcsk bı tek.bu odada 24 derece.senın kuzu neden öksürüyo hofff yazık yawrulara ya.bendede astım bronsıt war oda sebepolurmuş.bu ewden cıkmam lazım.
bende bılmıyorum canım nıye öksürüyo dünkü dr sadece burnu tıkalı açmaya bak yoksa bronşite gıdebılır dedı
amaaaan neye üzülıcemı şaşırdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?