CNM BENİM BENİMDE OĞLUM OLDU DEMİŞTİM YAA 15 GÜN OLDU İZİ BİLE OKADAR AZ Kİ BİZDE ÇOOKK GEZDİK FITIKSA KURTULUŞU YOK OLACAK MECBUR :kızlar herkese merhaba
dün oğlumu doktora götürdüm çift taraflı fıtık varmış ameliyat olması gerekır dedımafoldumben
yarın bı cerraha daha götürücem
slm kızlar
çok sinirliyim şimdi haşlıycam birilerini yaalsanaalsanasmile
şu gerizekalı apartmanda yine tadilat var..bebeğim sabahtan beri uyuyup zıplıyo uyuyamıyo..şimdi anakucağında sızdı resmen yavrucak..ama her saniye zıplıyo yavrum..
kocişde yok yine rusyaya gitti yarın gelcek:sinifsinif:
adamlarla çıkıp kavga edecem resmen ya:mymeka::mymeka:
nazıma bak be düzeninden ödün vermiykaydirigubbakcemile3
DARKSEAA.. cnm cook geçmiş olsun bebişine umarım bişeyi yoktur
canı geçmiş olsun ya,ne zor minicik bebeğin ameliyat olması..nası yapıyolar fıtık ameliyatını,göbekten filan mı?CNM BENİM BENİMDE OĞLUM OLDU DEMİŞTİM YAA 15 GÜN OLDU İZİ BİLE OKADAR AZ Kİ BİZDE ÇOOKK GEZDİK FITIKSA KURTULUŞU YOK OLACAK MECBUR :LÜTFEN ÜZÜLMEE ... ( DUALARIM SİİZNLEEE ( ÇOOKK GEÇMİŞ OLSUNsenağlama SEN GÜÇLÜ OL Kİ ONUN SANA İHTİYACI VAR..
canım gazı kokuyosa üşütmüştür tabi ama o kadar çiş yapması niye bilmem..benim doktor çok çiş yapması iyi beslenmesi anlamına gelir demişti ama bilemedim yinebilmiyorumkismileKızlar benim bebiş bugün bi çişş yapmış taaaaaaa boynuna kadar bide misafir var mıama çookk kötü kokuo gazı bile öyle önce öyle değildi neden aceba bileniniz var mı
ust alt komsunun gurultu yapmasi bile beni sinir ediyo, tadilat ne kotudur. cabuk biter insallah.
ingiliz disiplini var benim kizda. asla odun vermez.kaydirigubbakcemile3
canı geçmiş olsun ya,ne zor minicik bebeğin ameliyat olması..nası yapıyolar fıtık ameliyatını,göbekten filan mı?
nilüfercim sana da çok geçmiş olsun,inşallah ameliyat olması ertelenir en azından..
canım gazı kokuyosa üşütmüştür tabi ama o kadar çiş yapması niye bilmem..benim doktor çok çiş yapması iyi beslenmesi anlamına gelir demişti ama bilemedim yinebilmiyorumkismile
benim oğlanda bikaç gündür arada yeşilimsi kaka yapıyo düzeliyo arada ama sümüksü de olabiliyo..
annem ve ablamlar üşütmüştür karnını yada senden geçmiştir dedilerbilmiyorumkismile
pts işe başlıyom yaa rapor almaya karar verdim gittiği yere kadar sonra da ücretsiz izin alcam
sanırım 1 yaşına gelene kadar sonrası allah kerim akannehir
pts işe başlıyom yaa rapor almaya karar verdim gittiği yere kadar sonra da ücretsiz izin alcam
sanırım 1 yaşına gelene kadar sonrası allah kerim akannehir
insan alısıyo diyolar ama ilk bırakıp gitmek cok zor oluyormus
eger öyle bi imkanın varsa degerlendir canım sıkma canını yaa :teselli:
ayy canım yaa kıyamam...:1hug: ayrılamadın di mi minnoştan opuyorumnanaktan
bence de öyle yap çok mecbur diilsen çalışmaya azcık daha büyüsün annesi...belki 6 aydan sonra ek gıdalara falan geçince başlaman daha iyi olur...şimdi sadece meme emiyo senden ayrılması çok daha zor...tabi senin de ondan opuyorumnanaktan
bi sürü alıntı yapmıştım asya çığlığı basınca nasıl koşucağımı şaşırdım hepsi uçtu gitti...
bağırsak ve fıtık problemi olan tüm bebişlere geçmiş olsun... çabucak iyileşirler inş minişler... opuyorumnanaktan kusura bakmayın yaa isimleri tutaamadım aklımda...:kedi:
kartanem primanın uyu ve oynasından memnun musun ? benim bu seferki 3 nolu bez sızdırmıyo yaa ne iş anlamadım...bilmiyorumkismile 2 paket var şimdi bunlar bitince uyu ve oyna alıcam hem daha ucuz... bunlar bitene kdar 4 noya geçeriz heralde di mi ?
bi de sen ıslak mendil ne kullanıyosun ?
uyu ve oynadan memnunum ben canım yaa sızdırmıyo ve daa ucuz belinden de çıkmyo bizimki ama çıkanlar var heraldee
daha 3 kullanırız heralde unim 4 çok büyük gelmezmii
ben hala unibaby yenidoğan kullanıyom yaa son paket kaldı bi paket bebedor var alkolsüz falan yazıyo üstünde bu unibaby bitine onu kullansammı bilemedim
kenya oohh benim için de gez...valla ben en son ne zaman dışarı çıktım hatırlamıyorum(( çarş günü dr.a gidicez dört gözle o günü bekliyorum ...ama asyam aşı olcak ağlıycak diye de içim gidiyo ((( ayy anne olmak ne zormuş...nerdeyse kaynanamı bile hoşgörücem :roflol::roflol::roflol:
kartanem işe başlayacan demi rabbim yardımcı olur eğer çok mecbur değilsen ücretsiz izin al hiç bir şey bebişinden önemli değil bu arad bende primanın uyu oynasını kullanıyom güzelcan bebede iyi ama yan bantları çok enli ıslak mendilde dalin alıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?