2009 Kasm Anneleri

sanki daha dün gibi herkesin doğum iznine çıktığı gün
zaman ne çabuk geçiyoo yaa:gitme:

canım üzülme daha küçük karnı doysun altı kuru olsun tamamdır
ama bikaç aya daha zor olur bence o zaman tanırlar anneyi

ayy sende mi işe başladın yaa:çok üzgünüm: offf Allah kolaylık versin :Saruboceq:

amiinn:Saruboceq:

dilmuh haklısında ama bizimki oyun istiyo devamlı. öyle ağlayan bebek değil allahtan.
az önce müdürle konuştum işin olmadığı zaman erken çıkarsın dedi rahatladım. 1 de giderim evime. 10 dakikada evde olurum. sonra bütün gün bizim oğlumla. günde 4 saat ayrı kalacaz sadece

günaydın kızlar nasılsınız ay ben bugun adet oldum cok fenayım.
hafta sonuda gezdim dolaştım sinemaya gıttım kocişle stres attım yani

bugun herkes işe başlamış çok zor gelecek kızlar ben ilk bir hafta hergün ağlıyodum tuvalette gizli gizli dayanamıyodum ama mecbur olunca çalışmaya alışmak zorunda oluyosun işte ne yapalım.

ya hani 20 günlük rapor veremiyolardı artık alla allaaaaaaaaa :uhm:

ya hani 20 günlük rapor veremiyolardı artık alla allaaaaaaaaa :uhm:

canım sorma doktor dün raporu verdi bugünde nöbet izninde raporun çıktısını almaya gittim bu sefer ordaki kişiler doktorun bilgisayardan giriş yapması lazım yoksa ben çıktı veremem dedi.görevli biri bi başka doktora sıra alın elinizdeki kağıdı görünce onlar rapor verir dedi.Bi sıra alabilseydik.Hastane de sıra veren kadın da bi trip .İnternetle telefondan randevu almayı iptal etmişler sanırım.boşu boşuna aile boyu gidip geldik.Yarın bi daha gitcez .bi de kocam işten izin alıp geldi sinir oldum ya....
Adamın da aklını karıştırıyorla 20+20 rapor alsın eşiniz diyorlarmış seminer zamanıda ben eşime bırakacakmışım 2-3 saat durup gelecekmişim.Para kızımdan önemli sanki....bi de cehennemin dibi gittiğim yer...

üstelik ben ücretsiz iznde alamam. çook borcumuz var.
canım yavrum benim. napalım bizimkinin de kaderi böyleymiş mafoldumben

üstelik ben ücretsiz iznde alamam. çook borcumuz var.
canım yavrum benim. napalım bizimkinin de kaderi böyleymiş mafoldumben
cnm üüsülmee belki de küçükken bırakmak daha iyidir çünkü büyüyünce anneyi babayı biliyo bırakınca da güvensizlik oluyomuş hayırlısı olsun cnm hayat böyle çalımamız gerekiyor onlarda zamanla anlıycaklar :)

ebisce haklısın canım ama 3 ay da çok küçük değiller mi işe başlamak için.eğer iş yeriniz evinize yakınsa bilemem tabii

canım üzülme daha küçük karnı doysun altı kuru olsun tamamdır
ama bikaç aya daha zor olur bence o zaman tanırlar anneyi
yaa karnı doysun daa içmiyo zilli yaaa
anem biberondan içmeyince şırıngayla vermiş 30 cc içmiş sadecee
ama ben biberon verince nasıl da içiyoduu yoksa başka yabancılık çekmedi annem gezdirmiş dolandırmış uyutmuş

off ne şanslısııınn ben 4.30da evde olcam kafamçokkarıştı
ama rapor alcam yaa sonra da ücretsiz izin bizim de kredi borcumuz var nisana kadar o zamana kadar idare etsem raporla yeter
bi de şu gerizekalı öğrenim kredileri olmasaydı tam süper olcaktı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…