2009 Kasm Anneleri

hosgeldinn parmak yedin mikaydirigubbakcemile3
165 mi dedi ben gelip sizin orda taktirimm madem benim kari 5 yildan az koruncaksaniz spiral olmaz zaten 270 € dedi o paraya azik olmasin dedi hap yazdi ben almadimeyvahedigeldismile zaten faaliyet yok bilmiyorumkismile

k.cimizin üstüne oturmaya firsat bulalimda mekik kusur kalsin:roflol:
mekik icin bana ebe 3 ayi doldur demisti

ise baslayan hatunlar Allah yardimciniz olsun.. üzülmeyin ilk gün oldugu icin böyle zor geldi.. onlarda sizde alisirsiniz insallah..
sağol şeker ama ben belki 1 hafta belki 10 gün çalışacüünn :lepi:
selam kıslar
yarın annem gelioooo hihoyyyt
aaa ne güseeel
herkese selam bu aada...esım aksam 9 a bıleyını Aldımafoldumbenkaynanam geldı o ogluma baktı bende ış yaptım...su an oglum uyumak uzere ememıyo burnu tıkalı pırt yapt korkup uyandaı.

elifcim saa da geçmiş olsun oğluşun hastamış heralde ay kendi derdime düştüm kümseyi görmüyom kocişinle de allah kavuştursun

selam milleeet:lepi::lepi:
ben geldüm nasılsınız bakem özledinizmi beni şekerler ben çok özledim valla
ablam gittti daha kalacaktı ama işden çağırdılar 4 gün kalabildi
eeee ne var ne yok

noldu kiz bebene serum falan ne is:uhm:

benim kizim dedesini anneannesini hic göremedikaydirigubbakcemile3babaannesinide sevmiyo zaten onu görünce basliyo aglamaya:roflol:
canım makattan serum veriyom sabah akşam

kartanem üzülme ya alışır bir hafta sonra ücretsiz izin alırsın yine annesine kavuşur beray hanım canım benim kız 70cc içyordu sütümü

olleeeey içmiiiiiiiiiiiiiş kaydirigubbakcemile5
annem de tam uyutmaya çalışiimiş dayanamayıp aradım gene sempatiksalakcinni
sende mi ise basladin kizzguclubacismileanam herkeste ise basladi bu aralar dogum izni ne kisa biseymis:1no2: iyiki calismiyorum dedim kendi kendimekaydirigubbakcemile2

eeee ne var ne yok
fatooom işteyim gııı mafoldumben

kartanem üzülme ya alışır bir hafta sonra ücretsiz izin alırsın yine annesine kavuşur beray hanım canım benim kız 70cc içyordu sütümü

inş.. canımm

he yedim kiz bu sefer acimadida:lepi: :roflol:

aman yazik o paraya kizima bi sürü sey alirim hapada gerek yok dedigin gibi.. 40dan sonra bi iki siftah yaptik simdide kiz izin vermiyoo... gerci ben memnunum halimden dekaydirigubbakcemile3 kocalara sormak lazim bidekaydirigubbakcemile3

eeee ne var ne yok

hoşgeldin datluummmmmm olumunekankayizsmile
aboşun gitmiş hadi allah kavuştursunnn

eeee ne var ne yok

nerdesin lan sen:mymeka:

oyy canim gecmis olsun bilmiidimm hala o amip sorunuyla mi mücadele ediyosunuzfisfisfis

fatom kusura bakma bacim yaa dün net gitti bidahada baglanamadim.. sonra bi ara telafi edelim konusalim:) ben simdi kizi uyutayim yaninada uzanayim.. sabah erkenden kalktim yoruldum insallah uyur yaa

gızzzzzz gurbetçi bacılar spral ne kaa pahalımış orda abuuu
istanbulda belediyenin kadın sağlığı merkezleri war ben beleşe taktiricumm aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3
uyandı bile akannehir
ay bizimkide oyle uyandıgı gibi bakınırdı eskiden simdi direk kafayı kaldırıyo
konusmak faln kar etmiyo kollarım kopuyo artık yatırmak cok zor gun gectikcede zorlasıyo bakımları

canım bunlar hep aynı model demek kiikaydirigubbakcemile3
ana kucağında oyalamaya çalışıom ben de ama 10 dk yı mümkün değil geçmiyo sıkılıyo hemen.. az önce eline poşet verdim bir-iki hışırdattı geri attı:bbo:

heee geldim bacımsempatiksalakcinni.. gel bi öpem seniiiŞeniz
anaya bacıya doyulmaz ama evimi de,kocişimi de çok özledim gııı. bide sizi de ösledim tabiiiopuyorumnanaktan

bebem naapsın günden güne haylazlaşıyo.. bi asabi bi asabi sorma gitsin.. kucak isteyince almazsak vay halimize.. çığlık atıyo ardarda kafa oluyo kazankaydirigubbakcemile3
dünden beri ellerini kullanıyo bu arada bira geç kaldı sanki ama olsun..
sizden ne haber? maviş kızın nasıl?

yok canım ya emmiyordu ne gece ne gündüz emmiyordu sütümü sağıp veriyordum birde mama veriyordum şükür şimdi en azından gece alıyo

ay canım yaaa.. geçici bir dönemdir umarım .. tez zamanda normale dönersiniz inşallah

hoş geldin kız
sağol canım
fatooom işteyim gııı mafoldumben

inş.. canımm
aaaaaa
eee nasıl gidiyo özledinmi kızçeni duruyomu ananesiyle
allah kavuştursun ne diyem akşamı iple çekersin şimcik
kıyamam size yaaaa nasıl özlemişsindir demi ben 5 dakka dışarı çıkamim ama insan mecbur kaldımı akşama kadar da kalıyo mecburen:teselli:
hoşgeldin datluummmmmm olumunekankayizsmile
aboşun gitmiş hadi allah kavuştursunnn
sağol canım nasılsın gelinim nasıl kontrole gittinizmi
nerdesin lan sen:mymeka:

oyy canim gecmis olsun bilmiidimm hala o amip sorunuyla mi mücadele ediyosunuzfisfisfis
ablam gelmiştide ondan gelemedim bacım
sen nasılsın nisamız nasıl
çikolataya bulamışn kızı delü karukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…