cok gecmiş olsun edacım
uyuyo ama uykuya dalma evremiz zor oluyo :)
iki gun annemde kaldım orda nasıl huzurlu uyuyo anlatamam
gununu uyuyarak geciriyo resmen
eve gelince yalnız oldugumu gordukce zorluyo beni zilli :))
annemde oyle diyo büyüdükce cok daha zor olucak diye gercektende oyle
allah allah benim doktorun haberi mi yok bana öyle yazdı...kıs sabah biri 20 gün aldım dedi o nası oliyi akannehir
2 ayrı dr.a gittim ben 2side mamadansa ek gıda daha iyi dediler cnm kaydirigubbakcemile5
valla ben mama veriyom mecburen çünkü yetmiyoo. dün sabahtan öğlen sonuna kadar ağladı kuzum sonra 125 cc mama yaptım hepsin içti ve susstuubilmiyorumkismile o saate kadar açmışmeğer yavrum.. normalde hergün gece yatmadan veriyom mamayı 90 -100 cc içiyo...
selam ben geldiiiiiimm..
kadin doktoruna gittim bugün hersey iyi dedi.. dk hapi istemedim spiralede 165€ para dedi zaten düsünmüyodum da esim koruncak hadi bakalim hayirlisi.. itek olmayiz insallah:)
he buarada mekik cekebilirsin dedi karin kaslari icin.. sizler denedinizmiß
valla kızlar ben geçen hafta platese başladım..3 gün yapabildim oğluş durursa yapabildim yane..ama karnım acayip acıdı..hosgeldinn parmak yedin mikaydirigubbakcemile3
165 mi dedi ben gelip sizin orda taktirimm madem benim kari 5 yildan az koruncaksaniz spiral olmaz zaten 270 € dedi o paraya azik olmasin dedi hap yazdi ben almadimeyvahedigeldismile zaten faaliyet yok bilmiyorumkismile
k.cimizin üstüne oturmaya firsat bulalimda mekik kusur kalsin:roflol:
mekik icin bana ebe 3 ayi doldur demisti
hadi allah kavuştursun yavruşuna,zordur kesin:sinifsinif:olleeeey içmiiiiiiiiiiiiiş kaydirigubbakcemile5
annem de tam uyutmaya çalışiimiş dayanamayıp aradım gene sempatiksalakcinni
gayet ii kilosu canım maşallah,darısı bize bakalımeyvahedigeldismilehe ya gittik oğluşum sadece 700 gr cık almış moralim bozuldu emme olsun doktor kilosu çok iyi dedi allahtan ilk aylarda çok almış yane yoksa bitmiştik
bu arada benim tartıda doğru tartimiş ben dedim size doğru diye
aaa aşk olsun şekerim bi sorun olduğu anlaşılidi bebem
telafi ederrük bacım Şeniz
sağol kenyacım nasılsın kızçen nasıl
gayet iyi canım..biz gitmedik dr.a bu ay ve aşı yok diye biliyorum..en son sağlık ocağında yaptırdık onlarda mart başında gelin diye not ettiler aşı kartına allah allahbilmiyorumkismileslm kızlarrrr
bizzz doktordan geliyoruzzz
kızımın öksürüğü ve burun tıkanıklığı için gittik
bronşit değilmiş çok şükürrr balgam söktürücü ve antibiyotik vverdi
1 yaşına kadar burun tıkanıklığı çok oluyormuş bebelerde
ama emme de sorun yaşşıyorsa ve geceleri uyanıyosa nefes almakta zorlanıyosa
o zaman bronşite işaretmiş çok şkür bunların hiç birisi yok bizdeee
aman kızlarrr burun tıkanıklığı geçer deyip ihmal etmeyin sakın
6.330 gr olmuşuz boyumuzda 63 cm yine 700 gr almış yaaa
bundan sonra böyle demek çok almıcaklar...
bu arada ben 3 ayda aşı yok diye biliyordum
sağlık ocağın da öyle demişlerde ama doktorr biz hepsini aynı zamanda yapmıyoruz ağır gelmesin diye dedi bi tanesini bu ay yapacakmışşş
bu arada doktorumuzu değiştirdik aartık aşılarımızı doktor yapacak
s.ocağı değil..
bebişi hasta olan öksüren varmı hiç???
bu öksürük ne biçim bişey nerdeysee 1 aydırrr yakamızı bırakmadı((
ben kaç bikaç kez denedim,benim memeyi az aldığında gram içmedi mamayı ne edicem bilmem..biberonla hiçbişeyi almıyo:bbo:kızlar mamada vermek zorunda kalırsak sıkmayalım caınımızı bigun mutlaka baslıcaz ek gıdalara ha 4. ay ha 6. ay saglıklı olsunlarda gerisi onemli deil
selam millett a.s.
oğluşumda enfeksiyon yokmuş yaaa çok şükürr :Saruboceq::Saruboceq:
Laktozz alerjisi varmış benim yediğim süt ve süt ürünleri oğluşumda alerji yapıyomuş o yüzden kakası sümüksüymüş :sinifsinif: 2 ay boyunca süt ve süt ürünlerini yasak etti bana dr.ancak atabilirmiş bağırsakları :sinifsinif: daha sonrasındada olmazmış bir daha tekrar :Saruboceq:
kilomuz falanda gayet iyiymiş mama takviyesi yapıyoduk arada sütüm az diye dr.umuz 10 gün içinde ek gıdalara geçelim dedi boşuna mama yemesin gıdalardan vitamin alır dedi.
yani ek gıdalara geçiçem yavaş yavaş :lepi: bununla ilgili bi topic acarım hepimizden ordan paylaşırız deneyimlerimizi yedirdiklerimizi falan olumunekankayizsmile
aaa benim bebişimde son zamanlarda genelde sümüksü yapıyo,o zamanlar ishal gibi kokuyo evet..ama annem ve ablalarım ya sen üşütmüşündür yada bebek dediler..sıcak tut dediler..bazen olmuyo ama bikaç gündür..nette baktım arada olabilir süt bebeklerinde sümüksü kaka diyodu bi doktor:uhm:muredaaa geçmiş olsun canımmmm
kötü bişey değil bu söylediğin değğil mi????
peynir bile mi yemicekmişsinnnn
ayy bizimkjinin kakası da bazen uzuyooo sümük gibiii
birde çok aşırı kokuyooo
o zaman haftaya bendee söylllim doktoraa belki bizde de vardır öyle bişi..
neden oluyomuş kiii acabaaaa çok enteresan...
ayy kızlaaar az sonra çıkıyooooomm zemuszemus
kızçeme kavuşacaaaam
ya yanlız çocuk büyüytmek çok zormuş dimi doğum yaptığımdan beri annemi daha bir başka özlüyorum ve arıyorum
hadi gozun aydın canımayy kızlaaar az sonra çıkıyooooomm zemuszemus
kızçeme kavuşacaaaam
sağol canım opuyorumnanaktanben kaç bikaç kez denedim,benim memeyi az aldığında gram içmedi mamayı ne edicem bilmem..biberonla hiçbişeyi almıyo:bbo:
canım kızın ne tatlı olmuş maşallah onaopuyorumnanaktan
:
zeren gelmişşşşş Şeniz
nbr cnm ezgicim nasıl dağıldımı kafan biraz nasılsın yerimseniben
Allah annemden razı olsun her işime kosup gelir
bize gelsin 5 dakka oturmuyo kadın
simdi 1 ay umreye gidecekler ay sonunda ne yapıcam bilmiyorum
cocuklar resmen bir elini alıyo insanın
kayınvalden ustunde değilmi senin yardıma gelmiyo mu
benimki uzak biraz hem gelse yemege kalıcaklar gene iş yani o yuzden istemiyorum
bu rapor için bi yönetmelik falan yok mu nerden bakacağım....kıs sabah biri 20 gün aldım dedi o nası oliyi akannehir
Ben fazla olursa sağıp dolaba koyuyorum ordan yetmezse veriyorum.ama ben seneye eylüle kadar çalışmayı düşünmediğim için sağdığım sütlerin en eskisi bi haftalık oluyor kızımda içiyor....ac kaldıgı zaman uyutmak cok zor oluyo benim evde mama hiç yok ama bulundursak ii olucak aslında bazen sütüm hiç olmuyo ne yapıcamı sasırıyorum gogsume yapısıyo bırakmıyo bakalım bizim doktorumuz ne diyecek bu ay cok kilo almadı gibi geliyo bana
Bazen benim kızımda da oluyor ama üşüttüğünde oluyor farkettim de....aaa benim bebişimde son zamanlarda genelde sümüksü yapıyo,o zamanlar ishal gibi kokuyo evet..ama annem ve ablalarım ya sen üşütmüşündür yada bebek dediler..sıcak tut dediler..bazen olmuyo ama bikaç gündür..nette baktım arada olabilir süt bebeklerinde sümüksü kaka diyodu bi doktor:uhm:
Allah annemden razı olsun her işime kosup gelir
bize gelsin 5 dakka oturmuyo kadın
simdi 1 ay umreye gidecekler ay sonunda ne yapıcam bilmiyorum
cocuklar resmen bir elini alıyo insanın
kayınvalden ustunde değilmi senin yardıma gelmiyo mu
benimki uzak biraz hem gelse yemege kalıcaklar gene iş yani o yuzden istemiyorum
sağol canım yaaaynen öylee canım yaaaa
kaynananm bii işin olunca çağır beni diyo amaaa
o geliyoo kocası geliyo kızıyla torunu geliyooo
büyükbabane var o geliyooo işin üstüne iş ekleniyoo
bi ton yemekleee kalabalıkla uğğraş upraşabilirsenn..
ama anneni çağırınca bi tek o geliyooo birde yük olmayı bırakkk
sana yardım ediyooo...ana gibi yarrrr olmuyoooo
şimdiden allah kavuştursun canımmm
baya bi zor gelir şimdi sana onun yokluğu..
ahh bacım okunuyo hiç girmeyelim
görümcek bekar tam 1.5 aydır yüzünü görmedim
insanlar biraz garip diyip geçeyim ben sen anla
dedesi gelir araba bebemi sevmeye o kaaa
ama anam gelince laf sokmayı pek sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?