ayy sende mi işe başladın yaa:çok üzgünüm: offf Allah kolaylık versin :Saruboceq:günaydın kızlar. bende bugün işe başladım. aklım evde şimdi. allahtan 1,5 ta evde olacam öyle teselli ediyom kendimi.
günaydın kızlar
işe başlayanlarada allah kolaylık versin çok zordur eminim
canım üzülme daha küçük karnı doysun altı kuru olsun tamamdır
ama bikaç aya daha zor olur bence o zaman tanırlar anneyi
ayy sende mi işe başladın yaa:çok üzgünüm: offf Allah kolaylık versin :Saruboceq:
amiinn:Saruboceq:
bende dün acilden giriş yapıp 20 günlük rapor aldım..bugün olsa daha iyi olurdu ama dün nöbetçiydi doktorum bugun izinde benimde işe başlamış olmam lazım diye dünden aldım....Ondan sonrada ücretsiz izne ayrılacağım bi daha nerde bulcaz bebeklerimizin bu günlerini....
günaydın kızlar nasılsınız ay ben bugun adet oldum cok fenayım.
hafta sonuda gezdim dolaştım sinemaya gıttım kocişle stres attım yani
ya hani 20 günlük rapor veremiyolardı artık alla allaaaaaaaaa :uhm:
darksea canım sen işe başladın ya
raporlarını falan kullandın mı sen
selam kızlar naber
Sanada selamüstelik ben ücretsiz iznde alamam. çook borcumuz var.
canım yavrum benim. napalım bizimkinin de kaderi böyleymiş mafoldumben
20 gün rapor kullandım.
biraz çalışayım yine alırım rapor. şimdi benim yüzümden soruşturma açılmasın. ne ben zarar göreyim ne rapor veren dok.
cnm üüsülmee belki de küçükken bırakmak daha iyidir çünkü büyüyünce anneyi babayı biliyo bırakınca da güvensizlik oluyomuş hayırlısı olsun cnm hayat böyle çalımamız gerekiyor onlarda zamanla anlıycaklar :)üstelik ben ücretsiz iznde alamam. çook borcumuz var.
canım yavrum benim. napalım bizimkinin de kaderi böyleymiş mafoldumben
yaa karnı doysun daa içmiyo zilli yaaacanım üzülme daha küçük karnı doysun altı kuru olsun tamamdır
ama bikaç aya daha zor olur bence o zaman tanırlar anneyi
off ne şanslısııınn ben 4.30da evde olcam kafamçokkarıştıdilmuh haklısında ama bizimki oyun istiyo devamlı. öyle ağlayan bebek değil allahtan.
az önce müdürle konuştum işin olmadığı zaman erken çıkarsın dedi rahatladım. 1 de giderim evime. 10 dakikada evde olurum. sonra bütün gün bizim oğlumla. günde 4 saat ayrı kalacaz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?