2009 Kasm Anneleri

bende ıslak mendil ilk huggies kullandım gayet iyiydi sonra babam dalin almıs ondan bayaa kullandım oda guzeldi artık baby star kullanıyorum hepside iyiydi bi sorun olmadı masallah
bi ara pişik oldu ama mendillerle alakalı degildi biraz ishal olmustu o donemde mendilleri hep yıkayarak kullandım
bezide gecen eşim prima uyu oyna almıs cok begendim sızdırma yok oburunden daha iyidi

ben geldiiiimmm allaaamm sükür kavusturana hic firsat bulamiyorum nete girmeye yaaa
napiyyysiniz hatunlarrr

dilmuhum cok guzel gule gule kullan canım

bizimde pusetimiz geldi bugun :) babamız gelirken getirecek bakalım

dilmuhum cok guzel gule gule kullan canım

bizimde pusetimiz geldi bugun :) babamız gelirken getirecek bakalım
sağol canım
sizinde pusetiniz hayırlı olsun boncuğum güle oynaya gezsin içinde
benimkinin aynisi cok memnunum ben valla cok güzel meyve suyu yapiyo ama elmayi öyle bütün atmiyorum ben icine ckirdeklerini cikariyorum:umursamaz:

aaaa niye çıkarıyon kız çekirdeklerini ayırmıyomu posa olarak

güzelmiş diloooşşş kullan bi bakalııımm

kenyaaa bence de uyu ve oyna süpeer
bebek arabanızla da gezin artık bol bol biz hala almadık bilmiyorumkismile

eliiif hoşgeldiin yaa vallaa bizim kızlar azıttı sonradan ben çok yoruluyorum yaa artık uyutma saatleri işkene olmaya başladı yaaa stres oluyorum hem uykusu geliyo ağlıyo hem de yatay konuma geçirmek için bin takla atıyom yaaa

aaaa niye çıkarıyon kız çekirdeklerini ayırmıyomu posa olarak
canim birkackez cikarmadan yaptim ama cekirdegin dis kismi sert oluyo ya bicaklardan kacmis incecik agzima geldi bende tiskindim artik ikiye kesiyorum elmayi zaten öyle cok büyük elmalarida cekmiyo sIKISiyo icinde sonra bastirmak gerekiyo

tamam canım bi gelsin kullanayım derim sana
canim birkackez cikarmadan yaptim ama cekirdegin dis kismi sert oluyo ya bicaklardan kacmis incecik agzima geldi bende tiskindim artik ikiye kesiyorum elmayi zaten öyle cok büyük elmalarida cekmiyo sIKISiyo icinde sonra bastirmak gerekiyo

hımm bende çıkarırım o zaman

hosbuldum canimmm aynennn yaa tam azittilar hersey dikkatlerini cekiyo cin gibi etrafi izliyolar bugün alisverise gittim 6 saat avm gezdimzemuszemus toplasan 1 saat uyumamistir bebek arabasinin icinde bakinip durdu
uyu oyna yi ben sadece gece bagliyorum aktivbaby iyi geldi bana..dokusu cok güzel yeni doganin dokusuyla ayni yapmislar...

kenyaaa bence de uyu ve oyna süpeer
bebek arabanızla da gezin artık bol bol biz hala almadık bilmiyorumkismile

sağol canımmm
ama bugun canım sıkıldı koskoca otobuslerimiz kaldrımıslar yerine birsürü minübüsler gelmiş mecbur merkeze inmek için araba kullanmam lazım simdi o pusetle o minübüslere nasıl binicem yaa cok canım sıkıldı tam zamanında degistirdiler o kadar bebekli insan nasıl binicek yaaaklava:

hosgeldin elifcim
sen nasılsın gercekten gorusemiyoruz artık
nisa seni rahat bırakmıyo herhalde

kizz hicccc rahat vermiyo bana hep yaninda olucam konusucam onunla cok yoruyo firsat buluncada evin islri yemek derkenaksam oluyo ..kocisinde calisma saatleri degisti erken gidip gec geliyo hersey birbirine girdi inannn...dizileri bile download edip izliyorum artik saat 9 da yallah yatagaakannehir
bugün kaynanam gördü beni carsida gezerken dedi gözlerinin ici resmen kan toplamis uykusuzuktan bigün geliim ben bakiim sen uyu ama hep lafta kaliyo 3 aydir bikez gelipte nisaya baktigini görmedim sevip gidiyoboshayallersmile

ayy ne güzel kııız gezmişiin biz geçen hafta gittik slingde iidi yürürken ama durunca başladı kıpırdanmaya niyeysee zarada indirim vardı elbiselerden alacaktım durmadıki zilli bi tane apar topar seçtim de zor aldık onu da 3-6 ay aldım zaranın bedenleri çok küçük oluyo yaa bi dahakine daha büyüklerden alcam şu an tam gibi hatta eteği kısa bile yaza aldıklarım sığacakmı emin değilimm kafamçokkarıştı

ayy benim de geçen arkadaşım geldi de uyuttu falan ay hiç dokunmadım valla naparsan yap dedim yerimseniben
annem geliyo yarın azcık dinlencem beee
hem evde farklı biri olunca öölece bakıyoo :lepi: daha uslu oluyo kaydirigubbakcemile2

durdugun anda mene miziklanmaya basliyolar ille hareketr halinde olucanakannehir nisa da ayni
evet yaa zara nin bebek bedenleri minik oluyo bende kot elbise begendim ama almadim giyemiyo diye 1 aysonra korseyi cikaralim hepsinden alicam insallah

keske benimde annem yanimda olsaaa:çok üzgünüm:atarim ona ne yaparsa yapsin ben azcik keyfime bakarim..izine gelince öyle yapicam ama 24 saat kesintisiz uyucam ahtim varkaydirigubbakcemile3

ayy elifcim gercekten yalnızken bebek cok zorluyo insanı
uyanıkkende uyurkende kucgımda olmak istiyo buyudukce isimiz dahada zorlasıyo
hala misafirler geliyo bide son dakkada haber veriyolar kabul edeyimde cıksın aradan diyorum
annem arada geliyo Allah razı olsun

neyse ben kacar pijamalarini giydireyimde uyku saatinin geldigini anlasin
insallah yarin firsat verirse görüsürüz yoksa aklim hep burda oluyo ne kaynatiyolar diyekaydirigubbakcemile3
herkese iyi gecelerrr:gitme:

iyi akşamlar hatunlar
Baby sling kullananız varmı nerden temin ettiniz
memnunmusunuz
ben şimdilik evdeki penyeden yapmaya çalıştım bilmom şimdik oluş uyuyo yarn denicez
kartanesi sen kullanıyon gibi okudum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…