2009 Kasm Anneleri

ben kocise güvenmiimm valla kaydirigubbakcemile3 hap kullanicamda faaliyet baslasa bibilmiyorumkismile o paraya yazikta hapta 3 aylik recete yazdi yani otomatik olarak 50€ her üc ay bayilaciimm bir yilda 200 eder iyisimi taktiririm spirali ben rahat aklim rahataklinialirimsmile

gızzzzzz gurbetçi bacılar spral ne kaa pahalımış orda abuuu
istanbulda belediyenin kadın sağlığı merkezleri war ben beleşe taktiricumm aklinialirimsmile
bizde dogurduk hastaneye misafir gibin gittik 5 kurus vermeden ciktik geldik :lepi:böyle seylere para ödüyoruz
bana doktor tavsiye etmedi ama bdne tr de taktiricam valla sositososito

doyulmas tabii neyse bu seni idare eder baya zemuszemus
mavişim napsın tizesi gaz ve burun tıkanıklığın tadı yok pek arada rahatlayınca lambayla dertleşiyo buuuuu aguuuuu uuuuuuuuuu diyip duruyo ne annatıyosa artık kaydirigubbakcemile3

kız kontrole gittinizmi
he ya gittik oğluşum sadece 700 gr cık almış moralim bozuldu emme olsun doktor kilosu çok iyi dedi allahtan ilk aylarda çok almış yane yoksa bitmiştik

bu arada benim tartıda doğru tartimiş ben dedim size doğru diye
fatom kusura bakma bacim yaa dün net gitti bidahada baglanamadim.. sonra bi ara telafi edelim konusalim:) ben simdi kizi uyutayim yaninada uzanayim.. sabah erkenden kalktim yoruldum insallah uyur yaa
aaa aşk olsun şekerim bi sorun olduğu anlaşılidi bebem
telafi ederrük bacım Şeniz
krispim hosgeldinnn
sağol kenyacım nasılsın kızçen nasıl

hep sizinkiler gelecek değil ya kaydirigubbakcemile3

yaw şu tırnak kesmekten korktuğum kadar başka bişeyden tırsmıyorum
ecel terleri döküorum resmen minnacık tırnak püffffffffff
ben emzirirken kocise kesitiriom bise yolursa on aaticam sucuaklinialirimsmile
ablam gelmiştide ondan gelemedim bacım
sen nasılsın nisamız nasıl
çikolataya bulamışn kızı delü karukaydirigubbakcemile3
nisa iyi valla degnek degdi kizimahihoyyyt

cikolata yabuladim heee ben yerken yalaniyodu karsimda dayanamayip verdimkaydirigubbakcemile3pekte sevdi vallah

çaturtuuuuuuu özguşte 700 gr almışşşş ne uyumlu bi çift oldu gı bunnaa olumunekankayizsmile

cikolata yabuladim heee ben yerken yalaniyodu karsimda dayanamayip verdimkaydirigubbakcemile3pekte sevdi vallah
bende geçen menemene buadım oğlanı ben yidim oda bana bakidi dayanamadım çay kaşığıynan accık ucuna bandırıp verdim yaladı yuttu kerata aahhh ahhh ek mamalar gelsede versek kaşık kaşıka.s

krispii hoşgeldin canım...

kartanesi işe başlamışsın allah kolaylık versin bacım..
sağol şekerimŞeniz

aynını bende yapıodumkiiiiiiiiiiii adam kzıın parmağını kesene kadar
çocuk aşılarda bile öle çığlık atmadı mafoldumben

uyyy yavrum derin gitti demek ki bende birkez kesmistim ondan beridir makasi elime almadim:umursamaz:

:lepi: tabe gelince taktır tr de euro basmıyonus ya yazık o kaa paraaaa

saglik ocaklarida takiyomu kiz bi bilgin varmi
yalovada kadin sagligi merkezini bulmamayabilirim:bbo:

eder tabiiguclubacismile
oyyy canım benim yaa.. burun tıkanıklığından emmesi de güç olur yavruşun beee.. gaz olayı bitmedimi daha yaww bizde çok azaldı.. yani kendisi çıkarabiliyo.. bazen zorlanıyoo.. kollarına ve bacaklarına bol bol hareket yaptır canım gazını kolay çıkarıyo öyle yapınca...

ben çok kolay kesiyom tırnaklarını.. kucağımda uyutuyom.. sırtını gögsüme dayıyom öle kesşyom çok kolay oluyoo..

ayy o değnekten bize de lazım..

bende ne yesem kızıma tattırıyom.. herrbişeyi yalıyo vallaa oburumcokacimcoook ama en çok mandalinayı seviyo.. ucunu delip ağzına tutuyom cup cup emiyo.. elimden kaysa boğazna kaçar yani öle güçlü emiyookaydirigubbakcemile3

slm kızlarrrr
bizzz doktordan geliyoruzzz
kızımın öksürüğü ve burun tıkanıklığı için gittik
bronşit değilmiş çok şükürrr balgam söktürücü ve antibiyotik vverdi
1 yaşına kadar burun tıkanıklığı çok oluyormuş bebelerde
ama emme de sorun yaşşıyorsa ve geceleri uyanıyosa nefes almakta zorlanıyosa
o zaman bronşite işaretmiş çok şkür bunların hiç birisi yok bizdeee
aman kızlarrr burun tıkanıklığı geçer deyip ihmal etmeyin sakın
6.330 gr olmuşuz boyumuzda 63 cm yine 700 gr almış yaaa
bundan sonra böyle demek çok almıcaklar...
bu arada ben 3 ayda aşı yok diye biliyordum
sağlık ocağın da öyle demişlerde ama doktorr biz hepsini aynı zamanda yapmıyoruz ağır gelmesin diye dedi bi tanesini bu ay yapacakmışşş
bu arada doktorumuzu değiştirdik aartık aşılarımızı doktor yapacak
s.ocağı değil..
bebişi hasta olan öksüren varmı hiç???
bu öksürük ne biçim bişey nerdeysee 1 aydırrr yakamızı bırakmadı ((

elifcim saa da geçmiş olsun oğluşun hastamış heralde ay kendi derdime düştüm kümseyi görmüyom kocişinle de allah kavuştursun
sagol canım.olsun sorun degıl bacım
sende ıse baslamıssın allah yardımcın olsun akrdeşım
he nan sorma gıı
boyu kaç özgüşün behlülüm 63 cm olmuşkaydirigubbakcemile3
nasılsın canımm
kocam bebeme 3 adet cesıt emzık almıs bakalım hangıgını alıcak
bu arada benım oglan senınkıne 1 cm fark atmıs ohhh masallahhh kuzunaaaolumunekankayizsmile
ben gıdem yemek yapam aksama kocam guzel bı yemek yıyıp gıtsın sızı optum aksamaglayarak gelırımmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…