hoşbulduk kenyacım..
Ne var ne yok?
ebisce haklısın canım ama 3 ay da çok küçük değiller mi işe başlamak için.eğer iş yeriniz evinize yakınsa bilemem tabii
canım ben sabah evden cıkarken emziriyodum işe gelincede saat 10 da sabah sütünü öğlen saat 1 de ve bıde 3 - 4 gibi sağıyodum zaten 6 da evde oluyodum emziriyodum hatta bazen akşam evdede sağıyodum
sütte her sağmada bazen 50 - 70 bazen 100 - 100 cıkıyodu ama artık malesef öğlenleri hiç süt sağamıyorum cunku hiç kalmadı sütüm geceleri emziriyorum uyandığında zaten carşamba kontrolumuz var ve dr soracağım ne yapmam gerektiğini
biz burda namaz odası var orda sağıduk bır arkadaşla
kızlar dun ilk kez anneme gittim sarıyerde oturuyor evi ısınmıyor 2 tane de ufo alıp ısıtmaya calışmış ama usuttuk herhalde berki altıunı acınca falan gece gelince karın agrısı kusması aglaması ust uste geldi
bişr de kabız da olmus pamuk zeytinyağ makattan zor yaptırdık neyse bugunde kulak cubugu ile yaptırdım kakasını sutune zeytinyag damlatmıstım biraz yumusamış ama kendi yapamıyor ıkınıyor aglıyor ne yapmam lazım siz neler yapıyorsunuzz kabız olunca
kızlar dun ilk kez anneme gittim sarıyerde oturuyor evi ısınmıyor 2 tane de ufo alıp ısıtmaya calışmış ama usuttuk herhalde berki altıunı acınca falan gece gelince karın agrısı kusması aglaması ust uste geldi
bişr de kabız da olmus pamuk zeytinyağ makattan zor yaptırdık neyse bugunde kulak cubugu ile yaptırdım kakasını sutune zeytinyag damlatmıstım biraz yumusamış ama kendi yapamıyor ıkınıyor aglıyor ne yapmam lazım siz neler yapıyorsunuzz kabız olunca
canım sen o 20 günü 10 + 10 şeklinde mi aldın yoksa 20 bi seferde mi aldın ?
hosbuldum canima.s.hosgeldin elifcim :)
sende hosgeldin sekerrra.s.slm kızlar nasılsınız
ii canım sükür
kızı uyuttum simdi pusetle ev gezintisi yaptık :)
sen nasılsın bebişin nasıl
slm kızlar arzucum geçmiş olsun bebişine kızlar çok mutluyum şu an kızım uykudayken gece sütümü alıyo en azıdan gece sorun olmuyo artık gündüzde inadı tutmazsa uykudayken lıyo bunada çok şükür yavrum bir haftadır açtı
slm kızlar arzucum geçmiş olsun bebişine kızlar çok mutluyum şu an kızım uykudayken gece sütümü alıyo en azıdan gece sorun olmuyo artık gündüzde inadı tutmazsa uykudayken lıyo bunada çok şükür yavrum bir haftadır açtı
oy iyi uykular Asyacığıma... benim cadı da uyuyo şimdi.. Biz de iyiyiz canım. Ama bu kız büyüdükçe yaramazlaşıyo sanki.. Gözünü açar açmaz ayağa kalkmaya çalışıyoo sonra da kucak için ağlıyoo.. belim kopuyo çok taşıyınca da..bu halimiz ne olacak bilmiyom vallaaaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?