2009 Kasm Anneleri

selaaaaaaamm

biz geldik kızlaaaaarra.s.

aaaaaaa kaçak gelmişşşşşşşşşşşş sositososito
nettin gııııııııı doydun mu anangillereeeeeeeeee olumunekankayizsmile
beben napiy annat hele gıss özlettin kendiniiiiiiiii hemen telafi ettttt alsanaalsanasmile

hadi ii bari canım uykuda sık sık ver sende ac kalmasın bi gelişme varmı serum işe yarıyo mu
canım şimdilik değişen bir yok kakası aynı dok serum bittikten 10 güne kadarda aynı gelebilirmiş hiç umudum yok anlayacağınız
yaremcim emmiyomuydu bebiş canımfisfisfis
yok canım ya emmiyordu ne gece ne gündüz emmiyordu sütümü sağıp veriyordum birde mama veriyordum şükür şimdi en azından gece alıyo
ayy çok sevindim yaremcimm. hihoyyyt inş uyanıkkende alır zamanla

saol canım

benımkınınde tıkalı bıde fena öksürüyo uykusu haram yawrumunmafoldumben
geçmiş olsun sunways bebişine
sagol canımmm
slm kızlar nasılsınız
selam sekercımmm

eveeet tam 3 hafta süren saadet dün eve geri dönmemizle son buldu ... yavrum sabahtan beri dedesini anneannesini arıyo göremeyince basıyo yaygarayı

eveeet tam 3 hafta süren saadet dün eve geri dönmemizle son buldu ... yavrum sabahtan beri dedesini anneannesini arıyo göremeyince basıyo yaygarayı

canım ya bebişler de kalabalığa alışınca sessiz ortamda pek huysuz oliyılar. zamanla alışır.
sen biraz fazla mesai yapacan. daha çok konuş bebişlekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hoffffff beeeeeeeee görüşemedik gittiiii mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kardı hastalıktı anamın vana gitmesi derken arda paşamızı kaçırdıkk :gitme:

mutlaka gececek canım sıkma canını emmesi bile guzel bi gelişme

selam ben geldiiiiiimm..

kadin doktoruna gittim bugün hersey iyi dedi.. dk hapi istemedim spiralede 165€ para dedi zaten düsünmüyodum da esim koruncak hadi bakalim hayirlisi.. itek olmayiz insallah:)

he buarada mekik cekebilirsin dedi karin kaslari icin.. sizler denedinizmiß

noldu kiz bebene serum falan ne is:uhm:

benim kizim dedesini anneannesini hic göremedikaydirigubbakcemile3babaannesinide sevmiyo zaten onu görünce basliyo aglamaya:roflol:

ise baslayan hatunlar Allah yardimciniz olsun.. üzülmeyin ilk gün oldugu icin böyle zor geldi.. onlarda sizde alisirsiniz insallah..

valla ben biriktirdim 1-2 haftadır ama malesef bebiş içmiyoooo akannehir

darkseaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
senin bebiş ara öğünü alıyomuymuş? ya biberon alan bebek 30 cc anca içiyomuş yaa çok üzgünüüüm bilmiyorumkismile

herkese selam bu aada...esım aksam 9 a bıleyını Aldımafoldumbenkaynanam geldı o ogluma baktı bende ış yaptım...su an oglum uyumak uzere ememıyo burnu tıkalı pırt yapt korkup uyandaı.

olleeeey içmiiiiiiiiiiiiiş kaydirigubbakcemile5
annem de tam uyutmaya çalışiimiş dayanamayıp aradım gene sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…