2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlaaaar
size işten bağlanıyoruum mafoldumben
dün anneme bırakıp deneme sürüşü için sinemaya gittik 3te emzirdim çıktık buzluktan süt indirmiştim 2 aylık falan bi süttü 30 cc anca içmiş 5 saatte beğenmemiş eve döndüğümüzde saat 8di hemen saldırdı memeye deli gibi emdi sonra da geri çıkardı mafoldumben
gece de normalde bi kere kalkan çocuk 2 kere kalkıp bi de üstüne kaka yaptı gündüz emmediğinin acısını gece çıkardı sanırım
sabah 7de tekrar uyandı tam çıkacakken ii oldu emzirip öle çıktım o geri uyudu şimdi uyuyomu uyandımı bilmiyom bu sefer daha fresh süt bıraktım umarım içer 10 gibi içmezse öğlen gidicem tekrar
heyet raporu almaya çalışıcam bakalım 2 aylık falan içmezse hemen içerse 1 hafta çalışıp öyle...
dün izlediğim filmden de bişe annamadım aklım hep evdeydi gerçi bana yaptığı yaramazlığın dışında pek bişe yapmamış ama çok az uyumuş açlıktan olsa gerek eve döndüğümüzde ana kucağında oturmuş annem eline hışırtılı bi kağıt vermiş onu evirip çeviriyodu
bu ay gelişimleri çok hızlı olcak sanırım doğrulmaya çalışıp duruyo bu evreyi kaçırmamam lazım yaa

selooo canım ya du bakalım bi yol bulursunus işallahh sen üzme kendiniiii sütün kaçar falan allah korusunnnn
ya bu bebeler neden dolaptaki sütü beğenmiyki ege de içmemişti alla allaa

selooo canım ya du bakalım bi yol bulursunus işallahh sen üzme kendiniiii sütün kaçar falan allah korusunnnn
ya bu bebeler neden dolaptaki sütü beğenmiyki ege de içmemişti alla allaa

valla bacım ilk doldurduğum stoğu çıkardıydım onu beğenmemiş ama böle koku sinmiş ona yaa nedensee 6sında stokladığımı çıkardım onda koku yoktu bakalım onu içer belki gece de biriktirdim biraz şu an uyuyomuş 10 gibi içer inşallah bugün de sağdıklarım sağlam olursa idare eder ama şu buzlukta 6 ay duruyo muhabbeti hikaye galiba 2 ay ya durmuştur ya durmamıştır bozulmamış ama böle koku sinmiş yaa bu bebişler de ağızlarının tadını biliyo cokacimcoook

günaydın spelll

cerenimom gıı zaten kesin kararımı verdim heyet raporu+normal raporlar+yıllık izinler+6 ay ücretsiz izin 1 yılı geçircem hacı yaa kaç kere görcem bebişimin büyüdüğünü anasını satiim
özel diye rapordan tırsıyodum biraz da bişe olmazmış olursa da olur bee

kızlar sizin yazdıklarınızı okuyorum da her zaman cevap yazamıyorum.Sizlerin bebişleri benim kızımdan bi kaç hafta önde...Çok mu emiyorlar acaba bende her zaman sağmıyorum günde bi iki kere sağıyorum özellikle sabahları sağdığımda 100-150 arası sağabiliyorum....

Son düzenleme:

oh maşallahhh 100-150 çok ii bacım yaa öğünde 100-120 içiyolarmış anam ben milkway elektrikli pompa aldım onda bile bişe çıkmadı yaa siz emmeden önce mi sağıyonuz?
emdikten sonra elimle sağınca geliyo da pompayla sağınca gelmiyo ne ayak annamadım bende bi arıza var heralde :kedi:

canım sağmaya devam et benimde her zaman böyle olmuyor ama sabah sağınca daha çok oluyor emdikten sonra sağıyorum...Gece çok dolunca bi göğüsle doyuyor diğerinden sağıncada söylediğim miktarda çıkıyor.
Bende de daha önce el pompası vardı hem göğüs uçlarımı acıttı hemde çok iyi değildi hemen bozuldu.Elektrikli pompayla ilk başta her kalkışımda sağıyordum.Şimdilerde baya düzeldi...

bende dün acilden giriş yapıp 20 günlük rapor aldım..bugün olsa daha iyi olurdu ama dün nöbetçiydi doktorum bugun izinde benimde işe başlamış olmam lazım diye dünden aldım....Ondan sonrada ücretsiz izne ayrılacağım bi daha nerde bulcaz bebeklerimizin bu günlerini....

selocaaaann bebeeem sen bu gün mü başladın gııııı ayyy kurban olurum berayıma yaa beeenmiyomu dolaptaki sütü cadı al bacım izin rapor ne varsa kullan üsülme yeter ki

slm kızlar benimde bugün iznim bitti okul bana 5 günlük mazeret izni verecek sonra 5 gün 5 gün rapor alıcam okul onay verdi ama müfettişe yakalanmayız inş. daha önceki arkadaşlar öle yapmışlar ben niye yapmıyayımki sonrasındada heyet alabilirim inş. arada da hastaneye yatış göstermek lazım izinlerin hepsini bitirmeyek inş. seminer dönemine kadar idare edebilirim seminere kızımıda götürür ayrılmamış oluruz bölece ayyy işe başlayanlara allah yardım etsin nasıl dayanıyorlar ya kızımda dikelmeye başladı ayy çok komik kalkacak gibi bakıyorumda herkesin bebesi aynı iiki burayı keşfetmişim ya kızımın gelişminin normal olduğunu okumak ii gelio keyifleniyorum

cerenimoom yeewwriiumm beyzoşunda sabah kalktığında hep burnu tıkalı oluyoo ama soora geçiyooa.s hep şu soba yüzünden
günaydın kızlar
günaydınn yerimseniben
ayy selocanım yaaa kıyamam ben sana :çok üzgünüm: offfff:çok üzgünüm: ben şincik ağzımı açmıyım gamlı baykuş gibi malum pek moral veremiyom ben sempatiksalakcinni
günaydın canım zemuszemus
selocaaaann bebeeem sen bu gün mü başladın gııııı ayyy kurban olurum berayıma yaa beeenmiyomu dolaptaki sütü cadı al bacım izin rapor ne varsa kullan üsülme yeter ki

ebişimmmm dadluummmm needisin bakiim opuyorumnanaktan
hala istanbulda mısın
nan bi geldin pir geldin hee alsanaalsanasmile
sen geldiğinden beri istanbul afet bölgesine döndüü delikafadulden
walla görüşemeden dönersen çok üzülürüm yaaa :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…