neyse ben kacar pijamalarini giydireyimde uyku saatinin geldigini anlasin
insallah yarin firsat verirse görüsürüz yoksa aklim hep burda oluyo ne kaynatiyolar diyekaydirigubbakcemile3
herkese iyi gecelerrr:gitme:
iyi akşamlar hatunlar
Baby sling kullananız varmı nerden temin ettiniz
memnunmusunuz
ben şimdilik evdeki penyeden yapmaya çalıştım bilmom şimdik oluş uyuyo yarn denicez
kartanesi sen kullanıyon gibi okudum ben
iyi akşamlar hatunlar
Baby sling kullananız varmı nerden temin ettiniz
memnunmusunuz
ben şimdilik evdeki penyeden yapmaya çalıştım bilmom şimdik oluş uyuyo yarn denicez
kartanesi sen kullanıyon gibi okudum ben
halkalı olanlardanmı kullanıyonuz
ben ev içinde kumaştan bağlayarak kullanmayı düşündüm
halkalı olanlardanmı kullanıyonuz
ben ev içinde kumaştan bağlayarak kullanmayı düşündüm
bende istiyom sling van sokaklarında salınırız oğlumlakaydirigubbakcemile3
pts işe başlıyom yaa rapor almaya karar verdim gittiği yere kadar sonra da ücretsiz izin alcam
sanırım 1 yaşına gelene kadar sonrası allah kerim akannehir
kartanesi canım ben bugün katı meyve sıkacağı sipariş ettim hepsiburadadan
markası king 100 lira gelsin bakayım sanada söylerim nasıl olduğunu almadın daha dimi
kizz hicccc rahat vermiyo bana hep yaninda olucam konusucam onunla cok yoruyo firsat buluncada evin islri yemek derkenaksam oluyo ..kocisinde calisma saatleri degisti erken gidip gec geliyo hersey birbirine girdi inannn...dizileri bile download edip izliyorum artik saat 9 da yallah yatagaakannehir
bugün kaynanam gördü beni carsida gezerken dedi gözlerinin ici resmen kan toplamis uykusuzuktan bigün geliim ben bakiim sen uyu ama hep lafta kaliyo 3 aydir bikez gelipte nisaya baktigini görmedim sevip gidiyoboshayallersmile
dışardada yarım metre kar var
ya ben hiç öle uyku rutini oluşturmadım pijama falan anca elbise falan varsa giydiriyom onun dışında tulumlarla falan olurs hiç değiştirmiyom akannehir genelde 10da uyuyo ama evde 10 tur attıktan sonra bizimkinin uyku rutini evde tur atmak oldu yaa akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?