2009 Kasm Anneleri

YAREM benim bebek zaten kendisi yapmıyo kakasını. ben uyarınca yapıyo. am son 1 haftadır yeşil ve sümüksü. ama çocuğum huzursuz filan değil. ateşide yok. ay çok korktum ya şimdi. canım sizde nasıl oldu anlatırmısın

bu arada daldım hemen selam vermeden kaydirigubbakcemile3
misafirlerim gelcek onnarı bekliiim de bi bakem dedimm

kartanesi çok krktum ya şimdi. eşimde evde değil. acile götürsemmi diye düşünüyom.
zaten kendi yamıyo kaka. yani yeşil sulu ve sümüksü ama ben yaptırmasam yapamaz 10 gün. napcağımı şaşırdım ya.
ama dediğim gibi hasta görünmüyo. gayet huzurlu sağlıklı çok şükür

korkma canım yaaa üşütünce de yeşil olabiliyomuş dra gidicen mi bu ara gidince sorarsın pts falan git ya da benim drlar normal dedi bilmiyom artık akannehir
oğluşun dün durmuş mu bakıcıda sen olmayınca husursuzlanmış mı?
biberon işini naptın

Slm kızlar a.s.
darksea cnm benim oğlanda pek bi keyiflidi sadece kaka sümüksü ve yeşildi dr.ateşi çıkmadan olmaz bişey dedi ama benim içime sinmedi yaptırdım tahlil başka hastanede enfeksiyon çıktı :sinifsinif: eger yeni başladysa bence götür dr.a bian önce anlaşılsın varmı yokmu bişey :sinifsinif:

sunways çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan
niluferinefesi sizede çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan

BAKICIMIZ durdu pek huzursuzlanmadı dedi. aslında bende pek kadıncağızı sıkmak istemiyom. oda yavaş yavaş alışacak oğluma. düzenini kuracak.
biberon almıyo canım ya. beceremiyo. midesi bulanıyo biberondan.sonra çok sinirleniyo meme vermeyincede sakinleşmiyo.
napacağımı bilmiyom. bi yandan da biberonu almaması iyi olabilir memeyi bırakma gibi bi riskimiz olmaz diyom ama... işte dediğim gibi hangisi daha iyi bi türlü karar veremedim.

canım şimdi yine yaptırdım kakasını son durum ne diye.
oooff yeşil supsulu ve sümük sümük.
sen tahlil için kakalı bezinimi götürdün yoksa orda mı aldılar örnek

aradım hastaneyi dr.u dediki yarım saat içinde yapılmış kakalı bezi getir öle götürdüm sonuç çıkınca ege yi götürdüm bağırsaklarını dinleyip ilaç yazdı :sinifsinif:
inşallah çıkmaz deniz de bişey :Saruboceq:

dandini dandini dastana
danalar girmiş bostana
dandini dandini danalı bebek
elleri kolaarı kınalı bebekakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

belki bizde de vardır bilmiyorumkismile

canım aradım acili şimdi.
kusma ateş yoksa şimdi daha çok küçük ilaç başlamayalım. emzrin bide bol su verin.
ateş filan olursa getirin pztsi dediler

canım bence hastanede yaptır gidinceye kadar içindde parazit oluşuyo yanında kulak çubuğu götür kakasının yapmazsa çubuğu poposunna bırak çırt diye yapar ben öyle yapıyom bir gün buyonca hastanede beklemiştim yapmadı oradaki yaşlı bir teyze bundan sonra gelirsen kulak çubuğu getir demişti

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
danalar girmiş bostana: dana, henüz üreme yetisi kazanmamış genç erkek. bostan, tarla, toprak gibi sözcükler üzerinde hayat büyüttükleri için dişiyi temsil ediyor. burada bostan ninni söylenen kız bebek.

kov bostancı danayı: bostancı kız bebeğin asıl sahibi, baba

yemesin lahanayı: siz anadolu insanının aslında ne kadar edepsiz olabileceğini, hiç belli etmeden seksin her halinden bahsedebileceklerini hiç düşünmüş müydünüz? (işte lahana da şey oluyor bu durumda)

söyleyenler farkında değil belki, ama işte bu türküleri ve ninnileri yapanlar böyle yapmışlar.
kızımabita bu türkiyü sölemirem işte:kedi:

canım aradım acili şimdi.
kusma ateş yoksa şimdi daha çok küçük ilaç başlamayalım. emzrin bide bol su verin.
ateş filan olursa getirin pztsi dediler

benimkinde çok şükür ateş olmadı ama ilk baştan önlemi almak gerek ilerlerse geçmiyo benimkinde olduğu gibi sen git bi r tahlil yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…