- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
darkseaa benim kızın kakası hep sümüksüydü iki kontrolde de söledim dr.a
kilo alımı normal olduğundan olabilir öyle bi sorun yok dedi
valla bilmiyom hala sümüksü ve yeşil ama drlar normal diince ben de daha gitmedim
YAREM benim bebek zaten kendisi yapmıyo kakasını. ben uyarınca yapıyo. am son 1 haftadır yeşil ve sümüksü. ama çocuğum huzursuz filan değil. ateşide yok. ay çok korktum ya şimdi. canım sizde nasıl oldu anlatırmısın
bencede canım
sagol canım.bronşit baslangıcı dedı.grıpbulasmış ondan sonrada bu oldu ıste.sanada gecmiş olsun canım.odaarı hawalandırıyorm hala kapı acık oturdugum yerı daha acmadım burası sıcsk bı tek.bu odada 24 derece.senın kuzu neden öksürüyo hofff yazık yawrulara ya.bendede astım bronsıt war oda sebepolurmuş.bu ewden cıkmam lazım.
bende bılmıyorum canım nıye öksürüyo dünkü dr sadece burnu tıkalı açmaya bak yoksa bronşite gıdebılır dedı
amaaaan neye üzülıcemı şaşırdım ya
ooof korkumdan kendi derdime dütüm. geçmiş olsun ya canım.
havalar ısınırda bian önce yavrular hastalanmaz bu yüzden
BAKICIMIZ durdu pek huzursuzlanmadı dedi. aslında bende pek kadıncağızı sıkmak istemiyom. oda yavaş yavaş alışacak oğluma. düzenini kuracak.korkma canım yaaa üşütünce de yeşil olabiliyomuş dra gidicen mi bu ara gidince sorarsın pts falan git ya da benim drlar normal dedi bilmiyom artık akannehir
oğluşun dün durmuş mu bakıcıda sen olmayınca husursuzlanmış mı?
biberon işini naptın
çok sağol canım
Slm kızlar a.s.
darksea cnm benim oğlanda pek bi keyiflidi sadece kaka sümüksü ve yeşildi dr.ateşi çıkmadan olmaz bişey dedi ama benim içime sinmedi yaptırdım tahlil başka hastanede enfeksiyon çıktı :sinifsinif: eger yeni başladysa bence götür dr.a bian önce anlaşılsın varmı yokmu bişey :sinifsinif:
sunways çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan
niluferinefesi sizede çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan
ooof korkumdan kendi derdime dütüm. geçmiş olsun ya canım.
canım bızde bıde fıtıkta var amelıyatta olabılırız
evet havalar bıran önca ısınsada üşütmesek barı bebeklerı daha fazla
canım şimdi yine yaptırdım kakasını son durum ne diye.
oooff yeşil supsulu ve sümük sümük.
sen tahlil için kakalı bezinimi götürdün yoksa orda mı aldılar örnek
olsun canım.sagol asnada cok gecmişksunooof korkumdan kendi derdime dütüm. geçmiş olsun ya canım.
sagol gulumsunways çok geçmiş olsun cnm opuy cnorumnanaktan
bızede olmustu.amıp degıldr bagırsak enfeksıyonu.dr ılac gerekmez anne sutu hallader dedı sukur gectıaradım hastaneyi dr.u dediki yarım saat içinde yapılmış kakalı bezi getir öle götürdüm sonuç çıkınca ege yi götürdüm bağırsaklarını dinleyip ilaç yazdı :sinifsinif:
inşallah çıkmaz deniz de bişey :Saruboceq:
aradım hastaneyi dr.u dediki yarım saat içinde yapılmış kakalı bezi getir öle götürdüm sonuç çıkınca ege yi götürdüm bağırsaklarını dinleyip ilaç yazdı :sinifsinif:
aradım hastaneyi dr.u dediki yarım saat içinde yapılmış kakalı bezi getir öle götürdüm sonuç çıkınca ege yi götürdüm bağırsaklarını dinleyip ilaç yazdı :sinifsinif:
canım şimdi yine yaptırdım kakasını son durum ne diye.
oooff yeşil supsulu ve sümük sümük.
sen tahlil için kakalı bezinimi götürdün yoksa orda mı aldılar örnek
bencede canım
sagol canım.bronşit baslangıcı dedı.grıpbulasmış ondan sonrada bu oldu ıste.sanada gecmiş olsun canım.odaarı hawalandırıyorm hala kapı acık oturdugum yerı daha acmadım burası sıcsk bı tek.bu odada 24 derece.senın kuzu neden öksürüyo hofff yazık yawrulara ya.bendede astım bronsıt war oda sebepolurmuş.bu ewden cıkmam lazım.
bende bılmıyorum canım nıye öksürüyo dünkü dr sadece burnu tıkalı açmaya bak yoksa bronşite gıdebılır dedı
amaaaan neye üzülıcemı şaşırdım ya
üzülme canım..gecıcek.
demın benım ogluş meme emmek ıstedı yenı emdı dıye wermedımde cıglıkcıglıgaagladı.dayanamadım meme werdım daha cok agladı.korkumdan agladım ya bişe oldu sandım
canım aradım acili şimdi.
kusma ateş yoksa şimdi daha çok küçük ilaç başlamayalım. emzrin bide bol su verin.
ateş filan olursa getirin pztsi dediler
üzülme canım..gecıcek.
demın benım ogluş meme emmek ıstedı yenı emdı dıye wermedımde cıglıkcıglıgaagladı.dayanamadım meme werdım daha cok agladı.korkumdan agladım ya bişe oldu sandım
gazı gelincede memeye saldırıyorlar yeni emzirdiysen ne memeye tutuyon gızz:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?