selooo canım ya du bakalım bi yol bulursunus işallahh sen üzme kendiniiii sütün kaçar falan allah korusunnnn
ya bu bebeler neden dolaptaki sütü beğenmiyki ege de içmemişti alla allaa
kızlar sizin yazdıklarınız okuyorum da her zaman cevap yazamıyorum.Sizlerin bebeişleri benim kızımdan bi kaç hafta önde...Çok mu emiyorlar acaba bende her zaman sağmıyorum günde bi iki kere özellikle sabahları sağdığımda 10-150 arası sağabiliyorum....
Kartanesi sen heyet raporu alabilecek misin?
selocaaaann bebeeem sen bu gün mü başladın gııııı ayyy kurban olurum berayıma yaa beeenmiyomu dolaptaki sütü cadı al bacım izin rapor ne varsa kullan üsülme yeter kigünaydın spelll
cerenimom gıı zaten kesin kararımı verdim heyet raporu+normal raporlar+yıllık izinler+6 ay ücretsiz izin 1 yılı geçircem hacı yaa kaç kere görcem bebişimin büyüdüğünü anasını satiim
özel diye rapordan tırsıyodum biraz da bişe olmazmış olursa da olur bee
cerenimoom yeewwriiumm beyzoşunda sabah kalktığında hep burnu tıkalı oluyoo ama soora geçiyooa.s hep şu soba yüzündengünaydınnn
hoff şu burun tıkanıklığı yetti artık ya 4.ayımıza girdik hiç mi geçmez yaaa
yavrum o kadar rahatsız oluyoki bazen tavan yapıyo artık nefes zor alıyo ne emmesi ne uyuması of ya buhar makinesi ıslak havlu serum fizyolojik falan hiç bişe yaramıyo napcam ben yaaaa mafoldumben
günaydınn yerimsenibengünaydın kızlar
ayy selocanım yaaa kıyamam ben sana :çok üzgünüm: offfff:çok üzgünüm: ben şincik ağzımı açmıyım gamlı baykuş gibi malum pek moral veremiyom ben sempatiksalakcinnigünaydın kızlaaaar
size işten bağlanıyoruum mafoldumben
dün anneme bırakıp deneme sürüşü için sinemaya gittik 3te emzirdim çıktık buzluktan süt indirmiştim 2 aylık falan bi süttü 30 cc anca içmiş 5 saatte beğenmemiş eve döndüğümüzde saat 8di hemen saldırdı memeye deli gibi emdi sonra da geri çıkardı mafoldumben
gece de normalde bi kere kalkan çocuk 2 kere kalkıp bi de üstüne kaka yaptı gündüz emmediğinin acısını gece çıkardı sanırım
sabah 7de tekrar uyandı tam çıkacakken ii oldu emzirip öle çıktım o geri uyudu şimdi uyuyomu uyandımı bilmiyom bu sefer daha fresh süt bıraktım umarım içer 10 gibi içmezse öğlen gidicem tekrar
heyet raporu almaya çalışıcam bakalım 2 aylık falan içmezse hemen içerse 1 hafta çalışıp öyle...
dün izlediğim filmden de bişe annamadım aklım hep evdeydi gerçi bana yaptığı yaramazlığın dışında pek bişe yapmamış ama çok az uyumuş açlıktan olsa gerek eve döndüğümüzde ana kucağında oturmuş annem eline hışırtılı bi kağıt vermiş onu evirip çeviriyodu
bu ay gelişimleri çok hızlı olcak sanırım doğrulmaya çalışıp duruyo bu evreyi kaçırmamam lazım yaa
günaydın canım zemuszemusgünaydın....
selocaaaann bebeeem sen bu gün mü başladın gııııı ayyy kurban olurum berayıma yaa beeenmiyomu dolaptaki sütü cadı al bacım izin rapor ne varsa kullan üsülme yeter ki
günaydın kızlar
işe başlayanlarada allah kolaylık versin çok zordur eminim
zor olmaz mı canım ya. aklım hep evde. umarım çok ağlamaz yavrum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?