2009 Kasm Anneleri

ben kendimi çok mutsuz hissediyorum
oğlumun yüzüne baktıkça ağlayasım geliyo eşimde yok
bütün sinirlerim tepemde ne biçim insanlar bu eşimin ailesi
15 dk bakalımda kızda karnını doyursun wcye gitsin diyen yok
gerçi torun sevmeye bile gelmeyen insanlardan çok şey bekliyorumm

sunways eşin gelmiş gözün aydın
canoşum gıtmedı daha.oglum hasta olunca mecbur kaldı ben ıstanbulu bılmıyom dr da uzak cennette we ara sokaklarda
kontrole kadar kalıcak. sonra gıdecek

ya gulum ne uzuluyon
koy bebenı besıge aglasın ıkı dakıka daha olmadı emzık wer daha olmadı donencesını kur
gıt yemegını ye wc ne gıt. ne mınnet edeceksın
aglarsada onların yanında soz hakları yok bunu bılsınlerolumunekankayizsmile

anacım alıştım ben onlarada 2gündür eşim yok annemi özledim oğlum çok yoruyo
sende biliyosunya sinirlerimm gel git oldu
yoksa onlar çokta tıın sadece ben çok bunaldım ondan sanırım
valla elif bizde körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoz sempatiksalakcinni

öle degıl o canım. iki arkadaş bırbırımıze destek oliyoruzzzzkötükedihüso
döwecem haaa
bende özledım aılemı ama yapacak bısey yok sınırımı atacak bıseyde yok senden alırım haaaaŞeniz
benım sınırım laçka ne zamandır zattın saldım cayıra mewlam kayıra esım gıdıncede 2 ay yalnızım buyur burdan yakkkkdelikafadulden

waryaaaa nagiii
hıc ummadıgım ınsanlar gecmıs olsun dedı de en cok bekledıklerımın umrunda olmadı
cok pis kızıyorum ha.

ben cıkıyom kuzumla uzanarak emişcem hemde belım dınlenır sızı optum yıne gelırünnnnzemuszemus

sunwayss sen cennette kime didiosun dr? bak cennette dr.sibel tunçel var çocuk dr özel muayenehanesi çok ii bi dr

selam kızlar, nasılsınız
geçmiş olsun sunways bebişine
selam canımcım.sagol canım
ya bugun o kadar yoruldum oyle tukendımkı anlatamam.
sunwayss sen cennette kime didiosun dr? bak cennette dr.sibel tunçel var çocuk dr özel muayenehanesi çok ii bi dr

adını su an hatırlayamadım ama hüssam dı galıba.arabalara kapalı bı sokak war orada yerı.yenımahalle hastanesının bashekım yardımcısı aynı zamanda canım

su saat oldu yoruldum...eşim geldı kucagına aldı ıkı zıplattı cocuk uyudu..daha pijamalarını gıymedı altına gece bezını takmadım nası olacaksa..

günaydınnn
hoff şu burun tıkanıklığı yetti artık ya 4.ayımıza girdik hiç mi geçmez yaaa
yavrum o kadar rahatsız oluyoki bazen tavan yapıyo artık nefes zor alıyo ne emmesi ne uyuması of ya buhar makinesi ıslak havlu serum fizyolojik falan hiç bişe yaramıyo napcam ben yaaaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…