hırıltı yok sadece burnunda tıkanıklık war
bende 2 dr degıstırdım buda cebnı werdı dun gece aradım cuma kontrol war
ınsllah degıldır ya
maşallah canım benimkide sadece 500 gr almışmafoldumben
dr toplamda iyi dedi
gerçektende iyiki daha önceki aylarda çok almışlar
bi dahaki aya mamaya başlaruım galiba ben bu gidişle
çıkın gelin dünürcüm ben yaptıım yemek sen uğraşma kaydirigubbakcemile5
yanınada bir pilav tamamdır kaydirigubbakcemile3
sağol tatlım
ii canım sükür
uyumaya calısıyo uyursa bende hemen yemek yapıcam inş.
slm kızlarrrr
bizzz doktordan geliyoruzzz
kızımın öksürüğü ve burun tıkanıklığı için gittik
bronşit değilmiş çok şükürrr balgam söktürücü ve antibiyotik vverdi
1 yaşına kadar burun tıkanıklığı çok oluyormuş bebelerde
ama emme de sorun yaşşıyorsa ve geceleri uyanıyosa nefes almakta zorlanıyosa
o zaman bronşite işaretmiş çok şkür bunların hiç birisi yok bizdeee
aman kızlarrr burun tıkanıklığı geçer deyip ihmal etmeyin sakın
6.330 gr olmuşuz boyumuzda 63 cm yine 700 gr almış yaaa
bundan sonra böyle demek çok almıcaklar...
bu arada ben 3 ayda aşı yok diye biliyordum
sağlık ocağın da öyle demişlerde ama doktorr biz hepsini aynı zamanda yapmıyoruz ağır gelmesin diye dedi bi tanesini bu ay yapacakmışşş
bu arada doktorumuzu değiştirdik aartık aşılarımızı doktor yapacak
s.ocağı değil..
bebişi hasta olan öksüren varmı hiç???
bu öksürük ne biçim bişey nerdeysee 1 aydırrr yakamızı bırakmadı((
gecmıs olsun canımcım.benımkıde cok oksuruyo ıkı gundur burnuda tıkalı dr bronsıt baslangıcı dedı ama grıbal enfeksıyonda olabılur dedı aynen ıkı surup werdı antıbıyotık we balgam sokturucu.
gece o sekıl uyanmıyo ama uyanınca öksuruyo
hangı dr gıttın sen yamafoldumben
bizimde burnumuz tikinik 2 haftadir öksürük yok ama dün üstüme kustu icinde balgam vardi 3 gün sonra kontrolümüz var bende gidince sorayim ilac yazsin bari
sütün geliyosa yetiyosa neye mamaya basliyosun ki sadece kilo alsin diye mamaya baslama bence bebegin ac olsa zaten sana haber eder aglar durmaz, sütün yetiyosa verme mama alismasin
haklısın canım da ınsan onun o halını gorunce cok uzuluyo ya.bugunde pek durgun yawrum zatendeğildir inş canm ya yedin bitirdin kendini 1 haftadırlmaz:
sagol canım ınsallahsunways sıkma canım canını ,nş. degildir
ya cıgerlere ınmemıs daha ama baslangıcı dedı bana.dıgerıde grıbal olabılır kapmıstır senden dedı bende grıptım babasıda.yada nem alerjısı bayo sonrası cok hapsuruyomu dedıde ewet dedım.bendede astım bronsıt warya ınsanın aklı cıkıyo ya.gece uyuyo emerken oksuruyo kuzumneye istinaden öyle dedi ki o zamannnn
değildir yaaa sıkma canını sen gece de uyuyo diyosunnn
üşütmüştürrr benimki dee nezleydi baştan sonra kaldı öksürüklee
tıkanıklık demek geçmesi baya bi zaman alıyooo..
bişeyi kalımıcak inşallah..
selam millett a.s.
oğluşumda enfeksiyon yokmuş yaaa çok şükürr :Saruboceq::Saruboceq:
Laktozz alerjisi varmış benim yediğim süt ve süt ürünleri oğluşumda alerji yapıyomuş o yüzden kakası sümüksüymüş :sinifsinif: 2 ay boyunca süt ve süt ürünlerini yasak etti bana dr.ancak atabilirmiş bağırsakları :sinifsinif: daha sonrasındada olmazmış bir daha tekrar :Saruboceq:
kilomuz falanda gayet iyiymiş mama takviyesi yapıyoduk arada sütüm az diye dr.umuz 10 gün içinde ek gıdalara geçelim dedi boşuna mama yemesin gıdalardan vitamin alır dedi.
yani ek gıdalara geçiçem yavaş yavaş :lepi: bununla ilgili bi topic acarım hepimizden ordan paylaşırız deneyimlerimizi yedirdiklerimizi falan olumunekankayizsmile
aynı cnm hya dışarı çıkınca pusette bir güzel uyuyo bide misafir gelince inadına uyuyo sonra nazar deyiyo ayyy ne uslu çocuk diiiler
kız cersu getir ben kesem bebenin tırnaklarını ben kucağımda uyutup kesiyom
uyanıkken imkansız
çok sevindiiiiiiiiiimselam millett a.s.
Laktozz alerjisi varmış benim yediğim süt ve süt ürünleri oğluşumda alerji yapıyomuş o yüzden kakası sümüksüymüş :sinifsinif: 2 ay boyunca süt ve süt ürünlerini yasak etti bana dr.ancak atabilirmiş bağırsakları :sinifsinif: daha sonrasındada olmazmış bir daha tekrar :Saruboceq:
kilomuz falanda gayet iyiymiş mama takviyesi yapıyoduk arada sütüm az diye dr.umuz 10 gün içinde ek gıdalara geçelim dedi boşuna mama yemesin gıdalardan vitamin alır dedi.
yani ek gıdalara geçiçem yavaş yavaş :lepi: bununla ilgili bi topic acarım hepimizden ordan paylaşırız deneyimlerimizi yedirdiklerimizi falan olumunekankayizsmile
yok canım başlamıyom bi dahaki ay bu kadar bile almazsa başlarız dedimayda 500 gr almasıda yeterli mama iyi deilki başlıosun canım
diloş sende bu saatten sonra neden mama veresinki bence ek gıdalara başlaman mamadan daha iyi sempatiksalakcinni
selam millett a.s.
çok sevindiiiiiiiiiim
oh be yavrum
yok canım başlamıyom bi dahaki ay bu kadar bile almazsa başlarız dedim
doktoır ne derse tabi
valla canım bi ay sonra bakarız kilosuna 500 den azsa başlarım
aaaa ek gıdalara geçmek daha iyi edoş
cok gecmiş olsun edacımselam millett a.s.
uyuyo ama uykuya dalma evremiz zor oluyo :)
uyumuyomuuu cadıııı
benim cadı uuyuyooo ama hiç yemek yApasım yokkk
sabahın 7 sinde dikti beni ayağaaa
gelince de bıcı bıcı yaptıkk artık kaççç saat uyurrrr bilmem
bende azcık kestiricem birazdannn eşim ne bulursaa yesin akşama.. :kedi:
ayyy kızlar bu ay bebelerimize ne oldu böyle hepimizde ayrı dert
büyüdükçe sorunlarımızda büyücek galiba
Allah hepisine sağlıklı ve mutlu bir hayat versin
bizde cumartesi kontrole gidicez bakalım ne dicek eyvahedigeldismile
zeren saolll canımmm
sunwayss bende dee eşimde de astım bronşit varrrr
başka bi doktorrr sizin çocuğunuz yüzde 99 bronşit olur dediii
sinirlerimi zıplattı benimmm..zorla bronşit yapçak çocuğuuu...
korkmaaa skaınan göze çöp batarmışşş sen evham yapmadan
sakınmadan büüyüt yavrunuuu olucağı varsa da olurrr bu bizim elimizde değilll
sen iyi bakmadın diye bişey yokkk...bak sende grip olmuşsunnn
keisn öyle bişeydir....
birdeee yünlü bişey giydiriyomusun
giydiriyosan bi süre dikkat et benceee oda rahatsız eder bebişi...
kızlar mamada vermek zorunda kalırsak sıkmayalım caınımızı bigun mutlaka baslıcaz ek gıdalara ha 4. ay ha 6. ay saglıklı olsunlarda gerisi onemli deil
selam millett a.s.
muredaaa geçmiş olsun canımmmm
kötü bişey değil bu söylediğin değğil mi????
peynir bile mi yemicekmişsinnnn
ayy bizimkjinin kakası da bazen uzuyooo sümük gibiii
birde çok aşırı kokuyooo
o zaman haftaya bendee söylllim doktoraa belki bizde de vardır öyle bişi..
neden oluyomuş kiii acabaaaa çok enteresan...
geçmiş olsun edoş nan ne pimpiriklisiniz haa
benimkindede bazen sümüksü oluo dr yediklerindendir dedi
aç topici bizde öğreniriz sayende cicim yaa
oda başlıbaşına bi olay yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?