2009 Kasm Anneleri

ya yanlız çocuk büyüytmek çok zormuş dimi doğum yaptığımdan beri annemi daha bir başka özlüyorum ve arıyorum

ac kaldıgı zaman uyutmak cok zor oluyo benim evde mama hiç yok ama bulundursak ii olucak aslında bazen sütüm hiç olmuyo ne yapıcamı sasırıyorum gogsume yapısıyo bırakmıyo bakalım bizim doktorumuz ne diyecek bu ay cok kilo almadı gibi geliyo bana

mureda çok geçmiş olsun bacım yeni yeni şeyler duyuyoz yawww
biz analar neyle beslenicez kimi gaz yapar kimi allerji püffffffffffffff

valla kızlar ben geçen hafta platese başladım..3 gün yapabildim oğluş durursa yapabildim yane..ama karnım acayip acıdı..
hamilelikten önce yapıyodum çok süperdi tavsiye ederim,hiç tutulmuyodum ama şimdik kötü olmuş vücut ya hareketsiz kalınca 1 yılkafamçokkarıştı

olleeeey içmiiiiiiiiiiiiiş kaydirigubbakcemile5
annem de tam uyutmaya çalışiimiş dayanamayıp aradım gene sempatiksalakcinni
hadi allah kavuştursun yavruşuna,zordur kesin:sinifsinif:
gayet ii kilosu canım maşallah,darısı bize bakalımeyvahedigeldismile
gayet iyi canım..biz gitmedik dr.a bu ay ve aşı yok diye biliyorum..en son sağlık ocağında yaptırdık onlarda mart başında gelin diye not ettiler aşı kartına allah allahbilmiyorumkismile
kızlar mamada vermek zorunda kalırsak sıkmayalım caınımızı bigun mutlaka baslıcaz ek gıdalara ha 4. ay ha 6. ay saglıklı olsunlarda gerisi onemli deil
ben kaç bikaç kez denedim,benim memeyi az aldığında gram içmedi mamayı ne edicem bilmem..biberonla hiçbişeyi almıyo:bbo:
canım kızın ne tatlı olmuş maşallah onaopuyorumnanaktan

aaa benim bebişimde son zamanlarda genelde sümüksü yapıyo,o zamanlar ishal gibi kokuyo evet..ama annem ve ablalarım ya sen üşütmüşündür yada bebek dediler..sıcak tut dediler..bazen olmuyo ama bikaç gündür..nette baktım arada olabilir süt bebeklerinde sümüksü kaka diyodu bi doktor:uhm:

ya yanlız çocuk büyüytmek çok zormuş dimi doğum yaptığımdan beri annemi daha bir başka özlüyorum ve arıyorum

Allah annemden razı olsun her işime kosup gelir
bize gelsin 5 dakka oturmuyo kadın
simdi 1 ay umreye gidecekler ay sonunda ne yapıcam bilmiyorum
cocuklar resmen bir elini alıyo insanın
kayınvalden ustunde değilmi senin yardıma gelmiyo mu
benimki uzak biraz hem gelse yemege kalıcaklar gene iş yani o yuzden istemiyorum

suremcim sağlık ocaklarııı o şekilde yapıyomuş
bizim de karta 4.ay yazmışlar her ay uğraşmaktansaa toptan yapıyorlarmış
bi skaıncası yokturrr elbet amaaa
bizimkisi hepsini bi anda olunca feryatt figann ağlıyorduu
bi yandan da iyi oldu benim için...

ayy kızlaaar az sonra çıkıyooooomm zemuszemus
kızçeme kavuşacaaaam
hadi gozun aydın canım
ben kaç bikaç kez denedim,benim memeyi az aldığında gram içmedi mamayı ne edicem bilmem..biberonla hiçbişeyi almıyo:bbo:
canım kızın ne tatlı olmuş maşallah onaopuyorumnanaktan

:
sağol canım opuyorumnanaktan
kasıkla ver canım sende mamayı

zeren gelmişşşşş Şeniz
nbr cnm ezgicim nasıl dağıldımı kafan biraz nasılsın yerimseniben

sağol canım iyiyiz ikimizde.. kafam bayaa bi dağıldı vallaa ..yine bozmazlarsa böyle çok iyiiymaklinialirimsmile
en son sen zehirlenmişti sanırı geçmiş olsun diyememiştim sana.. geç oldu ama geçmiş olsun canımcım...

aynen öylee canım yaaaa
kaynananm bii işin olunca çağır beni diyo amaaa
o geliyoo kocası geliyo kızıyla torunu geliyooo
büyükbabane var o geliyooo işin üstüne iş ekleniyoo
bi ton yemekleee kalabalıkla uğğraş upraşabilirsenn..
ama anneni çağırınca bi tek o geliyooo birde yük olmayı bırakkk
sana yardım ediyooo...ana gibi yarrrr olmuyoooo
şimdiden allah kavuştursun canımmm
baya bi zor gelir şimdi sana onun yokluğu..

kıs sabah biri 20 gün aldım dedi o nası oliyi akannehir
bu rapor için bi yönetmelik falan yok mu nerden bakacağım....
Ben fazla olursa sağıp dolaba koyuyorum ordan yetmezse veriyorum.ama ben seneye eylüle kadar çalışmayı düşünmediğim için sağdığım sütlerin en eskisi bi haftalık oluyor kızımda içiyor....
Bazen benim kızımda da oluyor ama üşüttüğünde oluyor farkettim de....

ahh bacım okunuyo hiç girmeyelim
görümcek bekar tam 1.5 aydır yüzünü görmedim
insanlar biraz garip diyip geçeyim ben sen anla
dedesi gelir araba bebemi sevmeye o kaaa
ama anam gelince laf sokmayı pek sever

off yaa misafir gelcekmiş
bu saatte haber verilirmi yaa hemde bana deil esimi arayıp soyluyolar aksam lafı sokucam bende
ne uyuzlar yaa kabul etmesen dert simdi gelirlerse bu satten sonra hazırlıkta beklemesinler

sağol canım yaa
ben kacar ortalıgı toplayayım

ahh bacım okunuyo hiç girmeyelim
görümcek bekar tam 1.5 aydır yüzünü görmedim
insanlar biraz garip diyip geçeyim ben sen anla
dedesi gelir araba bebemi sevmeye o kaaa
ama anam gelince laf sokmayı pek sever

off elin en iyisi ne kadar olurki
banada kayınvaldem misafir getiricek simdi bu saatte hemde bana deil esime haber veriyolar boyle bi salaklık varmı yaa
bende hiö bişi hazırlamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…