bizimde borç çok ondan işe başladım. ama günde 4,5 saat çalışacam evde yakın okula. haftada 1 günde sevk alır gitmem işe olur biter.üstelik ben ücretsiz iznde alamam. çook borcumuz var.
canım yavrum benim. napalım bizimkinin de kaderi böyleymiş mafoldumben
ebisce haklısın canım ama 3 ay da çok küçük değiller mi işe başlamak için.eğer iş yeriniz evinize yakınsa bilemem tabii
sutun yapısı tadı bebegin ihtiyacına gore bebek geliştikce muhteviyatı da gelişiyorvalla bacım ilk doldurduğum stoğu çıkardıydım onu beğenmemiş ama böle koku sinmiş ona yaa nedensee 6sında stokladığımı çıkardım onda koku yoktu bakalım onu içer belki gece de biriktirdim biraz şu an uyuyomuş 10 gibi içer inşallah bugün de sağdıklarım sağlam olursa idare eder ama şu buzlukta 6 ay duruyo muhabbeti hikaye galiba 2 ay ya durmuştur ya durmamıştır bozulmamış ama böle koku sinmiş yaa bu bebişler de ağızlarının tadını biliyo cokacimcoook
yaa karnı doysun daa içmiyo zilli yaaa
anem biberondan içmeyince şırıngayla vermiş 30 cc içmiş sadecee
ama ben biberon verince nasıl da içiyoduu yoksa başka yabancılık çekmedi annem gezdirmiş dolandırmış uyutmuş
off ne şanslısııınn ben 4.30da evde olcam kafamçokkarıştı
ama rapor alcam yaa sonra da ücretsiz izin bizim de kredi borcumuz var nisana kadar o zamana kadar idare etsem raporla yeter
bi de şu gerizekalı öğrenim kredileri olmasaydı tam süper olcaktı kafamçokkarıştı
yaa karnı doysun daa içmiyo zilli yaaa
anem biberondan içmeyince şırıngayla vermiş 30 cc içmiş sadecee
ama ben biberon verince nasıl da içiyoduu yoksa başka yabancılık çekmedi annem gezdirmiş dolandırmış uyutmuş
off ne şanslısııınn ben 4.30da evde olcam kafamçokkarıştı
ama rapor alcam yaa sonra da ücretsiz izin bizim de kredi borcumuz var nisana kadar o zamana kadar idare etsem raporla yeter
bi de şu gerizekalı öğrenim kredileri olmasaydı tam süper olcaktı kafamçokkarıştı
kızlar sizin yazdıklarınızı okuyorum da her zaman cevap yazamıyorum.Sizlerin bebişleri benim kızımdan bi kaç hafta önde...Çok mu emiyorlar acaba bende her zaman sağmıyorum günde bi iki kere sağıyorum özellikle sabahları sağdığımda 100-150 arası sağabiliyorum....
15 dk sağacaksın 3 saatte bir ilk basta bazaen gelmeyebiliyor pompa cekme işlemine devam ettikce geliyoroh maşallahhh 100-150 çok ii bacım yaa öğünde 100-120 içiyolarmış anam ben milkway elektrikli pompa aldım onda bile bişe çıkmadı yaa siz emmeden önce mi sağıyonuz?
emdikten sonra elimle sağınca geliyo da pompayla sağınca gelmiyo ne ayak annamadım bende bi arıza var heralde :kedi:
ben 2 saatte bir 70 cc ile besliyorum 3 saatte bir 60-80 cc (dinlenik olma su içeme ve beslenmeye gore saatten saatte değişiyor miktar) sağıyorum yetmeyeni de mama ile destekliyorum kılosu 4 kılo 600 cc yi tamamlamaya calışıyorum
benimki 1730 gr doğdugu için ememedi hep sağarak verdim yeni yeni emmeye basladı emzirdikten sonra sağıyorum gene sut kalıyor tam boşaltamıyor yani o yuzden gunde 1-2 kere emziriyorum gerisini hep sağarak veriyorum hatta emzirdikten sonra da sağıyorum ki boşaltıp yeniden sut üretimi sağlansın diye
ayy canım bu gün taze bıraktım yaa onu da içmemiş :sinifsinif:sutun yapısı tadı bebegin ihtiyacına gore bebek geliştikce muhteviyatı da gelişiyor
1 ay onceki sut bebegin 1 ay onceki ihtiyaclarına gore uretiliyor bu sebeple aslında bir yandan tadı değişmişken bir yandan da taze sutun sağladığı beslemeyi sağlamıyor aslında
en iyisi taze taze besleyebilmek mumkun olduğu kadar
20 gün rapor kullandım.
biraz çalışayım yine alırım rapor. şimdi benim yüzümden soruşturma açılmasın. ne ben zarar göreyim ne rapor veren dok.
hımm tamam şeker bu sefer 15 dk sağayıım15 dk sağacaksın 3 saatte bir ilk basta bazaen gelmeyebiliyor pompa cekme işlemine devam ettikce geliyor
slm kızlar
bugun bikac kişi daha işe baslamıs kendimi yerinize koyunca cok zor oldugunu düşünüyorum ama alısırsınız cok canınızı sıkıpta sütünüzü de etkilemeyin kızlar
hımm tamam şeker bu sefer 15 dk sağayıım
ayy anneme alıştı hemen bana yaptığı yaramzlığı yapıyo sadece yatay konuma geçmeme isteği ama bi de şu sütleri lıkır lıkır içseydi içim daha rahat olcaktı
kıyamam ben ona minik ağzı yoruluyorda boşaltamıyor mu memeyi. valla benimki tam canavar saatlerce emer bıraksam
1 saat uyumuş uyanmış şimdi içiyo oynaya oynaya dedi inatla ver dedim bakalım içer inşallah
sen,n yokluğunu mu hisstte ama kzın anneni mi yabancıladı daha kuck gerci ama gene de hissetmilşt,r yokluğunu sanırsamayy canım bu gün taze bıraktım yaa onu da içmemiş :sinifsinif:
gerçi gece çok içti 2de 5de bi de 7de emzirdim 10da o yüzden az mı içti acaba sonra da uyumuş aç olsa uyuyamazdı gibi de geliyo
öğlen gitsemmi gitmesemmi bilemedimm
hımm tamam şeker bu sefer 15 dk sağayıım
ayy anneme alıştı hemen bana yaptığı yaramzlığı yapıyo sadece yatay konuma geçmeme isteği ama bi de şu sütleri lıkır lıkır içseydi içim daha rahat olcaktı
sen,n yokluğunu mu hisstte ama kzın anneni mi yabancıladı daha kuck gerci ama gene de hissetmilşt,r yokluğunu sanırsam
ben doğum yaptığımda hastanede emzir me denediler ama kucuk olduğu için ememedi oglen 12 de makine getirip 3 saatte bir 15 er dk her iki gögsu sağacaksın dedi hemsire 3 saatte bir gelip sağıyormusun diye de kontrole geliyordu
esim odanın kapısı acılır axcılmaz asker gibi dikiliyordu hemen sağıyoruz diye gece 3 te sabah 6 da kapımıza dikiliyordu hemsire oyle beni duzenli sağmamnın önemini anlattılar sutun kaçmasını artmasını sağlıyormus duzenli 15 er dk sağmak emmediği için surt kaçmasın diye hep sağdım bebişime ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?