ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
danalar girmiş bostana: dana, henüz üreme yetisi kazanmamış genç erkek. bostan, tarla, toprak gibi sözcükler üzerinde hayat büyüttükleri için dişiyi temsil ediyor. burada bostan ninni söylenen kız bebek.
kov bostancı danayı: bostancı kız bebeğin asıl sahibi, baba
yemesin lahanayı: siz anadolu insanının aslında ne kadar edepsiz olabileceğini, hiç belli etmeden seksin her halinden bahsedebileceklerini hiç düşünmüş müydünüz? (işte lahana da şey oluyor bu durumda)
söyleyenler farkında değil belki, ama işte bu türküleri ve ninnileri yapanlar böyle yapmışlar.
kızımabita bu türkiyü sölemirem işte:kedi:
sunwayssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şu alıntıları düzgün yap dediydim sağa dimialsanaalsanasmile
senin yüzünden benim alıntımda yanlış oluyyyyykötükedihüso
dandini dandini dastana
danalar girmiş bostana
dandini dandini danalı bebek
elleri kolaarı kınalı bebekakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
belki bizde de vardır bilmiyorumkismile
canım aradım acili şimdi.
kusma ateş yoksa şimdi daha çok küçük ilaç başlamayalım. emzrin bide bol su verin.
ateş filan olursa getirin pztsi dediler
danalar girmiş bostana: dana, henüz üreme yetisi kazanmamış genç erkek. bostan, tarla, toprak gibi sözcükler üzerinde hayat büyüttükleri için dişiyi temsil ediyor. burada bostan ninni söylenen kız bebek.
yemesin lahanayı: siz anadolu insanının aslında ne kadar edepsiz olabileceğini, hiç belli etmeden seksin her halinden bahsedebileceklerini hiç düşünmüş müydünüz? (işte lahana da şey oluyor bu durumda)
söyleyenler farkında değil belki, ama işte bu türküleri ve ninnileri yapanlar böyle yapmışlar.
zeytun bu ısırgan idrar söktürüyo gece ha bire wc gittim
gaz degıl hasta cocuk kızgazı gelincede memeye saldırıyorlar yeni emzirdiysen ne memeye tutuyon gızz:mymeka:
huzursuz fıtıl wer dedı dr
gerı don bak heleeeee senın alıntın eksıktı ondan öle oldu bu kez senden kaynaklanı bacımsunwayssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şu alıntıları düzgün yap dediydim sağa dimialsanaalsanasmile
senin yüzünden benim alıntımda yanlış oluyyyyykötükedihüso
sakınn ollllkocişe sinir oldum yakötükedihüso
zaten zor uyutuyom geliy eccük öpecem deyü
uyuyan kızı uyandırıyo her seferindeakannehir
işin yoksa dön başa ninni söle offfffffffff
ohaoldumsmilebende gece hiç wc ye çıkmam
böle böle temizliyo galba
edacım dellendim tabi
yeni türkü arayışına girem en iyisikaydirigubbakcemile3
kocişe sinir oldum yakötükedihüso
gaz degıl hasta cocuk kız
huzursuz fıtıl wer dedı dr
gerı don bak heleeeee senın alıntın eksıktı ondan öle oldu bu kez senden kaynaklanı bacım
sakınn ollll
nan delirtme adamı peki bu yazdığın son mesajda niye kendine cevap yazıyon
yine başta benim ismim var ama kutucuktaki senin mesajın bunu nasıl beceriyon gızzlaelaelaelaelaebir yerkerde hata yapıyon ama çözemedimdelikafadulden
kızlar herkese merhaba
dün oğlumu doktora götürdüm çift taraflı fıtık varmış ameliyat olması gerekır dedımafoldumben
yarın bı cerraha daha götürücem
nan delirtme adamı peki bu yazdığın son mesajda niye kendine cevap yazıyon
yine başta benim ismim var ama kutucuktaki senin mesajın bunu nasıl beceriyon gızzlaelaelaelaelaebir yerkerde hata yapıyon ama çözemedimdelikafadulden
bılmim gıııı sol el yazıyom yıne bebede huzursuz ondndır hoş gör:kedi:
kocişe sinir oldum yakötükedihüso
sabahtan beri kociş yüzünden uyumadıdelisin kizim sen.kaydirigubbakcemile3
nelerle ugrasiyosun, hic isin gucun yok galiba.:roflol:
Şenizbılmim gıııı sol el yazıyom yıne bebede huzursuz ondndır hoş gör:kedi:
ver eline uyutsun.
bir musibet bin nasihatten iyidir.
bak bakalim bi daha uyandiriyomu?aklinialirimsmile
kaçtı zaten.ohhh bee rahat ettim ses yok gürültü yok
kızımda uyur inşallah kociş yokken
biri sen biri edaatuba diğer iki kişi kim
kauçuk ağızlı emzikleri denedin miBAKICIMIZ durdu pek huzursuzlanmadı dedi. aslında bende pek kadıncağızı sıkmak istemiyom. oda yavaş yavaş alışacak oğluma. düzenini kuracak.
biberon almıyo canım ya. beceremiyo. midesi bulanıyo biberondan.sonra çok sinirleniyo meme vermeyincede sakinleşmiyo.
napacağımı bilmiyom. bi yandan da biberonu almaması iyi olabilir memeyi bırakma gibi bi riskimiz olmaz diyom ama... işte dediğim gibi hangisi daha iyi bi türlü karar veremedim.
biri sen biri edaa
kauçuk ağızlı emzikleri denedin mi
Allaan mannağı kafayı bunlara mı taktın nan :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?