2009 Kasm Anneleri

neyse ben kacar pijamalarini giydireyimde uyku saatinin geldigini anlasin
insallah yarin firsat verirse görüsürüz yoksa aklim hep burda oluyo ne kaynatiyolar diyekaydirigubbakcemile3
herkese iyi gecelerrr:gitme:

ya ben hiç öle uyku rutini oluşturmadım pijama falan anca elbise falan varsa giydiriyom onun dışında tulumlarla falan olurs hiç değiştirmiyom akannehir genelde 10da uyuyo ama evde 10 tur attıktan sonra bizimkinin uyku rutini evde tur atmak oldu yaa akannehir

iyi akşamlar hatunlar
Baby sling kullananız varmı nerden temin ettiniz
memnunmusunuz
ben şimdilik evdeki penyeden yapmaya çalıştım bilmom şimdik oluş uyuyo yarn denicez
kartanesi sen kullanıyon gibi okudum ben

bende dısarı cıktıgımda kullanıyorum ama yatar pozisyonu sevmiyo bizimki hafif oturur pozisyonda kullanıyorum kesiiinlikle tavsiye ederim dısarıda avm de gezerken falan cok rahat oluyo yükünün yarısını alıyo

iyi akşamlar hatunlar
Baby sling kullananız varmı nerden temin ettiniz
memnunmusunuz
ben şimdilik evdeki penyeden yapmaya çalıştım bilmom şimdik oluş uyuyo yarn denicez
kartanesi sen kullanıyon gibi okudum ben

canım kullanıyom ben çok memnunum avmlerde hep onla gezdirdim bu zamana kadar ilerde de oturturum diyorum ben bi tane ggden almıştım bez olanlardan sonra da eşim bi tane amerikadan getirdi infantino marka onu kullanıyom şimdi

ben kactım bebişi uyutmam lazım gerci hiç niyeti yok ama deneyelim bakalım :)
uyursa gelirim gene

ıslak mendil muhabbeti geçmiiş
ben doğumdan beri johnson dalin huggeis canbebe kullandım ama hepsini sıcak suylan yıkayıp kullandım hem içindeki sabundan arınıyoo hemde sıcak olduğu için yavrum ürpermiyo üşümüyoo daha bi rahatlıyo sankim :asigim: şimdiye kadar çok şükür hiç pişiğimiz olmadı

Son düzenleme:
pts işe başlıyom yaa rapor almaya karar verdim gittiği yere kadar sonra da ücretsiz izin alcam
sanırım 1 yaşına gelene kadar sonrası allah kerim akannehir

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
adamııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm beroşu bırakamadın demiiiiiiii yemediiiiiii sempatiksalakcinni

kartanesi canım ben bugün katı meyve sıkacağı sipariş ettim hepsiburadadan
markası king 100 lira gelsin bakayım sanada söylerim nasıl olduğunu almadın daha dimi

ay herkeş hepsiburadacı oldu heee kızlar siz tracy tizeden komisyon alırmısınız bilmem ama benim hepsiburada yönetimiynen bi görüşmem lazım olmiy bele :roflol:

aman hep aynı hikaye anacım van'a gitti ya giderken kaynanaya dedi bak sana emanet falan aa ne demek o çaldırsın işi olunca hemen gelim diye zırt tırt seni mi çaldırcam hergun 2 defa 1 saatliğine uğrayıver ölmessin ya demi ama :umursamaz:
gelio seviyo biras sora ayy inimm oğlan aç bekler adama bi bakim naptı dio sorada varmı işin dio sempatiksalakcinni

ayyy çalışırken hergun erken kalkmak zorunda oldum için dırdırlanıyodum ama heç deelse cumartesi pazar vuruyodum uykunun gözüne anam şimdi hafta sonuda hikaye bu kız neen hep zabaan körunde hortliy yaaaaaaa ohaoldumsmile
aldım salona geldim 7 den beri takılıyos heç deelse herif uyusun bari didim ecük :bbo:

bizimki hala deli gibi ışığa bakıyo ya gözleride rahatsız olmuyo ha naparsam yapim o tavandaki lambaya bakmassa çatlar sizinkiler de böle mi yauw bilmiyorumkismile

gunaydin.

sikici bir pazar sabahi.:1closedeyes:
hic sevmem pazarlari nedense.

sabah gazlarla uyandik. yanlislikla cakmak falan caksak havaya ucucaz mazallah.kaydirigubbakcemile3

dışardada yarım metre kar var

bu sene amma kis yapti sansimiza ya.

bizimkinin rutinide uyuduktan yarim saat sonra cani istedigi kadar cirlamak. benimkide gece oldugu oyle algiliyo kendince herhalde.akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…