uyu ve oynadan memnunum ben canım yaa sızdırmıyo ve daa ucuz belinden de çıkmyo bizimki ama çıkanlar var heraldee
daha 3 kullanırız heralde unim 4 çok büyük gelmezmii
ben hala unibaby yenidoğan kullanıyom yaa son paket kaldı bi paket bebedor var alkolsüz falan yazıyo üstünde bu unibaby bitine onu kullansammı bilemedim
ben de unibaby bulamamıştım burda niveayla johnson ın yenidoğan için olanını kullanıyorum ... ne kadar zaman böyle alkolsüz parfümsüz kullanmak lazım acaba...
ayyy deli olucam yaa şimdi eşim aradı gene kardeşiyle babası geliyomuş !!!
yaa her akşam burdalar nerdeyse.. bi ayağımı uzatıp oturamıyorum! saatlerce oturuyolar bağıra çağıra konuşuyolar...çocuk bi türlü uyuyamıyo...alıp odasına gidiyorum büütün akşam karanlık odada geçiyo...yarında misafir gelicek..akşam asyayı babasına verip hazırlık yapıcaktım o da yattı...ayyy ağlıycam yaa sinirimden !
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama o anne diilkii senin kuman :roflol:
hoşgörmene gerek yok
ayyy ne gıcııık yaa ver geneeee babasınaa baksınlar hep beraber sen de git hazırlık yap akannehir
valla bilmiyom ben korkuyom pişik falan olursa diye yaaa
ayyy evtttt... dün msne gemiş diyoki burda tayt çizme çok moda kendime bihterinkiler gibi uzun çizme aldım ....akannehir kadının dizide kendini özdeşleştirdiği tip bihter lülülülülülü ee ne de olsa aynı yaştalar... ben de dedim iyi yapmışın behlülün burda bekliyo seni ... behlül de 120 kg :lepi::roflol::roflol: poss bıyıklı falan :lepi:
ayy stres oluyorum ben onlar gelince cnm diken üstünde oturuyorum hiç bişey yapamam heralde...asyayı o gürültüden nasıl koruycağımı şaşırıyorum... emzirme bahanesiyle alıp odasına kaçırıyorum çok huzursuzlaşıyo yoksa((
nbr kızlar
benim oğluş çok bücür ya
babası evdeyken ana kucağında sessiz etrafı seyrediyo yokken canımı okuyo
adamda haklı olara bu çocuk duuyo işte hani durmuyodu diye gelde inandır kafamçokkarıştı
dr sormadım ama nette normal olduğu yazıyodu yoksa bende ilk başta korkmuştum..artık çoğunlukla sümüksü..bide artık kaka gaz birlikte yapıyo ondan sümüksü olabilir diyede düşünüyorum..,benimki de sümüksü yapıyo yaa aklım karıştı dr normal demişti ama tahlil yapılmadı üffff napsamkiiii bilmiyorumkismile
en iyisini yaparsın:lepi:çok küçük daha en azından üç beş ay daha sana ihtiyacı var..pts işe başlıyom yaa rapor almaya karar verdim gittiği yere kadar sonra da ücretsiz izin alcam
sanırım 1 yaşına gelene kadar sonrası allah kerim akannehir
bi sürü alıntı yapmıştım asya çığlığı basınca nasıl koşucağımı şaşırdım hepsi uçtu gitti...
bağırsak ve fıtık problemi olan tüm bebişlere geçmiş olsun... çabucak iyileşirler inş minişler... opuyorumnanaktan kusura bakmayın yaa isimleri tutaamadım aklımda...:kedi:
kartanem primanın uyu ve oynasından memnun musun ? benim bu seferki 3 nolu bez sızdırmıyo yaa ne iş anlamadım...bilmiyorumkismile 2 paket var şimdi bunlar bitince uyu ve oyna alıcam hem daha ucuz... bunlar bitene kdar 4 noya geçeriz heralde di mi ?
bi de sen ıslak mendil ne kullanıyosun ?
ya ben primanın normalini kullandım hep,dimek daha ucuz,bilmiyodum bakCADIARZUuyu ve oynadan memnunum ben canım yaa sızdırmıyo ve daa ucuz belinden de çıkmyo bizimki ama çıkanlar var heraldee
ben hala unibaby yenidoğan kullanıyom yaa son paket kaldı bi paket bebedor var alkolsüz falan yazıyo üstünde bu unibaby bitine onu kullansammı bilemedim
eveeeeeeeeeeeeeeet aynııı
akşama kadar canım çıkıyo bi de gülmüyo bileee bazen
ama babasına melül melül bakıp gülüyo yaa şimdiden aşık alsanaalsanasmile
johnson kullnıyodum hep niveada kullandım,bitti dün akşam kocişde rusyada..evde canbebe vardı kullandım pişik oldu hemen bebem..duyardım hep değiştirmemek gerekiyomuş..uyu ve oynadan memnunum ben canım yaa sızdırmıyo ve daa ucuz belinden de çıkmyo bizimki ama çıkanlar var heraldee
eveeeeeeeeeeeeeeet aynııı
ay benim oğlan tam tersi,nbr kızlar
benim oğluş çok bücür ya
babası evdeyken ana kucağında sessiz etrafı seyrediyo yokken canımı okuyo
adamda haklı olara bu çocuk duuyo işte hani durmuyodu diye gelde inandır kafamçokkarıştı
anaaaaaam var bunların bi bildiği bakalım ne zaman düzelcekllerjohnson kullnıyodum hep niveada kullandım,bitti dün akşam kocişde rusyada..evde canbebe vardı kullandım pişik oldu hemen bebem..duyardım hep değiştirmemek gerekiyomuş..
huggies ede iyi diyolar ıslak mendiline..kullanan varmı..yoksa johson a devam mı edeyim..CADIARZU
ay benim oğlan tam tersi,
gündüz daha iyi..
akşam 5-6 dan sonna başlıyodelikafadulden
babası akşam hep kucağında gezdiriyo valla:lepi:
gerçi özlüyo adam be,saat 10 da da gece uykusuna yatıyo zate..
johnson kullnıyodum hep niveada kullandım,bitti dün akşam kocişde rusyada..evde canbebe vardı kullandım pişik oldu hemen bebem..duyardım hep değiştirmemek gerekiyomuş..
huggies ede iyi diyolar ıslak mendiline..kullanan varmı..yoksa johson a devam mı edeyim..CADIARZU
ben 3-4 paket uni kullandım, sonra nivea uzun zamandır da huggies natural kllanıyorum kıızlar için farklı bir urunu daha var sanırım ben memnunum 20 paketten 8 tane kalmış 12 paket kullanmısım bir sıkıntı yok o da alkolsuz
tamam canım uniyide denemek lazım dediğin gibi pahalıysada,son silmede bi tane kullanılabilirkaydirigubbakcemile5suremcim ben de şuan jonhson kullanıyom yenidoğanlar için olanını
şuana kadar da bende çok memnun kaldım
ama bir ara 1 paket hugges kullandım arıtılmış su yazıy üzerinde
onda da sorun olmadı hatta kociş yine almış bir ara onuda kullanacam
ayy bide uni babynin yağlı bakım mendili diye bişey var görümcem almış
ne kadar güsel bişey
içersinde 3-4 yağ bulunuyor en son krem yerine onunla siliyom
yumuşacık oluyo üzerinde kaka bile zor duruy kyıyo tavsiye ederim
fiyatı nedir bilmirem bilmiyorumkismile
iyi oldu canım huggies yorumuda aldım..gerçekten en iyi markalar olan uni-nivea-johnson-huggies demek..bunların dışına çıkmamak lazımyerimsenibenben 3-4 paket uni kullandım, sonra nivea uzun zamandır da huggies natural kllanıyorum kıızlar için farklı bir urunu daha var sanırım ben memnunum 20 paketten 8 tane kalmış 12 paket kullanmısım bir sıkıntı yok o da alkolsuz
püffff o durumu bende cok yasadım su kısacık zaman dılımınde.. kayınpederım kayınwaldem gorumcem we kızı gelıyolardı 40 cıkmadan her aksamayyy deli olucam yaa şimdi eşim aradı gene kardeşiyle babası geliyomuş !!!
yaa her akşam burdalar nerdeyse.. bi ayağımı uzatıp oturamıyorum! saatlerce oturuyolar bağıra çağıra konuşuyolar...çocuk bi türlü uyuyamıyo...alıp odasına gidiyorum büütün akşam karanlık odada geçiyo...yarında misafir gelicek..akşam asyayı babasına verip hazırlık yapıcaktım o da yattı...ayyy ağlıycam yaa sinirimden !
benım sıpada oyle yaaa babayla konusyo edıyo e bu erkek amaaaa yınede ona asıkeveeeeeeeeeeeeeeet aynııı
ben de ılk gunden berı uni kullanıyorum pahalı ama degdıtamam canım uniyide denemek lazım dediğin gibi pahalıysada,son silmede bi tane kullanılabilirkaydirigubbakcemile5
ben de kingin bi modeli vardı plastikti sapı kırıldı çalışmıyo şimdi ama o daha dandikdi gaaba al bakalım ben de alcamkartanesi canım ben bugün katı meyve sıkacağı sipariş ettim hepsiburadadan
markası king 100 lira gelsin bakayım sanada söylerim nasıl olduğunu almadın daha dimi
annem geliyo zettünüm ben pts işe gidecem belki 1 hafta falan giderim bilmiyom rapor alcam ama sonrasındakartanem anacın geldimibilmiyorumkismile
vazmı geçtin gı pzartesi işe başlamıyonmu şincikCADIARZU
bacılar ıslak mendil tartışmasına bir yorumda benden
ilk ay nivea kullandım 2 aydır huggies kullanıyorum çok memnunum 3lü pakat 9tl
fiyat olarak bu kalitede en ucuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?