2009 Kasm Anneleri

off yaa misafir gelcekmiş
bu saatte haber verilirmi yaa hemde bana deil esimi arayıp soyluyolar aksam lafı sokucam bende
ne uyuzlar yaa kabul etmesen dert simdi gelirlerse bu satten sonra hazırlıkta beklemesinler

geçen aynı şey bana da olduuu
hiçdeee bişey yapmadımmmm
bi çay yada kahveee eşinede çerez aldırrrrr
hadi yallahhhh ne etçen minnacık bebeğinleee
......

sağol kenyacım opuyorumnanaktan
zerencim başlarız hep beraber mama almasın iyidir napak buna şükür :Saruboceq:

şimdi mama yerine ne vercem ben yaniii.. ay ben ek gıda konusunda çok cahilim :kedi: çokça faydalanırım sizden artıkın..

canım mama yoksa pirinç ununu azcık şekerle sulu şekilde pişirip kaşıkla verebilirsin.. adanada kızım aldığım mamayı beğenmedi ve içmedi öyle yaptık... yedirmesi biraz zor oluyo ama idare eder

ayy kızlaaar az sonra çıkıyooooomm zemuszemus
kızçeme kavuşacaaaam

ayy hadi gözün aydın canım

bende burda okuyunca pek panik oldum yanlış mı yazdılar çocuğun aşısını geçince günü bi şey olur mu diye önce kuzenime sordum toplu yapabilirler belirledikleri bi tarihte dedi.Hala ikna olmadım kocişi sağlık ocağına gönderdim.Onada aynı şeyi söylemişler 24 şubatta 2. aydaki aşıları olacağız 3. ayın için de olacak kızım..

Benim kaynanam lohusa iken baya rahatsız etti beni ama kötülüğünden değil çok pinpirikli hala da öyle benim tavrımı anladı sanırım(ıstemeyerek öyle davrandım ama) Şimdi her telefonda eşime çoçukla konuşun Kucağa alışmasın diye almamazlık edip ağlatmayın diye tembihliyor....allah razı olsun 40 ı çıkana kadar yemeğimi hep kayınvalidem yaptı geceleri kızım çok huysuzlanınca hep o ilgilendi.....

Son düzenleme:

bende elifsuna katılıyom bi çay bi kahve birde çerez hatta evin batar çerez bile koyma aklinialirimsmile

naber kızlar.
ben geldim eve. ayy bakıcımdan çok memnunum ya çok şükür
bi güzel doyurmuş oğluşumu. mışıl mışıl uyuyo.bende seyrettim doya doya.

bu saatte haber verilirmi yaa hemde bana deil esimi arayıp soyluyolar aksam lafı sokucam bende
ne uyuzlar yaa kabul etmesen dert simdi gelirlerse bu satten sonra hazırlıkta beklemesinler

oooooooo bu saatte haber verilirmi
sen en iyisi çay yap yanınada eşin gelirken bisküvi alsın koy yeter çok bile:))))

darksea neye göre 10+10 gün aldın raporu...yönetmelik vs.

canım benim dr. öyle oması gerektiğini söyledi. çok yeni bişey heralde. hastane bile tam ne yapması gerektiğini bilmiyodu. iş yerimden mevzuatı öğren dediler ama iş yerimdekiler de bişy bilmiyodubilmiyorumkismile

biz de ikinci ayı hastanede olmuştuk demek öleymiş toplu yapıyolarmışbilmiyorumkismile
bencede üşütmedendir,abartı olmazsa götürmücem doktora,ilacı dayıyacak yoksa:bbo:

geçen aynı şey bana da olduuu
hiçdeee bişey yapmadımmmm
bi çay yada kahveee eşinede çerez aldırrrrr
hadi yallahhhh ne etçen minnacık bebeğinleee
......
vallahi ya ne düşüncesizler..evde hazır kek de bulundurun yanına çerez çay tamamdır işte..
naber kızlar.
ben geldim eve. ayy bakıcımdan çok memnunum ya çok şükür
bi güzel doyurmuş oğluşumu. mışıl mışıl uyuyo.bende seyrettim doya doya.
inşallah hep öyle iyi olsun içi temiz olan minnacık bebeye de gerçekten içten bakar,kıyamaz ki zaten

selamkızlar yenıdenn
bakamadım gecmıse yemek yaptım..karnıyarık we pılaw cokkk sewrı yaptımm yaa
oglum babasının gobegınde uyuyo bugun son gunlerı 2 ay gorusemeyecekler..
yemek yemeye beklıyorum herkesııı

anladım canım sağol bende bi araştırayım doktora sorayım

karnıyarık mı??
be patlıcanın herbişeyini çok severimcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…