2009 Kasm Anneleri

ya benim iş yerimde bir tek bayan ben çalışıyorum sağma problemim var ama sonuçta hepsi yeni anne olduğumu biliyolar elektrikli süt sağma makinelerinden aldım bende sağıp stokluyorum. ben işten 7 de çıkıyorum biraz geç yani 8,5ta da işbaşı yapıyorum çalışma saatim uzun bide geçen oğlanı anneme bırakmıştım 120 cc sütle 2 kerede verirsin dedim yeter diye düşünmüştüm hepsini bir seferde içmiş gözüm korktu iş yerinde sağdıklarım ya yetmezse diye. ben çocuk dr konuştum bi bakalım kilo alımına eğer az alıyosa 4. ayda ek gıdaya başlarız yoğurt meyve püresi gibi dedi onun içinde erkenmi acaba ben pekte mama vermedim şimdiye kadar yanında bide mamaya başlasammı ki

öğlen eve gittim. doyurdum oğluşumun karnını geldiim :))
ama işe gelirken gözleri doldu oğluşumun.mafoldumben bende konuştum. ben seni hiiç bırakmam annecimm dedim. işe gidip gelcem hemen. sen uyu uyan yanında olcam dedim. anladı yavruşum yaa. gülücükler attı bana

canım ya cok geçmiş olsun sıcak tut havlu ısıt ayaklarını sar yavrum kıyamam ya.

canim gecmis olsun
bebeklerde tikaniklik olmasi 8 güne kadar normalmis bize doktor hicbisey yapmadan bekleyin demisti,ama tabii o tikanikli aasiri gaz yapiyo orasi ayri bekliceksiniz yapmasini.zeytinyagi biraz agri gelmez mi:uhm:ben hic vermedin daha tikaninca bekliyoruz kendisi yapana kadar

slm kızlar arzucum geçmiş olsun bebişine kızlar çok mutluyum şu an kızım uykudayken gece sütümü alıyo en azıdan gece sorun olmuyo artık gündüzde inadı tutmazsa uykudayken lıyo bunada çok şükür yavrum bir haftadır açtı

ii canım sükür
kızı uyuttum simdi pusetle ev gezintisi yaptık :)
sen nasılsın bebişin nasıl

oy iyi uykular Asyacığıma... benim cadı da uyuyo şimdi.. Biz de iyiyiz canım. Ama bu kız büyüdükçe yaramazlaşıyo sanki.. Gözünü açar açmaz ayağa kalkmaya çalışıyoo sonra da kucak için ağlıyoo.. belim kopuyo çok taşıyınca da..bu halimiz ne olacak bilmiyom vallaaaeyvahedigeldismile

hadi ii bari canım uykuda sık sık ver sende ac kalmasın bi gelişme varmı serum işe yarıyo mu

yaremcim emmiyomuydu bebiş canımfisfisfis

ayy çok sevindim yaremcimm. hihoyyyt inş uyanıkkende alır zamanla

annam. ben işteyken pek giremem. e malum eve gidincede iş bebişim eşim yemek derken pek giremiyom diye beni unutmayın ha. alsanaalsanasmile yazamıyom ama eskisi gibi gözüm üzerinizde olcak :1ninca:
yakarım çıranızı :jeyyar:

uyandı bile akannehir
ay bizimkide oyle uyandıgı gibi bakınırdı eskiden simdi direk kafayı kaldırıyo
konusmak faln kar etmiyo kollarım kopuyo artık yatırmak cok zor gun gectikcede zorlasıyo bakımları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…