selaaaaaaamm
biz geldik kızlaaaaarra.s.
canım şimdilik değişen bir yok kakası aynı dok serum bittikten 10 güne kadarda aynı gelebilirmiş hiç umudum yok anlayacağınızhadi ii bari canım uykuda sık sık ver sende ac kalmasın bi gelişme varmı serum işe yarıyo mu
yok canım ya emmiyordu ne gece ne gündüz emmiyordu sütümü sağıp veriyordum birde mama veriyordum şükür şimdi en azından gece alıyoyaremcim emmiyomuydu bebiş canımfisfisfis
ayy çok sevindim yaremcimm. hihoyyyt inş uyanıkkende alır zamanla
10+10 şeklinde aldım. daha doğrusu öyle olmak zorundaymış
benımkınınde tıkalı bıde fena öksürüyo uykusu haram yawrumunmafoldumbengünaydınnn
hoff şu burun tıkanıklığı yetti artık ya 4.ayımıza girdik hiç mi geçmez yaaa
yavrum o kadar rahatsız oluyoki bazen tavan yapıyo artık nefes zor alıyo ne emmesi ne uyuması of ya buhar makinesi ıslak havlu serum fizyolojik falan hiç bişe yaramıyo napcam ben yaaaa mafoldumben
sagol canımmmgeçmiş olsun sunways bebişine
selam sekercımmmslm kızlar nasılsınız
kıs sabah biri 20 gün aldım dedi o nası oliyi akannehir
eveeet tam 3 hafta süren saadet dün eve geri dönmemizle son buldu ... yavrum sabahtan beri dedesini anneannesini arıyo göremeyince basıyo yaygarayı
eveeet tam 3 hafta süren saadet dün eve geri dönmemizle son buldu ... yavrum sabahtan beri dedesini anneannesini arıyo göremeyince basıyo yaygarayı
canım şimdilik değişen bir yok kakası aynı dok serum bittikten 10 güne kadarda aynı gelebilirmiş hiç umudum yok anlayacağınız
yok canım ya emmiyordu ne gece ne gündüz emmiyordu sütümü sağıp veriyordum birde mama veriyordum şükür şimdi en azından gece alıyo
saol canım
bilmem ki bacım. acaba ona rapor veren doktorun bu yeni işlemden haberi mi yoktu kibilmiyorumkismile
slm kızlar arzucum geçmiş olsun bebişine kızlar çok mutluyum şu an kızım uykudayken gece sütümü alıyo en azıdan gece sorun olmuyo artık gündüzde inadı tutmazsa uykudayken lıyo bunada çok şükür yavrum bir haftadır açtı
valla ben biriktirdim 1-2 haftadır ama malesef bebiş içmiyoooo akannehirişe başlayan anneler iş yerinde nasıl süt sağıyosunuz kaç saatte bir ve ortalama ne kadar süt bırakıyorsunuz sağdığınız sütler bıraktıklarınızı karşılıyomu ay ne çok soru sordum ama 2 hafta sonra bende işe başlıycam süt stoklamaya çalışıyorum o yüzden acil bilgi lütfen
babaannesinide sevmiyo zaten onu görünce basliyo aglamaya:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?